Ga naar inhoud


boxdreamer

Lid
  • Items

    29
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door boxdreamer

  1. May the force be with it ;)

     

    Ik heb die grote krachten nog niet vast kunnen stellen en IK heb er absoluut geen belang bij iets aan te prijzen of juist af te kraken.

     

    Belang bij hebben of een aversie hebben daar kunnen we lang of breed over discussiëren dat zal toch nooit duidelijk worden. Maar het is inderdaad net zoals bij onze Star Wars broeders als je niet open staat voor "The Force" zal je hem ook nooit ontdekken !

     

    May "The Force" be with ME !

  2. Ik weet niet wat hier gaande is maar ik proef een antipathie jegens AZbox. Ik weet niet waar die vandaan komt maar alles is zo'n beetje beter als een AZbox. Nou ik heb hier zo'n ME staan en ik vind dat ( en dat is MIJN mening) een goed apparaat zeker als je kijkt naar de tijd dat deze op de markt is. Er zijn nog wat kleine onvolkomenheden maar die gaan er zeker nog uit. Het is inderdaad geen Dreambox 800HD van de eerste generatie waar je OOK een ei op kon bakken. En als ik de tweede generatie bekijk dan is dat bakken al een stuk moeilijker geworden. Kijk dat is vooruitgang !

    Iedereen heeft zo zijn persoonlijke voorkeur en dat moet kunnen maar wees daar dan ook duidelijk over. Wat ik hier in het forum lees onder het kopje AZbox en dan zeker over de Me gaat naar mijn gevoel iets verder dan een persoonlijke voorkeur !!!

    Ik vind de ME zeker geen verkeerd apparaat en er gaan grotere krachten in schuil dan menig een zal vermoeden ;-)

    Suc6 bij de keuze !

  3. Ik vind het een mooie tool, echter ik draai hier de server op een linux gebakje en benader het spul via ssh en sftp, volgens mij moet het omzetten niet moeilijk zijn (kom steeds poort 23 tegen) , maar ik heb uberhaupt geen kaas gegeten van PHP, dus misschien met een kleine tip dat ik zelf wat kan wijzigen zodat het ook via SSH en SFTP kan i.p.v. telnet en FTP.

     

    Grtx Wilfred,

     

    ps. Ga zo door !! <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

  4. Ik heb met mijn Mutant 200S geen probleem om met de laatste JonDoe (1.2.28) de zenderlijst te bewerken. Ik heb Rudbox van 27/12 erin zitten. (user: root passwd. relook)

    Waar ik wel aan moest wennen is dat de Mutant in bedrijf moest zijn (niet standby) wil je de lijst eruit halen of er naar toe sturen.

    Ik zal mijn kanalenlijst als bijlage bij sluiten misschien heeft iemand daar wat aan.

     

    Grtx. Wilfred,

    1092489-190206.zip

  5. Mutant is gewoon een goede ontvanger, maar je moet er even aan wennen dat het niet exact gelijk is aan de Dreambox. Sharen met Mutant en Dreambox en /of cardserver is geen enkel probleem. Wat wel ff lastig is, is goede documentatie vinden van de diverse images en dan vooral wat betreft de instellingen.

    Maar kijk eens bij denktenk, hij beschikt zelfs over een ftp server met diverse images.

     

    suc6 met de mutant !! Het is best een leuke doos !! <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

  6. Ik heb een Mutant 200s ( en draai het Ronaldd image)en doe aan (in house)cardsharing. Ik heb in mijn cardserver een kaart zitten met het abbo waarin Discovery, NGC etc dus ook VH1 en VH1 classic zit.

    Mijn Dreambox heeft geen enkele probleem, maar mijn Mutant maakt alle kanalen open behalve Mezzo,VH1 en VH1 classic. Zet ik mijn Mutant uit op VH1 en daarna weer aan dan werkt het ineens wel..... schakel ik dan naar een ander kanaal RTL4 b.v. en weer terug, dan gaat VH1 niet meer open. Nu is mij opgevallen dat VH1, VH1 classic en Mezzo gecodeerd zijn in Nagra, Mediaguard, Cryptoworks, Viacces, en Conax ... ik denk dat de cardserver client hierdoor misschien in verwarring is. Ik heb het idee dat de cardserver client gereset moet worden (als workaround ).. is dit mogelijk in dit image?? Of is er wat anders aan de hand ?

  7. Na lang zoeken , en geruime tijd testen kan ik zeggen dat ik het gevonden heb !!

    De oorzaak zat in de relais die de speakers koppelen met de versterker. ( anti plop relais ??)

    Was een bepaalde overgangsweerstand tussen de contacten ontstaan. (versterker dateert van 1986)

     

    Nou ik ben weer blij want hij klinkt weer als nieuw !!

    Misschien heeft iemand hier ooit nog wat aan !!

     

     

    Grtx. Willy

  8. Mijn onkyo versterker mist bij laag volume soms het linker kanaal. Heb schakelaars en potmeters gereinigt. Dit heeft weinig effect gehad. Als ik het input signaal verhoog (bron harder zet) komt het kanaal weer bij. Ook als ik het volume op de versterker zelf hoger instel. Ik heb het idee met een rotte elco of C te maken te hebben. Heb ook gehoord dat deze klacht bij dit type veel voorkomt.

    Misschien heeft iemand de gouden tip !!??!!!

     

    Groetjes Wilfred,

  9. De lijst van "goedgekeurde" harddisk is gewijzigd zo rond de tijd dat Dream-Multimedia een deal met Seagate gesloten had meen ik me zo te herinneren. Als het voortschrijdend inzicht is dan zou het wel zo netjes zijn geweest als Dream-Multimedia een waarschuwing had gegeven dat bepaalde schijven problemen met de betrokken kernel versie zouden krijgen. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

    Hoe dan ook, het is vreemd dat de lijst is aangepast.....

×
×
  • Nieuwe aanmaken...