Ga naar inhoud


ludacriss

Lid
  • Items

    262
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door ludacriss

  1. Ik zat net op de ART site te kijken voor de programmering en kreeg dit bericht ineens te zien:

     

    Citaat:

    Dear Subscribers,

     

    We regret to inform you that Jazeera Sports Channel has decided to withdraw from the ART channels package without providing any reasons. We apologise for the inconvenience which is beyond our control.

     

    For further information, please contact your nearest ART dealer.

     

    Heel erg raar dit. Ze waren er toch pas net bij en wie gaat de kosten terug betalen aangezien ik ook een art kaartje voor die 2 kanalen had aangeschaft?

  2. Hier in Den Haag (leidschenveen) zijn alleen:

     

    Holland Doc

    BabyTV , 5 meerkeuze talen d.m.v. de groene Dbox2 knop

    Boomerang , Engelse taal

    VARA Consumenten TV

     

    Er vandaag bij gekomen. De rest is er hier nog niet bijgekomen <img src="/forums/images/graemlins/mad.gif" alt="" />

  3. Ik vind het wel aardig duur hoor voor dat magere aanbod. Je moet eerst een decoder van 149 euro kopen... dan komen er na oktober nog 19,95 per maand aan kosten bij + monteur kosten 99 euro ( nu nog gratis ) en ook nog aansluitkosten van 29,95. Op dit moment zijn de kabel en sat gewoon stukken goedkoper.

     

    Tja ik zou het voorlopig maar niet doen en een jaartje of 2 wachten tot de kinderziektes er ook uit zijn voor er eventueel naar over te stappen.

  4. Het is inderdaad de wet maar dat betekend niet dat je er niet over in discussie mag gaan. Ik woon hier in een nieuwbouwwijk waar er veel kinderen buitenspelen. Zo nu en dan hebben ze hier dan ook snelheids controles die ik dan 100% begrijp omdat ze hier vaak te hard rijden en op die manier dus de situatie onder controle willen houden. Anderzijds doen ze het ook vaak op plekken om wat cash op te vangen en dan begrijp ik inderdaad de houding van Alan.

  5. Het gaat hier denk ik om de live verslagen en niet om de samenvattingen. Ach ik zal het bij allebei bij de aanbieders niet kunnen ontvangen aangezien ik geen kpn en versatel heb en ik het via de sat te duur vind voor 4 wedstrijden in de week <img src="/forums/images/graemlins/tongue.gif" alt="" />

  6. Citaat:
    Citaat:
    ik vindt het belachelijk dat jullie voor de nieuwe ontvanger moeten gaan betalen zij willen toch veranderen moeten ze jullie ook maar schadeloos gaan stellen toch ?


    Dan wordt de vraag natuurlijk: Is Casema een liefdadigheidsinstelling? Als je op dit moment een betaald pakket i.c.m. die Sagem hebt krijg je de Samsung 'gratis', logisch: Ze verdienen aan je. Als je echter alleen het 'gratis' (lees voor 15 euro per maand bij je gewone abo) pakket hebt verdienen ze niets meer aan je dan aan de gemiddelde analoge klant en eigenlijk nog minder. En die moeten ook gewoon een ontvanger kopen als zij aan het gratis TVD pakket willen.

    Ik denk dat dat de hele bottomline is natuurlijk.

    Mja het andere probleem is dat je natuurlijk wel de sagem hebt gekocht de vorige keer. Wat als casema over een aantal jaar weer van codering veranderd... kan je weer een ander ontvanger kopen.
  7. Kunnen we toch nog wat maanden genieten <img src="/forums/images/graemlins/laugh.gif" alt="" /> Maar vind het wel waardeloos dat je bij het nemen van een plus pakket je alles opeens gratis krijgt :S

  8. Citaat:
    Hummmm vreemd...
    Ik wil je best geloven als jij dat zegt maar,
    bij mij is dus het omgekeerde het geval.
    Sinds alle dag gepest door telefoon truusjes (mooi woord trouwens moet ik onthouden <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" /> )
    sinds enige tijd telefoon via upc met mijn eigen nr wat ik al meer als 10 jaar had bij kpn en wat denk je ?
    Geen last meer van telefoon truusjes <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />


    Ik heb vroeger bij een callcenter gewerkt (kende de baas daar goed) en die vertelde me dat UPC al aan velen klanten die lijsten met telefoonnrs had doorverkocht voor velen miljoenen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...