Ga naar inhoud


rene@db

Lid
  • Items

    81
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door rene@db

  1. Hoi,

    Ik heb een dm7000 en dm500. Op de dm7000 worden opnames gemaakt op een gemounte samba share (linux ubuntu server). Regelmatig verplaats ik opnames naar een andere map zodat de movie directory niet te veel bestanden bevat. Deze bestanden wil ik echter wel in de movie list behouden. Daarom wordt met een extern script de inhoud van recordings.epl aangepast. Het lukt echter niet om deze aanpassingen kenbaar te maken aan de dreamboxen ;-(

    Vroeger lukte dit wel via http://dreamboxip/cgi-bin/reloadRecordings. Deze functie lijkt echter niet meer ondersteund te worden. Ik gebruik PLI Jade.

    Groeten,

    René@db

  2. Citaat:
    Weet iemand of deze "guide" nog terugkomt??

    Vond het wel een leuk tooltje. Zou jammer zijn als het weg was.


    Harry

    Hoi,
    Een welgemeende sorry voor de mensen die mijn site de afgelopen maanden hebben gebruikt. De laatste 2 weken zijn er problemen met de aanlevering van de programmagegevens. Indien dit niet binnen enkele dagen is opgelost, ga ik (tijdelijk) op zoek naar alternatieven.

    René.
  3. Citaat:
    Citaat:
    Hallo,

    Heb gemerkt dat er een discrepantie zit tussen deze droomgids en andere gidsen.

    Kijk maar eens naar het tijdstip van uitzenden van "Kruistocht in spijkerbroek" op maandag 12 november.

    Dreamguide om 8.55 op film 1.3 en op TVGids.nl om 14.55???

    Welke is nou juist??

    Hoi, er zit een probleempje in de data wat betreft de starttijden op dreamguide. We hopen dit zo snel mogelijk te verhelpen.


    Het probleem met de verkeerde starttijden is opgelost (met dank aan SoSa). http://dream.hubers.nu
  4. Citaat:
    Hallo,

    Heb gemerkt dat er een discrepantie zit tussen deze droomgids en andere gidsen.

    Kijk maar eens naar het tijdstip van uitzenden van "Kruistocht in spijkerbroek" op maandag 12 november.

    Dreamguide om 8.55 op film 1.3 en op TVGids.nl om 14.55???

    Welke is nou juist??

    Hoi, er zit een probleempje in de data wat betreft de starttijden op dreamguide. We hopen dit zo snel mogelijk te verhelpen.
  5. Citaat:
    Grappig initiatief. Toch even een paar vraagjes.

    1) Waar komt de EPG info vandaan? Ik zelf zie maar 2 dagen bij RTL4.
    2) Beetje fraude gevoelig wanneer je je ip-adres ergens achterlaat. Je moet dan toch ook niet een wachtwoord op je dreambox hebben staan?

    1) EPG info komt inmiddels van een ander forum lid (thanx!)
    2) Met het (lokale) ip adres kun je vanaf buiten niets doen. Wanneer je de webinterface voorzien hebt van een wachtwoord, wordt deze de eerste keer door je eigen browser gevraagd en gebruikt.
  6. Citaat:
    Wat bedoel je met andere service id ? ik gebruik gewoon een zenderlijst van joske (automatische download met de Ronaldd image voor de 7025) dus ik snap niet helemaal wat er mis gaat..

    Joecks


    Ik bedoel de service ref die je nodigt heb om een zender te programmeren. Ik heb helaas nog niet de tijd genomen om deze bij alle zenders toe te voegen. Bij 'instellingen' kun je nu zelf bij 'external name' de ref invullen. Als je niet weet welke dat voor jou moet zijn, maak dan eerst via de web interface een opname en kijk daarna in de timerlijst wat de ref moet zijn.

    Succes.
  7. Hoi Harley4,

    Om een zender te kunnen opnemen dient er een external name te worden ingevuld bij Instellingen. Klik op een zender en vul bij external name de bijbehorende naam in:

    NGC: 1:0:1:faf:451:35:c00000:0:0:0:

    Animal Planet: 1:0:1:7e4:449:35:c00000:0:0:0:

    Discovery: 1:0:1:7df:449:35:c00000:0:0:0:

    Klik op opslaan.

     

    Succes.

  8. Hoi Allemaal,

     

    Harstikke leuk dat er inmiddels al meer dan 300 gebruikers mijn site hebben bekeken. De site heb ik in eerste instantie alleen voor mezelf gemaakt om makkelijk mijn dreambox te kunnen programmeren. Nu er blijkbaar meer mensen gebruik maken van de dreamguide, kan ik het niet meer maken om zonder jullie inbreng van alles te gaan wijzigen, toch? Ik zit te denken hoe ik (we) de site wat gebruiksvriendelijker kunnen maken. Ik heb eens gekeken op http://gids.omroep.nl en ben best wel gecharmeerd van wat ze daar hebben gemaakt...

    Kortom, hebben jullie wensen of goede ideeen om de site bruikbaarder en mooier te maken?

     

    Groeten,

     

    René(@db)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...