Ga naar inhoud


bobbycracker

Lid
  • Items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door bobbycracker

  1. Hallo allemaal,

     

    Ik heb thuis een Dreambox die prima werkt op de gemini project...

     

    Nu heb ik hier een Rebox (RE-4000HD PVR) voor me staan waar ik andere software op wil hebben. Iets als gemini project of wat dan ook.. zodat ik er alles mee kan!

    Weet iemand wat hier op kan draaien en de verdere handelingen...

     

    Met vriendelijke groet,

    Bobby

  2. ik heb met diverse goedgekeurde decoders de scan gedaan.optie 5 canadigitaal volgorde.

    met de volgende decoders; philips dst 5816, dsx 6072, dsx 6073, dsx7071, dsx 7072 en strong str8000 en nokia 9302s.

    al deze ontvangers vinden geen regio zenders.

    komt hiervoor nog een software update aangezien het goedgekeurde ontvangers zijn en veel mensen deze ontvangers hebben met orginele software.

     

    ben benieuwd naar de oplossing

  3. ik had het zelfde probleem met de nieuwste hydra Angharad 1.08.2 image ,de olympia werkte perfect.ik heb van alles getest,adons op usb gezet maar hij bleef maar hangen dit soms binnen 1 minuut maar ook soms pas naar een paar uur.

    ben nu overgegaan op de nieuwste pli deze werkt wel prima.

    iemand een oplossing?

  4.  

    - Einde Irdeto-1 per 1 maart 2005

    - Spice Platinum vervangt X-Zone

     

     

     

     

    Einde Irdeto-1 per 1 maart 2005

    CANALDIGITAAL gebruikt sinds 1996 de Irdeto-1 codering. De laatste jaren is het Irdeto-1 systeem steeds kwetsbaarder geworden voor piraterij. In de markt duiken naast illegale smartcards ook steeds meer ontvangers op die zonder smartcard toegang geven tot de in Irdeto-1 gecodeerde zenders. Deze ontwikkeling is niet goed voor de satellietindustrie in Nederland. CANALDIGITAAL heeft daarom besloten om de uitzendingen in Irdeto-1 per 1 maart 2005 definitief te beëindigen.

     

    Voor het eind van 2004 zal CANALDIGITAAL u en de consumenten informeren welke consequenties dit heeft voor de bezitters van een officiële Irdeto-1 smartcard.

     

    Na de uitschakeling van Irdeto-1 zal het niet langer mogelijk zijn om zonder officiële CANALDIGITAAL-smartcard naar één van de CANALDIGITAAL-gecodeerde zenders te kijken. De Irdeto-1 ontvangers zonder smartcard zullen vanaf die datum niet langer functioneren.

     

    Verkoop van decoders waarmee zonder officiële CANALDIGITAAL smartcard naar de door CANALDIGITAAL gecodeerde programma’s kan worden gekeken, is strafbaar. CANALDIGITAAL verwijst consumenten met ontvangstproblemen door het gebruik van deze illegale apparatuur naar de leverancier van de illegale smartcard en/of ontvanger en aanvaardt hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.

     

    Spice Platinum vervangt X-Zone

    Vanaf 1 november wordt de erotiek zender ‘X-Zone’ vervangen door ‘Spice Platinum’. In tegenstelling tot X-Zone zal Spice Platinum 24 uur per dag de beste erotiek uitzenden. CANALDIGITAAL blijft de huidige tarieven handhaven en biedt daarmee nog meer plezier voor het zelfde geld.

     

    Aangezien de uitzendingen van Spice Platinum vanaf 1 november 24 uur per dag zullen zijn, is het mogelijk van belang dat het kinderslot wordt geactiveerd. Attendeer te allen tijde uw klanten op de aanwezigheid van een kinderslot op de satellietontvanger

  5. hallo het lukt mij niet om contact te krijgen via een cross-over kabel die direct verbonden is met mijn pc,met

    dreamcontrolcenter of een ander progamma.heb ook al andere ip adressen gebruikt.

    de communicatie instellingen zijn:

    ip: 192.168.0.200

    netmask 255.0.0.0

    type lan

    nameserver 127.0.0.1

    gateway 127.0.0.1

    port 80

    dhcp uit

    netwerk uit

×
×
  • Nieuwe aanmaken...