Ga naar inhoud


Bildstar

Lid
  • Items

    30
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Bildstar

  1. Vanmiddag gekeken naar ned1 hd uitzending. Tijdens een dikke bui geen ontvangst en beeld bleef stilstaan. Na de bui bleef het beeld stilstaan maar het geluid ging weer door. Na een tijdje wachten nog steeds hetzelfde. Ontvanger in stanby gezet en toen weer opgestart.

    Toen kwam popup scherm " the system software will now be updated".

    Omdat ik geen update wilde drukte ik op exit maar toestel reageerde nergens meer op. Ten einde raad op ok gedrukt en toen werd een loaderversion up 2.04 geladen. Toen kwam "please wait a moment" en bij 85 % werd even gewacht waarna hij doorliep naar 100%. Scherm werd zwart en na een poosje weer het popup scherm "the system software will now be updated".

     

    Een echte loop. Stroom er een tijd afgehad maar tot nu toe nog steeds de loop.

     

    Ik geloof dat versie 2.25 of zoiets. Ik weet zeker dat er nog een nieuwe update is nl. 2.29. vandaar dat hij in de updatemode kwam.

     

    Wie weet raad?

     

     

     

  2. Jammer dat het nog niet gelukt is. Trouwens welke ci cam gebruik je en welke versie? Zou het daar dan aan liggen? Ook zou je kunnen proberen een andere lnb te gebruiken. De lnb op mijn visiotsat zijn Alps 0,6 of 0,7 db. Deze doen het bij redelijk weer nog steeds goed.

     

    Bildstar.

  3. Hey Soundwork,

     

    Bedankt voor de vlotte reaktie. Het lijkt me een strak plan. Dit is de enige manier om er achter te komen of er misschien een slechte verbinding tussen zit. Ik heb ooit ook zoiets gehad en toen bleek dat er een roestige connector tussen zat. Je weet maar nooit.En opnieuw uitrichten misschien?

     

    Ik ben benieuwd.

     

    Bildstar.

  4. Ik heb de kanalen weer even opnieuw gescand en kwam tot 10 Eurosport zenders en canal+ film hd,canal+sport hd en nat.geo hd alsmede 1 radio zender van eurosp. Alle tv zenders gecodeerd behalve esp intl.

     

    Met de volgende instelling moet je ze vinden:

    Installation,search channels,user define,

     

    Satelite: hotbird (denk wel om eventuele diseq switch)

    frequentie: 11277

    polarization: V

    symbolrate: 27500

    transmission: dvb-s2

    fec: 2/3

     

    Tot zover geen signaaluitslag maar na ingave van:

    modulation: 8psk slaat het signaal uit naar 52% en kwaliteit 82%

     

    Daarna freq. saven en daarna zoeken met het bovenstaande resultaat. (de hummie 1000 heeft geen nederlands menu maar o.a. engels)

     

    de firmware versie is hdtsna 1.00.22

     

    Ik hoop dat dit kan helpen. Veel succes

     

    met vriendelijke groet,

     

    Bildstar

  5. Origineel bericht van: ceesv
    Origineel bericht van: Soundwork
    Alle overige HD kanalen doen het zonder problemen. Maar net met Eurosport HD heb ik problemen. Begin de Humax nu toch wel een beetje een k*t apparaat te vinden.


    Soundwork, hier in zuid-oost Nederland heb ik met de Humax 2000 geen problemen met deze zender. Er zijn echter meer berichten waarin deze problemen gemeld worden, niet alleen i.c.m. de Humax.
    Dit zijn mensen, die meer noordelijk wonen.

    De vraag is, of die op de rand van het verzorgingsgebied zitten, of dat er een ander signaal deze frequentie stoort.


    Maar ze wonen niet noordelijker dan ik. 's avonds kan ik de vuurtoren van de eilanden zien en ik heb wel beeld. Ik zit regelmatig naar tennis te kijken en het beeld geeft totaal geen storingen. Ik heb een visiosat met g4 beugel en dan schipper je wel een beetje met de kwaliteit. Toch scant die de zenders.
    Ik zal morgen de kanalen opnieuw scannen en dit stap voor stap noteren. Misschien hebben jullie er iets aan.

    met vriendelijke groeten,

    Bildstar.
  6. @Vlearmoes en Soundwork,

     

    Jullie hebben wel een hummie 2000 en wij een 1000. In het menu van de 1000 zit voor zover ik weet geen keuze mogelijkheid om een transpondernr in te geven. Ik heb op Hotbird 7a op freq 11278V 27500 dvb-s2 8psk 2/3 gezocht en vond de esp zenders.

     

    Met vriendelijke groet,

     

    Bildstar

  7. Ik heb nu goed beeld op esp hd Int. Geeft geen storingen. De taalkeuze onder de option knop is Engels1 of Engels2. Bij de andere kanalen (o.a dutch) verschijnt ook het gecodeerd icoon en is het beeld blokvormig of stilstaand. Ik was al bang dat het weer aan de ci module zou liggen.

  8. Hier hetzelfde probleem tijdens de demo uitzending van 2 week geleden. Omdat de start van dit kanaal pas de 25e was heb ik hier verder geen aandacht aan besteed. Gisteravond echter alleen maar blokken en stilstaand beeld. Volgens mijn hdci 1000 wel genoeg signaal. Ook andere hd kanalen komen goed door. Problemen lijken hetzelfde.

  9. @ drs Ijzerbout,

     

    Dat paard is ook wel goed maar heeft de rest van de nl zenders niet in de bek en dat is wel de bedoeling. Daar is het eindelijk

    om begonnen.

     

    @ sjaak en odysseus,

     

    Deze ontvanger is hun aangeraden door een satshop hier in den lande en heeft het ook wel gedaan. Sinds oktober niets meer. Gezien ook de link van cookie monster zijn er meer mensen met problemen. Er is schijnbaar toch iets meer aan de hand.

     

     

    Ik zal ze aan raden eerst maar een andere ontvanger te proberen net zoals odysseus

    zegt.Trouwens welke ci module gebruik jij odysseus?

  10. Via een vriend kreeg ik de vraag of ik wist of er iets veranderd was in satelliet frequenties en/of posities. Ze konden op Kos sinds oktober geen nederlands pakket meer ontvangen. Ik kan ze niets wijzer maken. Wel weet ik dat ze een 2mtr schotel gebruiken met een philips can.d.goedgekeurde ontvanger. Groene cd smartcard is geupdated tot 28.05.2008. Weet iemand een oplossing zodat ze toch naar het EK voetbal kunnen kijken?

     

  11. Hallo,

     

    Van een kennis heb ik een lemon c030 die geen signaal ontvangt althans niet aangeeft. Bij het opstarten van de box heb ik nog

    gezien dat er eem melding kwam : sluiting in de lnb.

     

    De box afgekoppeld en mijn dream en humax aangesloten en op beide signaal en beeld. Dus volgens mijn opinie is er iets niet goed in lemon.

     

    Iemand enig idee?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...