Ga naar inhoud


Prlwytzkofsky

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Prlwytzkofsky

  1. Ik heb gisteren mijn nieuwe SECA 3 kaart ontvangen als vervanging van mijn groene SECA 2 kaart.(HD pakket)In dm600 werkt hij prima met cccam 2.09 maar daar heb ik niks aan wat HD betreft. Hier ben ik afhankelijk van newcs of Acamd maar beide lezen de seca 3 kaart niet als hier geen oplossing voor is zal ik van mijn HD weer het gewone thema pakket maken.

     

  2. Hallo, Ik probeer al een tijdje mijn seca 2 canaaldigitaal aan de praat te krijgen maar het lukt mij niet ze hebben al mijn activerings signaal tig keer doorgegeven en mijn officiele abbosignaal maar hij doet nog niets. Dus mijn vraag is kan het aan de software in mijn x cam of Magic cam V 1.03 liggen? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

     

    Thnx alvast. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

  3. Hallo,

    Ik ben nog niet zo lang thuis in de satellietwereld. Toen ik de keuze van kaart moest maken was een Titanium niet te krijgen of duurder dan een M2 ergo Titanium was niet in beeld. Ik vind dat de Catelaan heel goed heeft weergegeven wat er speelt en verder dacht ik niet dat ook maar enigzins onze Deense vrienden een <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" /> hebben verdient. Verder is me nog niet duidelijk geworden wat er negatief is aan de M2 en waarom deze discussie hier wordt gevoerd.

     

    Groetjes en allen een beeldrijk en gezond 2005 toegewenst.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...