Ga naar inhoud


wasboer

Lid
  • Items

    28
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door wasboer

  1. draai met pli. heb er een nieuwere versie op laten zetten. Nu blijkt dat er een aantal nieuwe instelling bij staan en ik weet niet wat ik er mee moet. Bij mijn vorige versie werkte alles perfect en bij deze krijg ik hem niet aan het draaien. Heb naar mijn mening alle varianten al uitgeprobeerd. Iemand nog een idee. 

  2. Heb een dreambox 7020 een pc wwarop windows xp draait en heb een E-TECH wireless adsl router modum type ADWG02. Wilgraag een nieuwe zenderlijst er inzetten met happy lama maar krijg hem er niet in. Ik vermoed dat er ergens een instelling niet goed staat van de router maar zou niet weten welke. Heb de handleiding al gedownload en doorgelezen en van alles al geprobeert maar kom er niet uit. Wie o wie kan mij helpen. B.v.d.

  3. Heb een humax 5400 + X-cam maar het probleem is dat er na ongeveer 10 minuten de zender er af licht. Zap door naar de volgende zender en er is weer beeld. Allen probleem herhaald zich elke keer. Weet iemand welke instelling misschien niet goed staat in de josje config.

  4. Welke versie software kan ik het beste in de MM om een nieuwe c+ abbo te aktiveren en dat ie de eerste update's niet mist voor dat ik hem in de X Cam doe.

     

    [color:"red"] Een duidelijke titel, die duidelijk de vraag omschrijft, geeft meestal een betere kans op een snel en juist antwoord.

    Alleen magic modul is dus onvoldoende. Probeer alstjeblieft bij je volgende bericht dus een duidelijke titel te verzinnen.

     

    Bij voorbaat dank,

    Peter. [/color]

×
×
  • Nieuwe aanmaken...