Ga naar inhoud


Pimpimmers

Lid
  • Items

    40
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Pimpimmers

  1. Het ligt niet aan de naam van de file maar aan de lengte van de mappen waar je hem in hebt staan denk ik.

    Ik had het namelijk vandaag zelf ook ik het mijn .bin uitgepakt en stond in de map:

    C:\Documents and Settings\Pimpimmers\Desktop\KeyBinHoT7.6_FreeX_30.09.o6\KeyBinHoT7[1].6_FreeX_30.09.o6\KeyBinHoT7.6_30.09.06\KeyBinHoT7.6-FreeX 30.09.Bin

     

    Toen ik "KeyBinHoT7.6-FreeX 30.09.Bin" verplaatst had naar:

    C:\Documents and Settings\Pimpimmers\Desktop\KeyBinHoT7.6_FreeX_30.09.o6

    opende die wel gewoon.

  2. KM staat voor Keymaker ik gebruik ze dagelijks werkt altijd perfect.

     

    Probeer gewoon ff eem andere deze heb ik er zelf net ingezet <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> "Key.bin by KM Hot7.5_27-09-D+ Cabo updated.zip"

    Over een aantal uurtjes is er weer een nieuwe uit van 28_09 <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

  3. Heel simpel:

    Klik in 3.0 op New Version Download dan staat er dus die melding dat je de oude moet uninstalleren.

    De nieuwe staat iedergeval hier C:\Documents and Settings\***

    *** = gebruikers naam waar mee jij bent ingelogt ook stond de update bij mij in de map C:\Program Files\HUMAX Terminator het bestand heet setupHUMAXTerminator.exe

     

    Je moet eerst de oude uninstalleren dit kan met elk uninstall programma bijvoorbeeld die stanaard in windows zit of je gaat gewoon naar de map C:\Program Files\HUMAX Terminator en klikt op unins000.exe en hij is er af. Daarna gewoon de nieuwe installeren en 3.1 staat er op.

  4. Yep ik had hem ook al werkt top. Maar wat ik raar vind, wat ik ook met de vorige had is dat soms spice het niet doet. Snachts wel maar als ik bijvoorbeeld nu kijk werkt die niet en de rest van de zenders werken wel hoe kan dit eigenlijk?

  5. Apart, ik heb een oudere zenderlijst ingeladen en het werkt weer.

    Heb hem vergeleken met de nieuwere en alles is het zelfde dus weer de nieuwe ingeladen en het werkt nog <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> raar toch maar goed het werkt weer.

    Alleen probleem met nieuwe zenderlijst is dat nl zender 123 rtl sbs6 talpa discovery etc niet goed werken op card+s+emu ook niet met die pmc tabbel van jou <img src="/forums/images/graemlins/frown.gif" alt="" />

    Ben nu even aan het uitzoeken hoe ik hem kan aanpassen.

     

    edit

    2:30

    Ben een tijdje bezig geweest ik weet nu iets meer van pmc tabbellen, ik heb wat dingen aan gepast aan jou pmc tabbel maar helaas moet ik hem nog steeds handmatig op CARD instellen om naar nl zenders te kijken. Ik hoop dat iemand hem kan aanpassen datdit wel weer werkt.

  6. Ik wil ook sharen gewoon voor thuis dit is toch gewoon legaal?

    Ik heb namelijk 2 humaxen en 1 canal digitaal kaart (gewoon legaal dus)

    Nu wil ik niet steeds mijn kaart wisselen daar slijt die ook van het groene is bij mij al wit. Is het mogelijk dat 1 humax als server ingesteld word en de informatie naar de andere humax stuurt. Dus humax --> nulmodem kabel --> PC --> netwerk --> ander PC --> nulmodem kabel --> de andere humax zonder kaartje.

     

    En zo ja wat ben ik daar voor nodig?

    Ik heb al wat dingen op gezocht maar iedereen heeft het over een server bij iemand anders (illegale manier) ik wil het gewoon alleen voor binnenshuis doen wat mijn legaal lijkt te zijn.

    Ik hoop dat iemand dit kan uitleggen, en is het dan ook mogelijk dat iemand boven kijkt en iemand beneden kijkt met dus het zelfde kaartje?

  7. Ik vraag me nu nog 1 ding af ik heb nu 2 humax-en (1 boven en 1 beneden)en 2 van die kabels nu heb ik 1 orginele canal digitaal kaart en een funkaartje alleen moet ik dus steeds mijn kaartjes wissellen en daar heb ik geen zin meer in en ik heb nu ook een computer beneden dus ik wil cardsharen maar ben ik er nog niet achter hoe het precies moet en kan ik ook sharen van humax naar humax. Ik lees namelijk steeds dat iedereen zijn kaart in zijn Mastera stopt maar ik wil het gewoon via mijn humax laten lopen als dat kan.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...