Ga naar inhoud


herman100

Lid
  • Items

    28
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door herman100

  1. Met de beschrijving uit de bijlage van Ben Knijnenburg is het mij gelukt om te mounten. Echter omdat ik ook een vaste HDD in de DB heb, werkte deze vervolgens niet meer.

    Hoe kun je deze alle 2 (HDD vd PC en de HDD vd DB) tegelijk laten werken??

     

    2e vraag: Hoe moet je in de Cifs setup bij DIR de niet C: schijf aangeven? Ik heb bv al mijn mp3 op de pc op de T schijf staan onde der dir: audio mp3 (T:\audio mp3).

  2. Ik heb gezocht, maar voor mij kon ik geen duidelijke uitleg vinden hoe de dreambox en pc in te richten. Op de HDD van de Dreambox staan al mp3's. Maar ik heb 100 mb aan mp3 en dan is het toch ook makkelijk om ze rechtstreeks vanaf de pc te laten spelen. Dus gaarne uitleg of een goeie verwijzing naar een goeie uitleg.

  3. Wanneer ik programma's opneem op de HDD, geeft dit bij weergave om de zoveel tijd schokkende beelden en problemen met de synchroniciteit.

    Ik gebruik de softcams: Radegastv3.0 beta14 (Radegast final en 4.1b29 geeft zwart beeld met opnames) en NEWCAM v 6.04. Verder gebruik ik de hydra7020_phoenix_109 image.

     

    Hoe dit probleem simpel op te lossen?

  4. Probleem opgelost! Opnieuw de image Hydra geinstalleerd. Dan kun je nog de Radegast 3.0 beta 14 downloaden en die werkt!! Wanneer je vervolgens "panel upgrade" doet kun je alleen nog maar Radegast 3.0 final en een andere Radegast downloaden. Beide hebben problemen en geven een zwart beeld bij opname op HDD.

     

    Radegast v 3.0 beta 14 werkt dus wel goed.

  5. Mijn 7020 werkt met de hydra image 1.09. Echter mijn opnames op HDD, van zenders die via de Radegast 3.0 final lopen, zijn zwart. Daarintegen werkt het wel met de newcamd softcam. Weet iemand de oplossing voor mij? Tot nog toe helpt alleen het rebooten en opnieuw installeren van de hydra image.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...