Ga naar inhoud


droesjba

Lid
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door droesjba

  1. Hier hetzelfde probleem / zelfde melding.

    Om een DVD af te kunnen spelen heb je de plugin i.d.d. niet nodig. Echter MET de plugin kun je een DVD benaderen inclusief menu structuur van de DVD. Zou de plugin dus ook graag goed werkend willen zien.

    DM7000 met image in flash en var op USB.

  2. @hemertje: ik heb jouw bijlage geïnstalleerd maar dit geeft hetzelfde resultaat als gemeld door Joling, Guppje e.a.: bij mij werkt het dus niet. Ik heb een dreambox 7000 met pli-Helenite-final.

     

    Via de bijlage van Shoenix, waarnaar in een aantal berichten hierboven wordt verwezen "(Voor details en de download (in een ander draadje) : * Klik * )" heb ik het wel werkend gekregen. Ik heb het volgende gedaan:

    1) Bijlage van Shoenix (1397286-subs.tar.gz) gedownload (via bovengenoemde "klik")

    2) Via DCC dit bestand geplaatst in /tmp op de dreambox

    3) Via "manual install" de tar.gz geïnstalleerd

    4) Een harde reset gegeven

    De tar.gz installatie maakt o.a. een map "etc/tuxbox/config" en "etc/tuxbox/plugins" aan. De inhoud van deze mappen heb ik verplaatst naar "var/tuxbox/config" en "var/tuxbox/plugins". Kortom, "etc" zou "var" moeten zijn.

    Daarna heb ik onder de gele knop het "Flexmenu 1.94" beschikbaar.

     

    Tot slot: de ondertitels worden door het script op een dreambox 7000 standaard in de map "/var/tit" geplaatst. Op mijn box verwacht DRTIC de ondertitels in "/var/tuxbox/Drtic/tit". Je kunt dit op twee manieren oplossen:

    1) Maak in /var een symlink die je de naam "tit" geeft en die verwijst naar "/var/tuxbox/Drtic/tit". Symlinks kun je o.a. via DCC maken (rechts klikken in de map waar je de symlink wilt plaatsten);

    2) Wijzig regel 6 van het bestand "subtitle.sh" (in de map "/usr/script") als volgt: DRTICDIR="/var/tuxbox/Drtic/tit"

  3. Niet echt een oplossing maar meer een workaround:

    1) Ga naar het subkanaal dat je wilt opnemen (D1 of D2 of D3 enz.)

    2) Kies de EPG van het hoofdkanaal (waar die dame alle programma's aankondigt), ikzelf gebruik de multiview EPG

    3) Selecteer in de EPG het programma dat je wilt opnemen (via de links en rechts knoppen kun je de uitzendingen zichtbaar maken)

    4) Op het programma van je keuze (in de EPG) druk op de groene knop, nogmaals groen (of OK) en nogmaals OK

     

    Via de timer schakelen tussen de subkanalen werkt helaas niet, althans ik zou niet weten hoe.

    Je moet de box dus op het subkanaal dat je op wilt nemen laten staan. Als je de films 's nachts opneemt hoeft dat dus geen bezwaar te zijn.

  4. Ik zie zo 123 niet welk image je gebruikt maar in de pli emerald heb ik gezien dat de firewall standaard aan staat. Ook als je het vinkje weghaalt en kiest voor opslaan van de gewijzigde instelling staat even later (na reboot bijv.) weer vrolijk de firewall aangevinkt. Misschien de oorzaak?

  5. Die foutmelding bij het mounten kreeg ik ook maar alles bleek vervolgens wel gewoon (goed) te werken (ik heb een DM7000 met Pli Diamond).

    Er stonden al wat ondertitels in de map waarnaar de mount moest worden gemaakt, misschien dat dat de oorzaak van de foutmelding is.

    In ieder geval: DrTic blijkt vervolgens wel gewoon goed te werken. Als je bovenstaande bijlage download en de instructies volgt die staan vermeld in "Readme.html" dan kan er mijns inziens weinig misgaan.

    Als het installatieproces eenmaal loopt moet je een aantal keuzes maken (af en toe een letter of een cijfer aantikken, is wel "case-sensitive" dus let op je Caps Lock toets). Suc6

  6. Dat hoeft niet: Je kunt meerdere afspeellijsten gebruiken, maar je kunt er ook voor kiezen om alle MP3's (uit alle submappen, subsubmappen enz.) in één afspeelijst samen te voegen. Je moet daarvoor echter wel (in "browser mode") die submappen "aflopen" en per (sub)map de MP3's uit die map toevoegen aan je afspeellijst.

  7. Even uit m'n hoofd, weet niet of de kleuren die ik noem helemaal kloppen maar onderin beeld zie je (na opstarten van de jukebox plugin) de mogelijkheden:

     

    Via de blauwe knop kun je switchen tussen "browser mode" of "afspeelmode". In browser mode zie je je MP3's wel. Via de gele knop kun je MP3's toevoegen (alles in één map in één keer toevoegen kan ook). Op deze wijze creëer je een afspeellijst. Deze afspeelijst kun je ook opslaan.

    In "afspeelmode" kun je vervolgens je afspeellijst "laden" en daarna afspelen.

    Je kunt ook meerdere afspeellijsten gebruiken, evt. kun je deze ook via (bijv.) DCC bewerken.

  8. Ik gebruik dezelfde image (hydra7000_angharad_108_2) maar de jukebox draait bij mij probleemloos, d.w.z. op het moment dat ik de jukebox "opstart" valt het geluid van de tv weg, na 1 a 2 seconden verschijnt de mp3-lijst en vervolgens kan ik de mp3's gewoon afspelen.

    Het probleem dat jij schetst had ik ook in de vorige versie van de Hydra.

    Je zou eens kunnen proberen of het aanpassen van de settings (van de jukebox) nog iets oplevert.

    Mocht dat niet baten dan wellicht de jukebox verwijderen en opnieuw installeren?

  9. Als je je MP3's groepeert in mappen (bijv. per artiest of artiest + albumnaam) dan heb je bij gebruik van "file mode" alleen de mogelijkheid de MP3's af te spelen die in één bepaalde map staan.

    Als je gebruik maakt van de jukebox app dan heb je de mogelijkheid een "scan" te doen over de verschillende mappen. Er wordt dan een playlist aangemaakt welke je vervolgens af kunt laten spelen.

    Heb je je MP3's niet gegroepeerd per map maar alles in één map (folder) staan dan valt er mijns inziens weinig voordeel te behalen met de jukebox app.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...