Ga naar inhoud


ArsLP

Lid
  • Items

    1577
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door ArsLP

  1. Vandaag W10 Pro op 3 pc`s geïnstalleerd en net zoals bij W8.1 Pro draaien ze allemaal vlekkeloos, met geen van drieën waren er problemen.

    Ik merk geen snelheidswinst, dit had ik wel bij de overgang van W7 naar W8.

    Wel moet je even goed in het systeem duiken om je privacy beter te beschermen, want een hoop geïnstalleerde of eventueel te installeren apps maken gretig gebruik van je gegevens.

    Wil je dat niet, dan even diverse zaken op uit zetten.....

  2. Pffffff.... de 1 koopt een auto van een bepaald merk en rijdt daar probleemloos 100.000 km mee en een ander rijdt in dat zelfde merk en type 1000 km en heeft niets anders al ellende met die auto.... Moeten we daarom dat merk en type dan continu afzeiken.??

    Meestal liggen problemen bij een computer vaak bij de eigenaar zelf.... meestal onkunde.

    En er zijn veel mensen die elkaar maar een beetje na lopen te praten om maar stoer of interessant gevonden te worden..... vandaar dat Windows 8 al snel de grond ingeboord word.

    Hier werkt het voortreffelijk en stukken sneller als door velen de beste os "Windows 7''.

  3. Zowel op de laptop als op de vaste pc draait Windows 8.1 probleemloos. In het begin heb ik wat probleempjes gehad op de laptop met Windows 8.0, maar die waren ook vlot verholpen.

    Dus even voor alle zuurpissers, Windows 8.1 is een prima os. Zeker wanneer deze draait op een SSD, hier is die razendsnel. :P

  4. In het begin was ik best wel tevreden over Windows 8, maar sinds vandaag weer helemaal terug gegaan naar Windows 7.... Waarom..??? Omdat ik na de laatste update ronde van Windows continu foutmeldingen kreeg en Windows 8 opnieuw ging opstarten.

    Aangezien ik een Windows 8 upgrade versie heb, heb ik dus eerst weer W 7 geïnstalleerd en toen weer W 8 daar overheen geïnstalleerd.... alle updates weer opgehaald.... alle drivers en software weer geïnstalleerd.... en ja hoor..!!!! weer kreeg ik continu foutmeldingen en weer ging de pc opnieuw opstarten.. Pfffff

    Ik heb de anders ssd schijf maar weer in de pc geschoven met daarom Windows 7.... heerlijk geen vastlopers en andere vervelende meldingen meer.

    Ook vind ik nadat ik een paar maanden met W 8 gewerkt te hebben en weer terug gegaan ben naar W 7, dat Windows 7 vlotter werkt, alleen het opstarten duurt iets langer.... maar met een ssd schijf mag dat geen naam hebben.

    Dus ik heb voorlopig Windows 8 Prof upgrade maar even in de koelkast gezet....

    Onder staand beeld hoef ik gelukkig even niet meer te zien.... ik ben het helemaal zat..!!!! :angry:

    5b4m54.jpg

  5. Ik heb het bij een bekende van mij gedaan.... Ondervond geen problemen. Hij werkt nu gewoon legaal

    Totdat hij een nieuwe installatie nodig heeft, want wanneer je een upgrade versie van Windows 8 hebt.... dan moet je eerst Windows 7 installeren en daarna Window 8.

    Ik wou graag een frisse installatie doen en toe ik Windows 8 wou activeren kreeg ik te lezen dat ik eerst Windows 7 moest installeren, omdat ik een Windows 8 upgrade versie wilde installeren.

    Dus ik eerst weer W-7 installeren en toen kon ik pas W-8 installeren en activeren.... Beetje omslachtig van Microsoft, maar ze zullen er wel een bedoeling mee hebben..... waarschijnlijk draait het weer om geld.

    Maar sinds ik een frisse W-8 install heb gedaan, draait Windows hier als een tierelier.

  6. Hallo allemaal, bij loopt explorer.exe (Windows verkenner) regelmatig vol waardoor deze erg langzaam word.

    Enige optie is, de pc opnieuw opstarten....

    Wanneer ik bv op de rechtermuisknop druk begint het probleem....

     

    Via Taakbeheer/Details/explorer.exe (rechtsdrukken en vervolgens op ''Proces analyseren drukken) dan zie ik een hele rij dllhost.exe processen staan die aan het wachten zijn..... ik heb geen idee wat er aan de hand is en welke processen dit zijn.

