Ga naar inhoud


ijsblok

Lid
  • Items

    730
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door ijsblok

  1. Even googlen op "Vu+ slingbox", dan kom je enkele topics tegen. Je moet een custom afstandbediening installeren. Is een eitje. Werkt hier met een slingbox solo.

  2. Ikzelf vind het niet nodig om er beschermfolie op te doen. Galaxy is voorzien van gorilla Glass wat van zichzelf al zeer sterk en krasvrij is. Als je googlet zie je genoeg filmpjes waarin de sterkte wordt aangetoond. Tevens zorgt een folie er wel voor dat je touchscreen wat minder gevoelig wordt. Dus ook dat is even wennen.

     

    Zelf heb ik de Samsung al vanaf het begin dat die er was in bezit en er zit nog geen enkele kras op. Dus als je er een beetje 'normaal' mee omgaat is het naar mijn mening niet nodig.

  3. Ik heb KIES ook laten updaten. Dus heb de laatste versie. Lijkt dus wel dat ze het dus niet per land in 1 keer uitrollen, maar dus per groepen gebruikers in een land. Ben wel benieuwd waar dat op gebaseerd is.

     

    Zit zelf nog op de JM2. Maar best veel last van lag.

     

    Maar ja ik kijk vanmiddag wel als ik thuis ben of ik eindelijk kan updaten naar Froyo smile Zal nu toch wel moeten als ik de berichten lees.

  4. Origineel bericht van: Henri Aalten
    ik zie op mijn Samsung Galaxy S ineens, aan het symbool dat de telefoon aan het downloaden is.

    Ik weet alleen niet wat, laat staan hoe ik dit uitzet.
    Het is mij ineens opgevallen vanaf vanmorgen.

    Hoe zet ik opties die openstaan uit.

    Ik heb wel een handleiding, maar daar kan ik dit niet in vinden.


    Bedoel je een symbol linksbovenin?? Je kan op je homescreen als je van boven naar beneden veegt een scherm openen waarop je ziet wat je dan download.
  5. Ik ben het eerlijk gezegd niet tegengekomen in het menu. Dat je dus deze keus zelf kan maken. Zal vanavond nog eens even het menu doorspitten.

     

    Was (en ben) namelijk in de veronderstelling dat dit geen keus is en dus gewoon zo is smile

  6. 2. Turn off FAN at stadnby mode when there is no channel recording.(Duo only)

     

    In eerste instantie was ik hier blij mee, maar ik merk nu toch dat de ontvanger na een nachtje standby best warm wordt (er wordt niks opgenomen verder, dus Hd kan het niet zijn). Ben ik de enige die hier 'last' van heeft?

  7. Hallo sat4allers,

     

    Sinds het weekend lukt het mij niet meer om via mijn box de software te updaten. Krijg dan steeds de melding dat hij 0 pakketten heeft gevonden en dus niks te installeren heeft. Heb al op internet gezocht of meer mensen dit hebben, maar kan er weinig over vinden. Heb momenteel nog de Pli image van 12-02-2010 (nightly openPli) erop staan, maar krijg de nieuwe versies dus niet geinstalleerd.

     

    Iemand enig idee wat het kan zijn? Heb verder niets aan mijn instellingen veranderd, en tot en met de 12e heeft het altijd perfect gewerkt.

  8. Dank voor je snelle reactie. Om die 20 watt maak ik me zeker niet druk smile Maar elke keer hoorde ik de fan steeds draaien als ik alles afsloot en als ik 's ochtendns opstond hoorde ik het nog steeds draaien. Dus vroeg me af of dat geen kwaad kon als dat 24/7 blijft draaien. Ben nu wat gerustgesteld smile

×
×
  • Nieuwe aanmaken...