Ga naar inhoud


Amstel76

Lid
  • Items

    295
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Amstel76

  1. Volgens mij is dit alleen van toepassing op de boxen met een blauw display. Ik heb hier nog een 7000 staan met blauw display en gebruik een externe voeding voor de hdd, dit werkt prima.

     

    Over de boxen met amber display heb ik nog nooit problemen gelezen over problemen met hdd's en-of het stroomverbruik. Natuurlijk is het beter om de aanbevolen hdd's van de fabrikant te gebruiken maar ik kan me bijna niet voorstellen dat een iedere andere willekeurige hdd problemen gaat geven.

  2. Jazeker, dat heb ik ook al gedaan. Maar ik kan me voorstellen dat ik niet de enigste ben die naar deze kanalen kijk en dan is het wel handig als ze ergens in een Boeket voorkomen. Ik ben ook helemaal niet te lui om het zelf te doen hoor maar het is gewoon een verzoekje voor de volgende lijst, lijkt me niets mis mee toch wink

  3. De nieuwe DreamboxEdit en de nieuwe lijst werken helemaal prima, bedankt voor het goede werk!!

     

    Toch nog een vraag. Zou je bij de volgende lijst de BBCi kanalen de naam "BBCi-1" enz. willen geven en deze willen veranderen van data naar tv type?

  4. Ik heb eindelijk weer beeld en de oplossing was erg simpel crazy

     

    De smartcard zit normaal in een Phoenix Reader met Newcs op een linux servertje. De EMM komt daar keurig op binnen mede als de maandelijkse updates. Bij aanvraag van het HD pakket ging het pakket ook keurig open vanaf die locatie. Nu heb ik een heractivatie gedaan met de smartcard in de dreambox met CCcam, na een paar tellen had ik weer beeld. Heel stom dat ik daar niet eerder aan gedacht heb.

  5. En sinds vanmorgen werkt Voom ook niet meer en heb ik alleen nog beeld op Ned1HD op deze transponder. Ik kan ook helemaal niet de signaalmeter op deze transponder gebruiken terwijl ik wel gewoon beeld heb op Ned1HD. Zodra ik de signaalmeter opdracht geef om af te stemmen op deze transponder dan blijft de snr op 0 staan en heb ik geen lock.

     

    Toch nog even verder de schotel afgesteld en beter krijg ik hem echt niet. Zo'n beetje alles op 23.5 komt binnen op 13 db en zo'n 25 á 27 snr volgens de signaalmeter van de 800.

     

    Verder blijft het seca icoontje gewoon geel ipv groen. Of dat nu is omdat de zenders niet ontvangen kunnen worden of omdat de kaart ze niet wil decoderen dat weet ik niet. Ik begin er wel sterk aan te twijfelen of er niet iets mis is met mijn smartcard, maar waarom ging gister Voom dan nog wel open en op dit moment Ned1HD en alle themakanalen?

     

    Wie heeft er nog een idee wat het eventueel zou kunnen zijn?

  6. Ik ben toch bang dat dit een ander probleem is helaas. De meeste mensen die ik daar heb gezien konden de HD kanalen helemaal niet bekijken. Bij mij staat het pakket gewoon open aangezien ik beeld heb op Voom en Ned1HD. Sterker nog, die zitten zelfs op dezelfde transponder als de kanalen die bij mij zwart blijven.

     

    Canal Digitaal vezekerde mij ook dat het juiste pakket open stond, en zelfs na 2 keer een heractivatie (EMM komt keurig binnen) blijven de 3 zenders zwart.

  7. Ik heb sinds vanmiddag geen beeld meer op Discovery HD, NG HD en BravaHDtv. Het gekke is dat ik wel gewoon Voom (dezelfde transponder) kan kijken en alle themakanalen.

     

    Ik heb nu werkelijk alles gedaan wat in me is opgekomen:

    -Heractivatie Canal Digitaal

    -Nieuwe kanalenlijst

    -Opnieuw inscannen kanalen

    -Andere lnb

    -Schotel nog beter uitgericht

    -Canal Digitaal gebeld om zeker te zijn dat er geen storing is

    -Tenslotte de dreambox maar geflasht

     

    Ik draai met gemini 3.6, CCcam 2.09 of MgCamd 1.30. De kaart zit in een Newcs server op zolder maar ik heb de kaart ook rechtstreeks in de dreambox gehad en dat gaf hetzelfde resultaat.

     

    Al met al nog steeds geen beeld op deze 3 zenders confused

     

     

     

  8. Laatst hetzelfde bij de hand gehad met een kennis. Probleem was in dit geval een defecte tuner, helaas net buiten de garantie. Kosten waren geloof ik 60 euro en de box is alleen in te leveren bij je dealer.

     

    Natuurlijk eerst even bovenstaande optie uitproberen <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

×
×
  • Nieuwe aanmaken...