Ga naar inhoud


soldier

Lid
  • Items

    67
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door soldier

  1. Vanwege ultratraag internet (KPN in klein dorp op platteland) overgestapt naar de kabel om enigzins te kunnen internetten met 2 pubers thuis. Nadeel was dat ik CD heb moeten opzeggen om geen dubbel abbo te hebben (CD en Ziggo) en had daarom in de vakantie geen abbo meer voor het schoteltje bij de caravan. Joyne biedt uitkomst..... heb nu bij de kabelaar het Fox abbo eruit gegooid en voor dezelfde kosten een jaarabonnement genomen bij Joyne (inclusief Fox) heb nu dus weer een abbo voor onderweg inclusief het voetbal. Voor mij en de pubers erg fijn, maar wellicht voor andere gebruikers niet wenselijk. 

    Goede ervaring inmiddels met de ontvangst in zowel Frankrijk als NL Gebruik onderweg een Triax 62 cm ivm een Black ultra lnb en Philips 22" tv met ingebouwde dvb-s2 tuner, thuis een Gibertini 100 met Black Ultra en Vu+ ontvanger.

    Begreep dat eind augustus ook Nat Geo. wordt toegevoegd aan het basisabbo. en dat Ziggo sport beschikbaar wordt in een extra pakket.

  2. Locatie: Nrd NL, Schotel: Triax tds 64,  LNB: black Ultra,  Ontvanger: VU+ solo..

    Ik heb een abbo sinds 3-8 en heb dus al een weekje kunnen testen. Alleen afgelopen vrijdagavond tijdens hevige regenval viel het beeld enkele seconden weg. Ik denk dat er momenteel wordt gesleuteld.

    Ben benieuwd of de nog ontbrekende zenders uit het basispakket (o.a. nat. geo) ook worden geleverd op korte termijn, misschien na het onderhoud van vandaag?.

  3. Gelukt!

    Ik ben begonnen met het flashen van de duo, dit duurde even omdat er eerst een nieuwe bootloader in moest alvorens te kunnen flashen. Alles opnieuw aangesloten en het werkt. Toch een bugje in het oudere image geweest?

     

    Moest wel de duo op standby zetten en geen tv kjken om beeld te hebben op de solo. Op de duo keek ik hd en op de solo sd kanalen. De duo op het netwerk via homeplug 85 mbs en de solo via kabel op de router.

  4. Ik heb sinds gisteren beide boxen rechtstreeks op de router aangesloten, al de bovengenoemde testen heb ik met beide boxen rechtsreeks op de router aangesloten uitgevoerd, dit moet dus goed zijn. Via rsc kan ik op de slave box wel de master box bouquets binnenhalen, de connectie werkt dus. Het enige (en niet onbelangrijke) is dat ik geen beeld krijg :(.

    Ik heb op beide boxen een netwerktest gedaan en de masterbox (de duo in de woonkamer) herkend geen netwerk. Wel kan ik hem zoals hier ook aangegeven benaderen via het netwerk door de slave (de solo). Bij de solo verloopt de netwerktest wel 100% ok. Ook in het netwerkoverzicht zie ik zowel de router als duo en de solo met de juiste ip adressen.

    Misschien helpt een totale reset van de VU duo? ik gebruik voor beide boxen openpli. Voor de solo een versie van het afgelopen weekend en voor de duo een versie van begin dit jaar.

  5. Inmiddels de koppeling rsc gevonden. Staat onder zenders zoeken. Ip adres van de Host (duo) ingevuld en de bouquets aangevinkt die ik gebruiken wil, vervolgens downloaden gedaan en kon toen de bouquets terug vinden onderaan de favorieten lijst.....

    Als ik echter op een zender druk uit de lijst krijg ik geen beeld.

    Wel is het mij gelukt de master box te benaderen en de gewenste bouquets uit de master box (duo) naar de slave box (solo) te downloaden!

     

  6. Ik gebruik pli en heb de plugin remote stream convert gedownload. Zelfs na een herstart staat er geen koppeling in de applicaties en ook niet onder de blauwe knop...?.

     

    Hele avond gezocht, maar het lukt met ook niet om met 2 aangesloten netwerk kabels partnerbox werkend te krijgen. De beide vu+ ontvangers zijn met een vast ip adres zichtbaar in het netwerk, maar de soLo krijgt geen contact met de duo, ook niet als remote timer....

  7. Zou het misschien aan mijn netwerk liggen? Ik gebruik tussen de duo en de router een 85 mbs (is dit voldoende"???) homeplug van devolo en tussen de duo en de router een netwerkkabel.

    Ik weet niet wat ik verkeerd doe......

  8. ik gebruik mijn VU+duo als server, via 85 mbs homeplug aan de experiabox en een VU+ solo rechtstreeks verbonden d.m.v. kabel aan de experiabox. Op beide VU+ partnerbox plugin gezet en boxen toegevoegd met juist ip adres.

    Het afspelen lukt helaas niet..Ik doe het volgende:blauwe knop en remote player gebruiken, vervolgens kies ik de sd kanalen bv. Ned.1, op het scherm staat zapping naar Ned.1 en vervolgens blijft hij hier hangen.

     

    Heeft iemand een tip?

  9. Ik heb kortgeleden mijn Philips 7141 verkocht. Deze gebruikte ik als 2de ontvanger tijdens vakantie's etc. Thuis ben ik zeer tevreden over mijn VU+ duo die sinds 1,5 jaar probleemloos draait met PLi.

     

    De 7141 beviel niet vanwege de starre CD structuur.Met name het ontbreken van een signaalmeter en vaste CD zenderlijst bevielen slecht.

     

    Ik heb wat gelezen en heb een shortlist in mijn hoofd. Daarin staande SAB titan 2 combo, Openbox (S9?) en Amiko Alien.Andere tips zijn natuurlijk welkom.

     

    Welke box adviseren jullie. Wellicht ga ik de 2de ontvanger nog eens gebruiken als client (binnenhuis icm de VU+) maar dat is op dit moment nog niet het geval.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...