Ga naar inhoud


Rico H

Lid
  • Items

    392
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Rico H

  1. Grijze Wavefrontier Wavefield T55
    Incl 6 lnb's: 4 quad en 2 twin lnb's
    Incl 2 stuks 4x1 diseqc en 1 stuks 8x1 diseqc !

    Gebruikt, heeft heel iets roest maar deze multi LNB schotel werkt nog perfect en is momenteel afgesteld op 3, 9, 13, 19, 23 en 28 graden oost.

    Eventueel inclusief muurbeugel 42 mm

    Prijs 55 Euro

    IMG_4646.JPG

    IMG_4648.JPG

    IMG_4647.JPG

  2. Ondanks de persoonlijke email met de melding dat ik Start HD voor 17,45 zal krijgen, en tot aan die introductie ik 19.95 zou moeten betalen, schrijven ze vandaag 22.95 van mijn rekening af.

    Ik heb intussen aangegeven het hier niet mee eens te zijn.

  3. Op mijn wens geen Fox Sports in mijn pakket te hebben, kreeg ik vandaag het volgende antwoord:

     

    U geeft aan dat u graag gebruik wilt maken van de optie om een pakket zonder Fox Sports te nemen.
    Het pakket wat wij vanaf begin 2018 beschikbaar stellen zonder Fox Sports is een Basis-pakket van € 17,45 per maand. Echter willen wij u er wel van op de hoogte stellen dat hier geen extra kaarten aan gekoppeld kunnen worden en dat u de volgende zenders bij overstap zult verliezen:
    Film Europe HD
    Brava HD
    History HD
    192 TV
    Wij horen graag of u hier interesse in heeft.

  4. ik heb constant.cw BISS  draaien op de laatste oscam versie voor de griekse kanalen alle kanalen werken maar helaas niet ERT1,2 en ERT HD

     

    Bitje1: bij mij werkte het ineens wel nadat ik dvbapi had aangepast zoals Satmaat al aangaf, en nadat ik constant.cw verplaatst had van usr/keys naar etc/tuxbox/config/oscam.. Daarna natuurlijk de verwijzing in oscam.server hierop aanpassen en opnieuw opstarten.

     

    [reader]
    label = biss
    protocol = constcw
    device = /etc/tuxbox/config/oscam/constant.cw
    caid = 2600
    ident = 2600:000000
    group = 1
    audisabled = 1
  5. Buiten de mensen die in de afgelopen dagen problemen hadden met ontvangst van de Nederlandse zenders, en die hopelijk intussen zijn opgelost, vraag ik me nog wel af hoe het de komende maanden zal gaan met mensen die een schotel alleen tijdens de vakantie met de caravan gebruiken.

     

    Zij zullen pas tijdens de vakantie gaan proberen om Astra 3 signaal te zoeken en dit doen al draaiende aan een schotel waarbij de ontvanger op 1 van de NL-zenders staat ingesteld waarbij de symbol rate is veranderd en ze dus helemaal geen signaal zullen ontvangen..

  6. Het viel mij op dat de ondertiteling op Food Network zo'n 3 seconden achter liep bij de beelden, dit is erg irritant en je kunt dan misschien nog beter geen ondertiteling erbij vertonen.. 

     

    De helpdesk van Canaldigitaal meldde mij "Dit is geen algemene storing. Wij raden u aan een fabrieksreset uit te voeren en daarna opnieuw de zenderlijst in te laden."  Dit heb ik gedaan, echter dit hielp niet.

     

    Toen zag ik dat in Openpli 4 er bij de ondertitelselectie (2x geel), nu ook een Ondertitel snelmenu (blauw) staat.

    Onder de laatste optie "Ondertitel vertraging indien timing ontbreekt" stond 3.5sec ingesteld. Nadat ik die op Geen vertraging had gezet, klopt de ondertiteling weer met het beeld. 

  7. Ik had laatst vergelijkbare problemen met mijn et9500 na het updaten van openpli. Probleem werd waarschijnlijk veroorzaakt door plugin Pauli die ik weer probeerde in te stellen terwijl in de nieuwe Openpli de toetstoewijzing ook in te stellen valt.

     

    Daarna met geweld Pauli moeten verwijderen, update lukt toen nog niet, bleef in booting.

     

    Flashen andere image lukte ook niet, totdat ik de op een Duitse website gevonden originele Xtrend image kon flashen..