     

    Ik heb al 2x een frisse instal gedaan en elke keer gebeurd het zelfde.... alle nieuwe drivers zijn reeds geïnstalleerd en sfc /scannow geeft ook geen oplossing.

     

    Wie weet raad....?

  7. En hoe oud is de hardeschijf...???

    Even Googlen naar een programmaatje die je hardeschijf test..... ik zou het zoeken in de hardeschijf, daarom is het ook zo belangrijk dat er regelmatig backups gemaakt moeten worden..... Helaas vergeten een hoop mensen dit te doen, de hardeschijf kan van de ene op de andere seconde de geest geven.

  8. Leuk Windows 8 voor op een tablet of een mobiele telefoon maar een bedrijf die veel data in moet voeren zit hier echt niet op te wachten, deze willen een functionele desktop waar een tiepmiep haar werk op kan doen. Ik zelf zal zoals velen in de toekomst wel weer overgaan op Linux aangezien dit steeds vriendelijker wordt en Windows steeds onvriendelijker. En op vieze vinger schermen zit je ook niet te wachten bah, ik kan er al niet tegen als ik een stofje op mijn scherm ziet laat staan een vingerafdruk :)

     

    Nogmaals Windows 8 leuk voor de mobiele wereld maar daar houd het dan ook mee op. Dikke fail dus.

     

    Ik heb w-8 gewoon op de laptop staan en dit is eentje die geen touch screen heeft, dus waar je het vandaan haalt dat je met je vingers w-8 moet bedienen via het scherm is mij een raadsel..??

    Windows 8 werkt zo goed als het zelfde als Windows 7.(zeker met de Start toevoeging)

    Dat je zegt dat het een niet vriendelijke bediening heeft voor een kantoormiep, daar kan ik me wel in vinden..... maar vlak de dames tegenwoordig ook niet meer uit... ;)

    Ook heb ik Windows 8 gekocht voor mijn 7 jaar oude kantoor desktop , direct even een ssd schijf ingezet en de oude pc vliegt er weer over.... van 0 naar start klaar in 19 seconden en dat voor een pc die 7 jaar oud is.... :cool:

    Het is even wennen, maar na een dagje computeren weet je niet beter..... ik vond de overstap van XP naar Windows 7 groter.

  9. Wat vinden we ervan: Nou het draait wel lekker vlot, het werkt net zo als Windows 7... zeker als je even opzoek gaat naar een ''start'' vervanger.

    mijn pc start net zo op als de W-7 pc.... dus direct naar het bureaublad toe.

    Het eerste wat ik heb gedaan is, dat ik de meeste standaard app`s heb verwijdert.... die troep gebruik ik toch niet.

     

    Alles met elkaar werkt het net iets vlotter als W-7.

    Tot zo ver heb ik nog geen problemen gehad met drivers, alleen mijn bluetooth muis werkt niet met W-8.... maar dat zal binnenkort ook wel werken.

  10. Maar mijn vraag was eigenlijk.

     

    Maar als ik zelf software ga installeren, zoals Word, waar en hoe kan je deze opstarten, er is immers geen start, en of een snelkoppeling op bureaublad ??

    Dit heb ik nog niet terug kunnen vinden op de genoemde sites

    Je kunt gewoon alles installeren zoals je gewent bent, en dat grote blokken scerm kan je weg klikken en dan krijg je gewoon je vertrouwde buroblad terug.

    Voor de rest is het eventjes oefenen, maar het went snel..... wel zal ik je aanraden om die start plugin te kopen.... heb ik ook gedaan en het werkt perfect.

  11. Hier draait Windows 8 als een speer op mijn laptop..... en dat voor € 14,99

    Ik heb wel even bij Stardock een progje gekocht zodat ik het bekende ''start'' weer terug kreeg binnen windows. Dit progje kost $ 4,99.... >>Link verwijderd<<

    Ik begrijp nog steeds niet waarom Microsoft dit verwijdert heeft.

  12. Hoe start je laptop op als je hem opstart in veiligemodus.... doet dan ook moeilijk..?

    Ik heb dit in het verleden ook eens gehad, bij mij bleek de hdd op zijn laatste teentjes te lopen.... ondanks dat de hdd nog niet eens zo oud was.

    Dus ik raad je aan om direct een backup te maken zodra jij je laptop toch even weer aan de praat krijgt.

  13. Dat zal iedereen wel weten maar "GodMode" geeft ook een beetje

    aan dat je oppermachtig bezig bent met de onderliggende schepping,

    zeg maar een extra waarschuwing, het is immers erg krachtig.

