Ga naar inhoud


Exception0x0E

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Exception0x0E

  1. Inmiddels heb ik de driver aan de praat gekregen (voor de geïnteresseerden: om succesvol te compileren moeten de devfs_register aanroepen vervangen worden door register_chrdev en devfs_mk_dev aanroepen. Uiteraard ook even de makefile aanpassen).

     

    Alleen: de driver doet helemaal niets. Mijn vermoeden is dat in head.ko de functie register_ir_decoder anders moet worden aangeroepen.

     

    Iemand een tip ?

  2. Om alle apparatuur hier in huis met één afstandsbediening (die van m'n TV) te kunnen laten werken heb ik geprobeerd de RC5 remote control driver van T-Hydron op mijn DM7000 te installeren.

     

    Helaas is de driver gecompileerd tegen een oude kernelversie (2.4.x) met een andere wijze van compileren voor kernel modules (werkt dus niet op de laatste PLi).

     

    Is er iemand die de modules voor de nieuwere kernels aan de praat heeft gekregen (ik krijg het niet voor elkaar) ?

     

    Exception0x0E

  3. Ik heb dezelfde handeling (beide trials installeren) op drie verschillende computers geprobeerd met allemaal hetzelfde resultaat: een zwart scherm ter grootte van het kanaal. Er wordt dus wel iets ontvangen, maar geen video/audio. Als ik de stream open met mplayer2 krijg ik ook nog de zendernaam en de provider te zien (maar wederom geen beeld). Met wingrab krijg ik wel beeld dus aan de droomdoos ligt het waarschijnlijk niet.

     

    Toch jammer.. vooral het kunnen zappen zonder dat je eerst de mediaspeler hoeft te stoppen lijkt me handig. Dat is met Wingrab toch wat omslachtiger.

     

    Ik gebruik overigens (naar volle tevredenheid) de plaatste PLI op m'n dreambox.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...