Ga naar inhoud


altavar

Lid
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door altavar

  1. Beste allen,

    Al hartstikke bedankt voor de antwoorden.

    Ik zal een en ander nauwkeuriger beschrijven.

    Het betreft de plaats Dochamps (vlakbij La Roche en Ardenne), het is de bedoeling dat hij uitgericht staat op de nederlandstalige canal digital (heb daar mijn abonnement bij ook hier in Nl.) De schotelgrootte is minimaal 60 kan echter ook 64 cm zijn maar dat is in ieder geval in orde.

    Als ik het goed begrijp moet ik dus de 23,5 in de klem zetten en moet hij dan naar rechts of links gedraaid worden? Ik hou inderdaad de streep op de mal aan.

    Ik ga het van het week-end opnieuw proberen......... hopelijk lukt het nu wel (je voelt je knap stom omdat iedereen zegt dat het zo eenvoudig is en ik sta er al een jaar mee te klooien en blijf maar alleen de sd kanalen ontvangen grrrr).

  2. Beste allen,

    Ik heb een rebox canal digital gecertificeerde hd ontvanger, daarbij een duo lnb en bij behorende schotel, het lukt mij na ellendenlang proberen echter niet hem goed uit te richten, ik ontvang de sd kanalen wel maar de hd kanalen geen signaal kortom ik heb hem wrschijnlijk op de verkeerde satelliet uitgericht. Na navraag hoor ik verschillende geluiden betreffende bevestiging "beugel" op lnb de een zeg op de 19,2 positie en de ander zegt op de 23 positie monteren.

    Heeft iemand tips suggesties alvast bedankt!!!

     

    Groet,

    Altavar.

  3. Hallo allen,

    Na een week klungelen heb ik de volgende vraag;

    Het lukt mij niet mijn beide Rebox (9000 en 4000) aan te sluiten op mijn netwerk nas server (qnap).

    Het vreemde hierbij is dat vanuit mijn pc hij (middels filezilla) wel mijn rebox 9000 ziet en ik desbetreffende films kan overbrengen naar mijn pc, dus mi wel netwerk verbinding..

    Maar als ik (volgens aanwijzingen van Rebox zelf --> pdf filetjes) bij opslagmanager ip adres + mapnaam aangeef hierbij gebruiker en pasword invoer kan ik geen verbinding maken met mijn nass server.. zowel middels vast ip adres of dmv dhcp toewijzing... Dit probleem is voor beide reboxen van toepassing.

    Hebben jullie nog tips?

    Alvast hartstikke bedankt voor de moeite!!

    Groetjes, Altavar.

     

  4. Hallo allen,

    Ik heb onlangs een philips dsr 2000 gekregen. Het volgende probleem hij blijft aangeven dat ik geen signaal op desbetreffende satelliet krijg. Echter de vrije kanalen ontvang ik wel en de ca kanalen niet (dit terwijl ik netjes een geactiveerde smartcard van canaaldigitaal heb), middels de aston 1.5 module heb ik de smartcard ermee ''verbonden''. Het vreemde is dat ik met een andere satelliet (pace puma) wel alles netjes ontvang. Kan mijn iemand helpen hoe ik een en ander moet programmeren.... tevens lukt de software update niet hij geeft dan na enkele minuten aan dat hij geen receiver id kan verkrijgen.

    Ik heb een bi sat schotel die gericht is op drie satellieten (hoop dat ik het goed uitleg ben niet zo kundig in dit soort zaken).

    Alvast hartstikke bedankt voor de hulp.

     

    Groetjes Altavar

  5. Ik heb Laurent Vitaly teruggemaild met de vraag of bij deze update ook de mogelijkheid aanwezig is betreffende het ontvangen van meerdere satellieten (meer dan 2 dus). Helaas is dit volgens hem nog niet het geval, echter binnen een paar maanden aldus laurent, zal er een update uitkomen die DiSEqC 4 inputs and DiSEqC 1.2 for motorised antenna ondersteund........ ahum nu hopende dat dit niet weer bijna een jaar gaat duren........

  6. Hallo allen, net zoals velen van jullie wacht ik vol smart op de beloofde update betreffende pace puma mbt het kunnen ontvangen van 4 satellieten, zodoende met hen contact gehad. Zie onderstaande bericht.....

    Dear Sir,

    This update is not yet ready. I have to test a new version by november, but I don't know if DiSEqC 4 inputs is embedded.

    Best regards,

    Laurent Vittally

    Ahum........... kortom.......... dat kan nog lang gaan duren.....

    Ik heb dan ook het volgende voorstel als ieder van ons individueel die mannen aldaar gaat mailen met de vraag waar de beloofde update blijft misschien dat dat aldaar meer effect heeft en men de zaak gaat bespoedigen.....

     

    onderstaande is het mail adres aan wie je de vraag kunt richten,

    laurent.vittally@pace.co.uk

    Groetjes

    Altavar

  7. Hallo allen,

     

    Als reactie op de update onlangs heb ik contact gehad met pace betreffende update ontvangen meerdere satellieten, onderstaand bericht kreeg ik terug:

    The actual software version 1.8.1 supports only 2 satellites, but in the next version available in autumn, it will support 4 satellites and motor control, maybe with teletext subtitling. I am sorry, but you'll have to wait again. This version 1.8.1 has now OSD on TV2 and Dutch menus.

    Regards,

    Laurent

×
×
  • Nieuwe aanmaken...