Ga naar inhoud


Dravec

Lid
  • Items

    37
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Dravec

  1. Ik heb een originele Cryptoworks CI en en orginele Czechlink (op naam van een Tsjechische vriend). Dat werkt goed, kost je eenmalig ± €100.00. Ik had tot voor kort beeld op Galaxie Sport. Maar de laatste weken niet meer. Waarom weet ik niet.... CT1 en @, Prima etc geven wel beeld.

  2. De Tsjechische sportzender Galaxie Sport geeft in tegenstelling tot de andere Tsjechische en Slowaakse zenders een wazig beeld. Weet iemand of deze zender in een lagere resolutie uitzend? Bij bijv. Engelse voetbalwedstrijden is het verschil met Multivision enorm. Galaxie heeft bij de wedstrijden het originele engelse commentaar en dat is beter te verteren dan het franse gewauwel.Is er een instelling die veranderd moet worden. Ik ben ervan overtuigd dat mijn schotel goed staat afgesteld.

  3. Ik wil de de slowaakse zenders inscannen maar het lukt niet...

    Ik weet dat ze op Eurobird 1 (ASTRA2) staan op 12642, 27500 H de Code rate (FEC) is 3/4. Ik denk dat daar het probleem zit. Als ik de de kanalen inscan op manual, en de net genoemde freq's gebruik vindt ie niks. Ligt dit aan de FEC 3/4? En zo ja waar kan ik dat instellen en kan ik dat wel instellen?

  4. Ik heb per abuis alle zenders van mijn reciever gewist...heel slim...inmiddels heb ik bijna alles weer staan, alleen voor zover ik kan zien mis ik de slowaakse en tsjechische zenders (stv-1 en 2, markiza, prima, ct 1 en 2 etc). In de frequentielijsten via lyngsat zie ik dat ze vrij ver achterin de lijst staan. Ik heb de Astra2 wel 5 keer ingescand maar ze zitten er niet bij, hoe kan dit? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

×
×
  • Nieuwe aanmaken...