Ga naar inhoud


aranco

Lid
  • Items

    469
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door aranco

  1. Ik heb al maanden geen nieuwe software voor de openbox s9 gezien, wordt daar niets meer me gedaan. En mijn s9 is eens gevallen en heeft nu het probleem dat deze na 15 a 20 min. iedere keer vast loopt en opnieuw op gestart moet worden. Ik heb al meerdere keren opnieuw de software geladen, maar niets helpt iemand een idee.

  2. Hallo

     

    Je dient oscam wel in te stellen dat deze Newcamd aanvragen af kan handelen. Dit kan je in de configs aanpassen van oscam.

    Ok dat kan ik begrijpen, maar zonder voorbeeld kan ik dat niet, omdat ik op dit gebied totaal niets weet.

     

    Als je toch intern shared met 2 ontvangers waarom dan geen newcamd naar CCCAM connecten ?

     

    Omdat je volgens mij wel een newcamd client naar een cccam server kan connecten, maar niet andersom toch.

    Heel graag een goede uitleg dit te doen, alvast bedankt.

  3. Ik weet niet wat er aan de hand is met die box, maar hij herkend weer mijn CD kaart niet. Dus denk ik dat ik het beter andersom kan proberen, 1 opticum als server en dan de andere opticum met de openbox als clients.

    Ik heb nu al wel een goedwerkend newcamd netwerk, tussen de 2 opticum boxen, nu nog zorgen dat de openbox daar goed op gaat draaien.

  4. Nu heb ik ipv cccam 2-1-3 de cccam 2-3-0 erin gezet en nu krijg ik dus geen fout door. Putty geeft ook niet aan of dat ie de cccam aan of uitzet, dus moet ik er vanuit gaan dat alles goed gaat. Dan heb ik nog een vraag en wel, ik heb een Infinity usb Phoenix comp. reader, moet ik die nu via de rs232 of via de usb aansluiten en hoe moet ik die dan instellen op de server, zodat ie mijn canadigitaal kaart leest.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...