Ga naar inhoud


ehm44

Lid
  • Items

    256
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door ehm44

  1. feeds.xml wordt gebruikt door de RSS reader die o.a. in pli gebruikt wordt. favo_RSS.xml door de RSS reader van gemini.

     

    de enige manier om het in simpleRSS aan te passen is volgens mij met ftp het genoemde settings bestand te downloaden. dan dit bewerken zoals je al gedaan hebt. Vervolgens vanuit telnet "init 4" geven om enigma te stoppen. Met ftp het bewerkte bestand terugplaatsen en in telnet "init 3" geven om enigma weer te starten.

     

    kwam hier vandaag achter na installatie van newnigma. Vindt alleen deze rss reader niet zo mooi als die van gemini.

  2. outlook express heeft geen pst bestand, dat is alleen bij outlook het geval. Outlook express slaat de bestanden op in C:\Documents and Settings\<user name>\Local Settings\Application Data\Identities\<{id}>\Microsoft\Outlook Express.

    Je kunt dus de bestanden uit deze map kopieren.

     

     

  3. Ik gebruik pli jade 3 met cccam 2.1.1 op de db7000. Sinds enkele weken heb ik na ca 0,5 uur geen beeld meer op de CDS kanalen. cccam geeft dan aan dat er geen smartcard in zit. Na herstart db werkt het nog niet, alleen als de db circa een half uur uitgestaan heeft wordt de kaart weer even herkend. Dit is op beide dreamboxen en in beide kaartlezers het geval. Aangezien het op beide ontvangers was heb ik een nieuwe smartcard aangevraagd bij cds. Ik heb het set-top box pakket en na ontvangst van de nieuwe (seca2!) kaart heb ik echter nog hetzelfde probleem. Iemand een idee wat dit kan zijn, heeft tot voor kort altijd goed gewerkt.

     

  4. Hier zijn diverse mogelijkheden voor, Gebruiker aanmaken en via policy's regelen dat deze verder niets kan.

     

    Wat misschien een beter (gratis) alternatief is op een pc voor algemeen gebruik, is steadystate.

    Te downloaden via de microsoft site. Hiermee kun je, naast gebruiker eenvoudig beperken, ook opgeven dat eventuele wijzigingen na een herstart verloren gaan, hierdoor start de pc altijd in dezelfde staat op (eventueel door gebruiker aangemaakte bestanden zijn dan ook verloren).

     

    Linkje naar steadystate

     

  5. Heb het zelf ook gehad, met name bij het gebruik van drop-down menu's op een webpagina. Onderstaande registry key heeft het bij mij verholpen. Ik had hier geen foutmeldingen van in de eventvwr staan. (volledige artikel zie hier )

     

    Click Start, click Run, type regedit in the Open box, and then click OK.

     

    Locate the following registry subkey, and then click the following registry subkey:

     

    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main\FeatureControl\FEATURE_USE_WINDOWEDSELECTCONTROL

    (Note: If you cannot locate the FEATURE_USE_WINDOWEDSELECTCONTROL key, create the FEATURE_USE_WINDOWEDSELECTCONTROL key under the FeatureControl key.)

     

    On the Edit menu, point to New, and then click DWORD Value.

    Type Iexplore.exe, and then press ENTER.

     

    Right-click Iexplore.exe, and then click Modify.

     

    In the Value data box, type 1, and then click OK.

     

    Exit Registry Editor.

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...