Ga naar inhoud


ikky

Lid
  • Items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door ikky

  1. Ik heb de herinnering na 3 keer aandachtig lezen ook maar richting rechthoekig archief gedirigeerd.

     

    Ik blijf het een rare manier van doen vinden en had eerlijk gezegd de "herinnering" niet verwacht. CD zal wel gedacht hebben er zijn vast genoeg mensen die er wel in trappen als we ze een herinnering sturen.

     

     

  2. Origineel bericht van: Jargo
    Hallo Allemaal,

    ik heb een vergelijkbaar probleem:
    de PVR5020 werkt zover ik kan zien naar behoren, maar ik heb 0,0 signaal op de satellieten. Als ik een oude ontvanger aansluit heeft deze wel signaal.

    Daar ik dacht aan het voedingsprobleem heb ik alle Elco's vervangen. Daarna apparaat weer aangesloten aan LNB, helaas... nog steeds geen signaal....

    Iemand een idee?
    Ik denk dat deze anders de schroothoop op gaat..


    Heb je mischien per ongeluk de voeding voor de LNB uitgezet?
    Lijkt een inkoppertje maar heb zelf ook al eens met dit probleem gezeten en toen bleek (na een half uurtje schelden en vloeken) de voeding voor de LNB dus uit te staan crazy, hoe dit kan snap ik nog steeds niet.
  3. Welke software versie gebruik jij. Ik gebruik nu de laatste (1232 uit mij hoofd) en heb de harde schijf al 1 jaar niet hoeven formateren. Ik heb wel een kleinere harde schijf (80 gig) weet niet of dat er iets mee te maken kan hebben.

  4. Wow de verbeteringen gaan maar door. <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

     

    Mannen van clackbelt bedankt. <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

     

    Zal de software er zometeen ff opzetten.

  5. Even over die EPG, die deed ook vaak raar op mijn oude goedgekeurde strong canaal digitaal doos. Dus alleen maar nu en later info in de EPG. Dit zelfde zie ik nu weer op de echostar terugkomen, dit ligt dus mischien niet aan de 5020 maar aan canaal digitaal. Of sla ik de plank nu finaal mis!?!?

     

    Greetinzzzz Henk

    die sinds versie 1.06 zijn HD nog steeds niet moest formateren omdat die volliep met lucht wat daarvoor nog wel eens voorkwam <img src="/forums/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

×
×
  • Nieuwe aanmaken...