Ga naar inhoud


Dennis DaMenaCe

Lid
  • Items

    500
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Dennis DaMenaCe

  1. SubSense, Maak jij gebruik van HD zenders ? Ik heb vorige week een Foxconn nt-a3700 (cpu amd e450, ati hd6230) gekocht voor op de kamer om daar puur tv te kijken via mijn vu+ . Echter worden nagenoeg alle HD zenders met horizontale strepen afgespeeld bij bewegende beelden.

    Bij alle mkv/bluray films gaat het zonder problemen. Ik heb geen idee wat ik kan doen om het op te lossen. Ik heb XBMCUntu, Openelec 2.0 en nu Windows geprobeerd. Weet jij wat het kan zijn, of iemand anders?

  2. Ik vind het goed dat een forum wordt geupdate. Maar na weken lang kan ik er nog steeds niet aan wennen, en vind ik het niet overzichtelijk met de regels/kleuren/grootte etc.

    Wel jammer, want ik bezoek de site nu nauwelijks terwijl ik er elke dag wel even op keek.

  3. Ik heb een HDI Dune Prime 3.0 wat (bijna) alles afspeelt.

    Ook heb ik een VU+ Duo om tv te kunnen kijken. Ik heb een aantal keer wat proberen te kijken (avi, dvd, mkv HD) op mijn VU+, en vond het allemaal maar haperen (niet iedereen ziet dat met een nieuwe tv). Voor mij is de vu+ echt geen volwaardig mediaplayer. Mijn advies, wil je ook graag mediaformaten afspelen, koop dan (ook) een mediaplayer!

  4. Origineel bericht van: Tonskidutch
    Hoi dreamboy
    je VU+ is met component aangesloten 720i maximaal
    als dat vuutje je primaire kijkdoos is zou ik 'm met hdmi aansluiten, dan heb je een beter beeld.
    ciao


    Dat is raar, je geeft 2 dingen aan wat compleet niet waar is.
    Via component kan je makkelijk 720p/1080i doen. En wie zegt dat je beter beeld hebt met een hdmi aansluiting? Heb je dat zelf ondervonden?

    Component is net zo goed, misschien nog wel beter. Het is weliswaar analoog, maar verschil zal je niet gaan merken. Ik heb de mijnes ook aangesloten via component.

    En anders moet de topicstarter het gewoon proberen met een component kabel. Dan zie je het zelf!
  5. Origineel bericht van: FrankieV
    Kom net thuis, zet dat ding weer aan, en ja hoor, weer schokkend beeld en rare verschijnselen. Er worden beelden overgeslagen. Een beweging "floept" van a naar b en slaat gewoon een aantal beelden over. Ik wordt er eigenlijk een beetje moedeloos van.


    Dit heb ik gisteren ook gehad. Soort van schokken. Maar ook lijnen in beeld. Ik heb de resolutie op 1080i.
    Na een reboot was het weg. Ik houd het in de gaten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...