Ga naar inhoud


dx44

Lid
  • Items

    26
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door dx44

  1. Als ik de gebruikers instelling van de Tv voor satelliet op stap grote op 2 zet, luistert de HH motor niet en verplaatst naar  uiterste stand.Bij terug 1 stap terug gaat de motor naar de uiterste stand. Wat kan er aan de hand zijn is de HH defect?

  2. Vandaag een kortere coax gebruikt tot nu toe geen verandering. Het valt me op zodra ik de schotel aansluit( met de tv aan ) dat de LED even groen kleurt en daarna rood met iets van groen in de hoek. De motor komt niet in beweging. Waarom Rood?  Wordt de motor DC aan gestuurd of DC en AC voor instructie ?

     

  3. Ik heb Sat motor 10 jaar in gebruik. 

    De Motor zoekt nu niet meer naar Satelliet. De antenne motor reageert op T.V. instellingen commando ga naar Oost of West.

    De Satelliet antenne verplaats zich NIET na commando ga naar Satelliet  23,5. Soms werkt het nadat  ik  connector los neem en weer vastzet na enige tijd.

    Mogelijk is er spraken van oude connectors of kabel. Ik begrijp niet dat TV instelling met  commando ga naar links of rechts  wel werkt.

    en  het tv commando ga naar SAT X commando geen verplaatsing van de motor geeft.

    Is er een suggestie wat ik kan doen

     

  4. Ik gebruik vele jaren een motor sat installatie deze ontvangt geen signaal meer

    De electrische gedeelte van de installaie werkt.

    Zodra tv aan staat kan ik de sat sturen vanuit de tv of vanaf de motor. Wat ik ook doe ik ontvang geen signaal.

    Zo te zien is de installatie niet verschoven.

    Ik ben tot de conclusie gekomen dat er een aantal problemen kunnen zijn

    1) de LBN is kapot.

    2) de HF geleiding in de Motor is defect.

    3) de  Sat ingang van mijn tv is defect.

    Ik weet niet hoe ik vast kan stellen hoe ik een van bovenstaande mogelijkheden kan uitsluiten of hoe ik verder kan gaan.

     

    Emile

  5. Mijn Samsung Channel_list_UE40D8000 ontvangt de zenders op Eurobird 9B op 9E graden maar  in de Channel_lijst ontbreken de transponders van Joyne

     

    Mijn vraag is of iemand mij kan helpen aan een Channel_list   waarin  de Joyne tranponders wel zijn opgenomen.

     

    De Samsung D serie is vergelijkbaar met met de Channel_list van de  serie C,E,F,H,J en K 5xxxChannel_list

     

    Bedankt, 

    Emile

  6. Ik ben op zoek naar een channellist editor die die parameter kan veranderen. Sorry dat ik er een rommeltje van heb gemaakt bij mijn eerste vraagstelling. Voor alle duidelijkheid de channellist editor die ik heb ( Samsung channellist editor) is te beperkt en gaat niet verder dan delete of favoriet list maken.

  7. Mijn opmerking m.b.t veiligheids possitie bedoelde ik dat de motor niet voorbij dat punt komt, echter terug moet geen probleem opleveren.

     

    Als eerder gezegd heb ik geen ervaring met jouw type motor. Probeer het eens zonder LNB , Controleer LNB instellingen of wijzig ze. (instelling onthouden)

     

    Kan geen advies geven m.b.t openmaken.

  8. De installatie is voorzien van dual LBN 19 en 23,5

    Kanalen zijn opgehaald nadat ik de TV op Sat 19 of 23,5 had afgestemd

    Dit alles werkt goed, maar moest wel kanalen met de channellist editor van volgorde wijzigen.

    M.a.w Ned1HD op 1 etc

     

    De TV kent naast, Cabel , Sat, ook een CD-TVV-Telsat instelling zodra ik deze instel , vindt ik de volledige lijst van CD en ontvangt alle zenders die op sat 19 worden uitgezonden.

    Op alle 23,5 zender geeft de tv, service niet beschikbaar. M.a.w de lijst bevat niet de satelliet info. Mijn vraag is wat kan ik doen om de zenders uit die lijst aan een satelliet te koppelen.

    Scannen is niet de oplossing omdat alle kanalen dan eerst worden verwijderd.

    Deze lijst word ook niet gezien door samsung channel editor.

     

    DX44

  9. Ik ben in het bezit van een niet gecertificeerde samsung LED tv. Dat overkomt je als de leverancier deze via het buitenland impoteerd. Het gevolg is dat de Nederlandse zenders op bv. 1785 staan inplaats van op 1.

     

    Daarom ben ik geinteresseerd om een samsung channellist te ontvangen. Iemand die me daarbij kan helpen zal ik mijn e-mail adres geven

     

    Emile

  10. Er komen steeds meer tv's met ingebouwde satelliet kanalenkiezer. Dat is fijn omdat er dan een afstandsbediening vervalt.

     

    Het geeft me ook een probleem waar ik geen oplossing voor zie. Als ik nu via een satelliet ontvanger naar de radio luister dan wordt het signaal van de sat ontvanger naar de radioversterker ( phone ingang ) gestuurd. Als ik nu een TV met ingebouwde kanalen kiezer neem ben ik verplicht mijn tv aan te houden als ik naar de radio wil luisteren en dat bevalt me niet. Is hiervoor er oplossingen of zie ik wat over het hoofd ik verneem het graag.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...