Ga naar inhoud


vincent1971

Lid
  • Items

    1813
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door vincent1971

  1. Heb hetzelfde probleem. Als je ctrl-alt-del en dan taakbeheer opstart zie je bij mij dat die even piekt op 100%..maar het achterliggende proces heb ik niet kunnen achterhalen. Wat ik gedaan heb. Windows 10 opnieuw erop gezet vanaf een usb stick.

  2. Ik voor mij zou gewoon een goed beginnersboek pakken over Linux. Met Linux krijg je dingen voor elkaar dat niet lukt met Windows. Heb hier een server + huisautomatiseringsproject ( LAMP + Domonicz ) dat wel draait onder windows maar echt ideaal nou nee. Wil dit straks nog goed draaiend krijgen op een Orange Pi One ( 11 euro board ).

  3. Vaak werken windowsprogramma's ook onder linux. Heb je een soort van windowls emulator voor genaamd 'wine'  . En anders zijn er genoeg alternatieven voor windows programmatuur. Ik zelf ben erg gecharmeerd door Orange Pi One i.c.m. armbian. Daar draai ik domonicz + mosquito + lamp. ;-) Draait soepel.

  4. Voor ontvangst van 28,2°E en 28,5°E  heb je in Oost-Nederland al een aardige schotel nodig ( de mijne is 1 meter ) laat staan in Spanje. Als je daar al iets ontvangt heb je mazzel maar zou me er niet aan wagen.

  5. ik zelf heb het volgende gedaan. Aangetekende brief gestuurd daarna gebeld. Vervolgens zou het 'geregeld' worden. Niet dus. Gewoon toen gewacht tot ik een brief kreeg van het incassobureau. Nog even gewacht en toen een ingescande copie van de aangetekende brief naar dat incassobedrijf gestuurd. Kreeg ik als antwoord waarom het niet eerder kon gezien de kosten...tja

  6. Zou om te beginnen die lnb losmaken. Zit een stelschroefje aan de zijkant en dan de lnb iets omhoog cq omlaag doen. De zogenaamde skew. Kijken of het signaal dan beter wordt. heb zelf een duo-lnb en dat hielp goed. Als het signaal dan sterker wordt vastzetten en kijken of het voldoende is. 

    Stap 2 is dan de schotel losmaken. Zou dan b.v. eerst horizontaal heen en weer bewegen en kijken hoe het signaal van astra 23,5 is ( is de zwakste satelliet groep ). Daarna verticaal.

    • Like 1
  7. Weet niet of of je makkelijk bij de lnb kop  en schotel kan . Zo ja dan zou ik die schotel iets bij stellen en kijken of je signaal toeneemt. 

    Misschien vertellen wat voor lnb kop je hebt en wat voor schotel. Heb zelf het vermoeden dat de schotel is uitgericht met de lnb kop van astra 19,2 in het midden.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...