Ga naar inhoud


Frequentator

Lid
  • Items

    71
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Frequentator

  1. Hallo,

     

    Ik bezit een DM8000HD. Onlangs heb ik problemen beginnen krijgen op meerdere kanalen waar ik de melding ' SID not found in path ' krijg. Ik bezit een TVV card. Laatste openPLI erop gezet, settinglijst is up to date maar geen oplossing. Zelfs op BVN krijg ik deze melding en deze is FTA ! Discovery HD en nog enkele kanalen werken dan wel weer. Ik werk via een disecq motor.

     

    Iemand die dit probleem ook al heeft gehad?

     

    MVg,

     

    Kenneth

     

     

  2. Hallo,

     

    Heb onlangs opnieuw OpenPLI (versie 14/08/2010, wat ik normaal gebruik) geinstalleerd op mijn DM8000 en ik krijg een raar verschijnsel. Telkens ik naar een andere satelliet overga merk ik dat mijn interne HD opnieuw opstart en pas dan draait mijn schotel naar de juiste positie. Standaard valt mijn HD uit na 1 minuut. Voorheen had ik dit nooit. Toen startte mijn HD enkel op als ik naar de PVR functie ging of bij een opname.

     

    Iemand die dit probleem nog heeft?

     

    Thx

  3. Ik heb onlangs een Dreambox 8000 aangeschaft met hierin een Xcam premium en een TV vlaanderen kaart. Ik had tot op heden een basis abonnement en werkte perfect. Ik heb nu een upgrade aangevraagd naar een top abonnement. Ik krijg nu enkel nog steeds enkel rechten op de kanalen van het basis abonnement op de dreambox. Ik had nog een philips erkende receiver staan en hierin de kaart geplaatst. Hierop krijg ik wel toegang tot alle kanalen dus het top abonnement is zeker actief. Nu is mijn vraag of ik de update via de xcam kan krijgen zodat ik alle kanalen van het nieuwe abonnement kan bekijken via de dreambox of moet ik een officiele CAM aankopen!

     

    Alvast dank!

  4. Ik vind alleen niet de procedure wat ik moet doen als ik die reset firmware heb geladen. Bij het opstarten krijg ik alleen een blauw scherm en op het display verschijnt er iets van NA.

     

    Bij de downloads van josje vind ik enkel hoe je de TOH moet laden maar als ik na die reset de laatste TOH firmware laad krijg ik nog steeds die NA melding op de display.

  5. Aangezien het toestel 4 jaar oud is en er nu al een fout in de beeldbuis zit is toch wat vroeg niet?

     

    Kan er mij iemand wat spanningen geven die ik kan nameten op de print v/d beeldbuis want dezer dagen is Sony heel karig met het weergeven van spanningen op zijn schema's.

  6. Als ik teletekst opstart zit er een rode waas in het zwart. Als ik de kleuren volledig afzet kan ik de kleuren niet zo afregelen dat ik enkel grijswaarden krijg. De G2 verdraaien brengt geen oplossing (had dit al geprobeerd). Nu gisteren begon het beeld eventjes plots te verdonkeren en lichtjes te flikkeren. Dit heeft zo een paar seconden geduurd. Nadien is dit niet meer voorgekomen. Duid dit op slechte solderingen??

  7. Heb een Sony TV met een AE-5 chassis. Ik krijg enkel vage kleuren. De primaire kleuren komen er teveel door. Heb deze in de service-mode proberen in te stellen maar de kleuren kunnen niet meer goed afgeregeld worden. Wat kan hiervan het probleem zijn?

     

    Dank u

×
×
  • Nieuwe aanmaken...