    Daarna kon ik eindelijk openpli weer flashen.

  8. Kan iemand mij vertellen welke extra HD-zenders ik op mijn hoofdkaart kan verwachten. Ned 1 HD, Ned 2 HD, Ned 3 HD heb ik nu ook.

     

     

    In de email staat (tenminste eentje die ik bij mijn ouders gezien heb) de HD logo's van:

    RTL4, RTL5, RTL7, SBS6, NET5, Canvas, EEN, Discovery, Eurosport 2, Brava, Travel Channel en Hustler

  9. Net zoals velen overweeg ik nu wat te doen met mijn 2e kaart, maar ook welk hoofdpakket ik nu wil hebben.

     

    Ik zocht op de cd website en zag tot mijn verbazing dat ze sinds kort het starterspakket snel in prijs hebben verhoogd van 12,95 naar 17,95... "grappig" is nog dat ze zelfs ergens eronder nog een tabelletje hebben staan waar hun 12,95 wordt vergeleken met de "duurdere concurrenten"

  10. ik gebruik enigma signal meter , maar ik weet niet of je een enigma ontvanger hebt ?

    en het is ook een android app , maar wss ook voor ios

     

    Ik gebruik dreaMote Lite voor ios die dus via wifi verbinding met je ontvanger maakt en waar je de sterkte van het signaal ziet en hoort van de transponder en satelliet waar je ontvanger is op afgesteld. Erg makkelijk om die erbij te hebben als je de schotel of de lnb uitricht.

     

    Met deze app kun je ook je ontvanger bedienen en dus de zender en satelliet wisselen terwijl je bij je schotel staat. 

  11. Het lijkt erop dat ik het voor elkaar heb.. Ik heb een bootloader speciaal voor 9500 gevonden.. die deed het eerst niet omdat het alleen bestond uit een cfe.bin terwijl de file imageversion ontbrak.. Die laatste heb ik gekopieerd uit een andere bootloader. Toen op een usb eerst een mapje ET9500 en ET9x00 aangemaakt met telkens die 2 bestanden. Toen deed de flash het, daarna openPli erop gezet en toen... startte ie wel op.. gelukkig.

     

    Vervolgens de Wizard doorlopen, CCcam gekozen en nu werkt de interne kaartlezer ook..

    Moet nog aardig wat dingen instellen zoals ik wil (o.a. fansetup, hd inbouwen, eigen zenderlijsten erin), maar ben blij dat ie het doet.

     

    Bedankt allemaal voor het meedenken ! 

  12. bootloader. ;)

     

    grtz Philip

     

    Bootloader heb ik ook opnieuw geflashed...  maar ik ga het nu gelijk nogmaals doen... wie weet.

     

    Is er trouwens een aparte bootloader voor et9500 of is die gelijk aan ET9200 ?  Waar kan ik de juiste vinden ?

    Rico

  13. Laat nog even horen als je de nieuwe ontvanger hebt of alles dan wel goed werkt.

     

    Ik heb mijn nieuwe ET9500 ontvangen; met andere afstandsbediening die minder mooi is, maar de menu knop zit nu wel in het midden ipv linksboven.

     

    Met deze ET9500 heb ik echter een ander probleem dan het niet lezen van de smartcard:

     

    Meteen geprobeerd de laatste Openpli er op te zetten: usb-stick met mapje ET9x00 erin, hij vraagt om te flashen en ik druk ok, melding flashing en Xtrend logo komt in beeld

    Na verloop van tijd op display de melding booting, na erg lange tijd start ie niet door maar komt ET9x00 in het display en blijft hierop staan; hij start dus niet door.

    Als ik geen usb stick bij de start erin heb, komt en blijft alleen ET9x00 in het display, dus helemaal geen booting.

     

    Ik heb van allerlei variaties geprobeerd: oudere Openpli versies (2,3 en 4), bij melding booting de usb-stick eruit of zelfs meteen power off knop gebruiken en weer opnieuw opstarten. Verder heb ik voor de zekerheid de bootloader en drivers geflashed, verschillende usb sticks gebruikt en die telkens geformatteerd op fat32. Ook geprobeerd met aangesloten harddisk, echter alle resultaat is hetzelfde; geen doorstart.

     

    Enig idee wat ik nog kan proberen?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...