    Maar wel zeer handig.... tenminste als je een beetje verstand hebt van pc`s, bij mijn vader zou ik het zeker niet op zijn pc zetten.

    Maar de Godmode is al zo oud als de weg naar Rome, en een beetje pc hobbyist was hier vast al wel mee bekent.

  14. Erg jammer dat de BBC minder vaak live verslag doet van de races en ik kijk zeker altijd naar het forum gedeelt van hun uitzendingen.

     

    Ik verwachte veel van Sky omdat ik er nog nooit naar gekeken had. Het is mij echt vies tegengevallen en ik vind het saai en al die exta items zijn vaak bagger. Je mist er echt niets aan.

     

    Ik kijk het liefst naar de BBC en als die niet alles uitzend RTL7 en als de reclame start tijdens de race zap ik kort naar Sky.

    Olav is een stuk rustiger geworden wat het commentaar van hem een stuk aangenamer maakt.

     

    BBC blijft echt nummer one in formula one!

    Van dat slappe gelul van Olav Mol word je kotsmisselijk, deze man mag zich volgens mij zelf heel graag horen praten...

    Hij is zo druk bezig met uit zijn nek kletsen dat hij tijdens de race totaal niet weet waarmee hij bezig is.

    Vandaar dat ik ook het liefst naar de BBC kijk of naar de Duitse RTL, hier zitten mensen die weten waarover ze praten... die komen allemaal zelf uit de racerij.

    Olav Mol is misschien leuk wanneer hij een zeepkistenrace mag verslagen, maar daar twijfel ik ook over.

     

    Maar ondanks alles gaat dit een mooi Formule 1 seizoen worden, we hebben 4 races gehad met 4 verschillende winnaars... mooier kan het niet worden.

    Misschien een tip voor Schumacher.... STOP ERMEE..!!! Je zet je volkomen voor schut. Je was goed, maar helaas kan je niet meer tegen die jongeren op.

  15. Bij duizenden klanten van ABN Amro is een pinbetaling afgeschreven die ze eerder ook al van de rekening zagen verdwijnen. De bank onderzoekt waarom er dubbel is afgeboekt.

    Klanten van ABN Amro die woensdag een pinbetaling hebben gedaan in winkels, restaurants of parkeerautomaten, zagen donderdag opnieuw hetzelfde bedrag van de rekening verdwijnen. Het gaat daarbij om duizenden betalingen, zegt een woordvoerder van de bank. Het foutief afgeschreven geld wordt teruggestort.

     

    Bron: Webwereld.

     

    Dus kijk je rekening na... ongelovelijk dat dit kan gebeuren. :angry:

  16. Probleem is reeds opgelost. laugh

    Oplossing was (ik werk met Windows 7) om "Deze Computer" te openen en dan met rechts op een leeg plekje te klikken en dan vervolgens op "Een netwerklocatie toevoegen" te drukken...

    En dan gewoon doen wat je te lezen krijgt... en het werkt perfect.

     

    Dus op dit topic mag een slotje, is opgelost.

    Iedereen bedankt voor het meedenken. smile

  17. Hallo allemaal,

     

    Wie kan mij helpen, ik heb sinds kort een tp-link draadloze router gekocht. Het type is: TP-LinkTL-WR1043ND Wireless N 4 Port Router.

    Op deze router kan je een usb-stick aansluiten en deze kan je benaderen via ftp://IPADRESS en dan zowel via het huisnetwerk als via internet.

    Volgens Tp-link zou je moeten kunnen uploaden als downloaden naar deze usb-stick, maar het lukt mij alleen maar om van deze stick te kunnen downloaden.

    Het uploaden naar de usb-stick lukt mij niet.

    Heeft iemand een idee hoe het wel moet kunnen?

    Alvast bedankt voor het meedenken.

  18. Origineel bericht van: liberte
    Dat nokia maps op de nieuwe modellen gratis is weet iedereen.
    Nu kwam ik er achter dat gesproken navigatie voor de oudere modellen nog maar 9,90 euro kost op jaar basis.
    Volgens een bron op tweakers is dit een oplossing tot dat de fw is aangepast.


    Gewoon Sygic 8.16 erop gooien, even Googlen dus. whistle
    Deze versie heb ik op mijn N85, werkt super en beter als Nokia Maps.
    Bij mij duurde het eeuwen voordat ik satelliet verbinding had met Nokia Maps en met Sygic binnen enkele seconden en dat zelfs binnenshuis. Vergeet Nokia Maps en stap over op Sygic zou ik zeggen. laugh
×
×
  • Nieuwe aanmaken...