Ga naar inhoud


Mozart

Lid
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Mozart

  1. Bedankt. Bij zoeken in dit forum vind ik dat je om het ding in dreamload te zetten een Cas2 nodig hebt. Maar ik las ook iets over een code 0317. Ik wil het graag zo doen dat ik later geen problemen krijg als ik er een CanalDigital kaart in wil stoppen. Ik zat me af te vragen of het ook zou helpen conflicten te voorkomen als ik gewoon alle keys uit de CAS weghaal.

  2. Bedankt voor het meedenken. Neen er zit geen losse module in de CI. Die Mrv schijnt in de interne CAS geprogrameerd te zijn. In de settings staat chanel lock al unlock. Ik heb nu de SECA keys 00064 in de CAS weggehaald en nu dien de Taquilas het meestal wel goed. Ik was te enthousiast en heb ook wat Viacess keys uit de CAS gehaald, maar nu ben ik een van mijn favoriete programmas MEZZO kwijt. Dus blijkbaar heeft de Mrv in de CAS nog wel nut, of er zitten de verkeerde keys voor Viacess in de emu.

  3. Ik ben een beginner en heb recent een Arnion UCCI Special tweedehands gekocht. Ik heb de recente Digix emu geladen. Die werkt goed, maar ik krijg Taquilla alleen open als ik opnieuw opstart. Mogelijk is er een conflict met de Mrv die in de in de CAS zit. Heb ik het goed begrepen dat met deze emu de CAS niets meer toe kan voegen en dat je er alleen maar last van kunt krijgen als de keys in de CAS niet goed bijgewerkt zijn? Als dat klopt, hoe kan ik dan de CAS uitschakelen zonder schade aan te richten?

     

    De gegevsn zijn nu:

     

    CAS

    H/W:1.5

    S/W:Mrv 2.18

    Loader: 1.0

     

    Sys info:

    Model DSC-911HUZ

    Last update: Mar 18 2005

    S/W: V02.00.00

    H/W:V13.42.6D

    Loader: V1.1.2

    CA:3.1.2

    PVR 1.6.0

  4. Voor de verslaglegging is het misschien goed als ik nog even opschrijf hoe ik het werkend gekregen heb. Ik heb in agent.ini opgenomen:

     

    NewsServer="127.0.0.1"

    NNTPPort=9319

     

    En in de .ini van het proxy programma:

     

    [etcp_port_forwarding]

    remote_address=news.readfreenews.net:119

    listen_address=127.0.0.1:9319

     

    Een probleem dat ik nog heb is dat ik niet binnen kan komen in de newsserver van mijn provider hccnet. Ze hebben daar de zaak zo beveiligd dat je daar allen in kunt komen als je een normale inbelverbinding gebruikt. Ik gebruik nu een free newsserver. nadeel is dat die geen binaries heeft.

  5. Ik heb maar een paar weken ervaring met Casablanca. Ik ben ermee gestopt toen ik via de newsgroepen steeds virussen binnen kreeg en nadat je die gedelete had kreeg je dezelfde berichten met virussen na enige tijd weer terug. Dat valt samen met bezwaren die jij hebt dat deleten van dingen die je niet wilt geen zin heeft.

     

    Het is mij om onbekende reden nooit gelukt om te voten. Dus de effecten daarvan en de gebreken heb ik nooit kunnen ervaren.

     

    Je hebt het over een 1 GB CACHE. Je kunt natuurlijk de CACHE zo groot maken als je zelf wilt.

     

    Bij Zonealarm kun je wel Casablanca toegang geven. Als ik me goed herinner wordt bij de installatie van Casablanca ook gevraagd of je een firewall hebt.

     

    Dat de data transfer stopt wanneer je ProgDVB inschakelt is natuurlijk normaal. Het is inderdaad vreemd dat de transfer pas weer op gang komt wanneer je opnieuw opgestart hebt. Ik kan daar geen logische verklaring voor bedenken. Mijn ervaring was zo kort dat me dit niet opgevallen was. Het was me ook niet opgevallen dat je niet meer kunt surfen als je de satellietverbinding afgesloten hebt, maar dan laat je die toch gewoon open. Volgens mij heb je toch in een kwartiertje alles wel kunnen lezen. Het is inderdaad jammer dat ze van sites maar een of twee levels geven. Dan zie je soms links naar software, maar je kunt er niets mee. De selectie van de sites is zeker niet alleen door voten. Ze beiden het als een product aan aan bedrijven die hun site erop willen hebben.

     

    Samengevat vond ik het wel leuk om het even uit te proberen. Het kost niets en dan kun je volgens mij ook geen al-te-grote eisen stellen. Ik herinner me nog dat een soort top-ervaring voor me was toen ik voor het eerst al die data via de schotel mijn PC binnen zag stromen. De volgende stap voor mij was one-way internet via satelliet en daar geniet ik nog elke dag van.

  6. De vraag ging over up en down. Ik heb alleen nog maar een beetje ervaring met down. Ik veronderstel echter dat bij up en down de verbinding ook via een proxy gaat. Dat betekent dat je als je contact maakt met een webpagina of service je geen rechtstreeks contact maakt. Ik ben daarbij tegen wat probleempjes aangelopen die ik nog moet proberen op te lossen, vooral bij dingen die niet direct via de browser gaan. Het is me bijvoorbeeld nog niet gelukt om luisteren naar muziek met Mediaplayer via de satelliet te laten lopen, omdat ik nog niet ontdekt heb hoe ik bij Mediaplayer een proxy kan instellen. Van de filesharing programma's heb ik alleen nog WinMX geprobeerd en nog niet aan het werk gekregen, omdat het programma de netwerkverbinding niet kan detecteren.

     

    Verder ben ik wel tevreden over de snelheidverbetering vooral bij downloaden. Ik veronderstel dat ik de 20 euro per maand die het kost wel terug kan verdienen door lagere KPN rekeningen.

  7. Beadnkt voor de belangstelling. Waar ik woon zal naar verwachting voorlopig nog geen ADSL beschikbaar komen. Ik heb inderdaad een one-way verbinding, de goedkoopste variant 256 kbits/s. Ik was gewend over de telefoonlijn te downloaden met 4 tot 5 kB/s. Nu gaat het met meer dan 30 kB/s. De snelheidswinst zit voornamelijk bij downloaden. Surfen gaat niet zoveel sneller, omdat de weg veel langer is. Er gebeuren ook rare dingen. Ik kan bijvoorbeeld als ik een satellietverbinding heb niet meer inloggen bij sat4all.com. Ik gebruik de meest recente software van Hauppauge/Technotrend, met een proxy programma van de Bysky software.

  8. Ik zou graag willen weten of het iemand gelukt is om internet toegang via Bysky te krijgen met een Hauppauge Nexus kaart. Ik ben er al een tijdje mee bezig en ik krijg vanmorgen van de helpdesk van Bysky te horen dat het met hun standaard software inderdaad niet lukt. Ik ben benieuwd of er iemand in staat geweest is om het toch aan de gang te krijgen.

  9. Ik heb een aantal berichten in dit forum gelezen en krijg de indruk dat het niet mogelijk is een seca2 kaart te gebruiken in een Pace 500. Klopt dat? Een familielid die in Italie woont en zo'n apparaat heeft, heeft mij gevraagd voor haar een seca3 kaart te kopen, zodat ze de Nederlandse zenders kan ontvangen. Moet ik haar vertellen dat ze een nieuwe ontvanger moet kopen of zijn er andere mogelijkheden?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...