Ga naar inhoud


sloef

Lid
  • Items

    72
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door sloef

  1. Origineel bericht van: druup
    Hier ook problemen met de AB op mijn 7020. Bij mij doet de originele AB het goed alleen mijn programmeerbare niet b.v. met de kleurtoetsen en exit knop geen enkele reactie!


    Hier precies hetzelfde, de originele AB werkt goed maar de Harmony programmeerbare werkt niet of heel traag. Voorlopig weer even terug naar Iolite.
  2. Effe een vraagje voor Gerard64 en Freaky. Ik zie dat jullie beide ook een dreambox hebben. Mijn slingbox is op weg naar me maar nu heb ik gelezen dat het moeilijk is om een "virtuele afstandsbediening" aan te praat te krijgen voor de combinatie slingbox - dreambox. Klopt dit of is het inmiddels al opgelost en is er een Dreambox template beschikbaar?

    Bedankt alvast!!

  3. Citaat:
    Ik heb net de nieuwe safari browser voor windows gedownload. Deze is vanaf vandaag beschikbaar via de site van apple.com Dit forum werkt echter voor geen meter met deze nieuwe windows browser (geen headers, links werken niet etc). Dit terwijl de safari browser met de mac dit wel goed laat zien.

    renzie


    Renzie, Heb em net effe gedownload maar werkt prima met Sat4All! Ziet er best grappig uit alleen dat lettertype is zo wazig!
  4. Citaat:
    Aanvuling:

    Het is duidelijk dat wanneer een vliegtuig een satellietsignaal zou kunnen blokkeren, wanneer het precies tussen de satelliet en de schotel vliegt, dat dit slechts van héle korte duur zal zijn.

    De vraag is dus niet of de signaaluitval lang duurt maar of het in praktijk ook gebeurt, en of je dit merkt?


    In dit verhaal kan ik me goed herkennen. Woon hier in London in de aanvlieg route van Heathrow en net waar ik woon komen alle "parkeer routes" samen zeg maar voordat de vliegtuigen in een lijn afdalen. De vliegtuigen vliegen dus op verschillende hoogtes en vanuit verschillende richtingen over mijn huis heen. Alleen als er vliegtuigen vliegen tussen mijn schotel en de satelliet heb ik een of twee seconden hikjes of blokkerig beeld, anders niets dus heb geen last van radar signalen of iets dergelijks. Het feit dat ik een klein multytennetje heb zal daar ook wel aan mee werken vermoed ik (eerder uitval bij signaal verlies).
  5. Citaat:
    Ik gebruik een seriele aansluiting over USB om te communiceren met mijn 1430 (eurevo 2.0). Ik kan settings uploaden met emukreator of met mediasat connector 2.99 (ik moet hier dan in de opties aangeven "Use USB to Serial Adapter") maar ik kan niet een nieuwe firmware verzenden.. <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />
    Iemand een idee? Misschien dat ik iets fout doe in de procedure.

    Ik gebruik Mediasatconnect:
    -Kies de juiste COM poort
    -Ga naar dump/send en kies "1430 - FW"
    -In de decoder: Menu, 4 , 1, d (ook geprobeerd +, menu, 7, 7 (serieel aan))
    -Kies firmware knop
    -Open firmware.rcu
    -STB model BCT-1430, Load address 7FE0000
    -Druk OK, zie "Requesting download at addr 0x7FE00000"
    ..en dan gebeurt er niks.

    Alle hulp is welkom!
    korna


    Volgens mij moet de firmware via een parallele kabel in de pioneer gefietst worden. Voor de 1430 gebruik ik altijd het programma Project 1, hoef je de box niet eens meer open te schroeven maar je kunt ook Pioniero 4 of 5 gebruiken. Serieel gebruik je dan voor de settings en andere "extra's" <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />
  6. Citaat:
    Citaat:

    Right, ik heb em er net even ingefietst en hoewel er niets gebeurd op het scherm (als in scherm animatie of een bevestiging of iets dergelijks), dus het beeld blijft gelijk, gaat mijn box wel meteen naar deep standby na het drukken van de stand by knop. <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> Heel veel dank!!!!

    Jah, nu je 't zegt, dat had ik wel iets mooier kunnen maken. Maar je gebruikt 't PPanel toch niet zo vaak en je kunt er vast mee leven <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />


    absoluut! <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> Heb het in principe maar één keer nodig <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" />
  7. Citaat:
    Citaat:
    Even heel iets anders. Ik heb overal gezocht in de nieuwe menu's maar wat ik niet meer kan terugvinden en persoonlijk erg handig vond is de optie om standby meteen naar deep standby te laten zetten (milieu vriendelijk persoon dat ik ben). Klopt het dat dit er niet meer in zit of heb ik nog niet goed genoeg gezocht? Volgens mij zat dit in Garnet nog in het geavanceerde instellingen menu.

    Kun je deze file installeren met Manual install onder Software Management? Onder installed PPanels krijg je een Standby PPanel waar je kunt kiezen of je meteen naar "deep standby" wil of de gewone standby.
    Ik heb 'em niet getest trouwens, want m'n 7000 is effe niet beschikbaar.


    Right, ik heb em er net even ingefietst en hoewel er niets gebeurd op het scherm (als in scherm animatie of een bevestiging of iets dergelijks), dus het beeld blijft gelijk, gaat mijn box wel meteen naar deep standby na het drukken van de stand by knop. <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> Heel veel dank!!!!
  8. Citaat:
    Citaat:
    Even heel iets anders. Ik heb overal gezocht in de nieuwe menu's maar wat ik niet meer kan terugvinden en persoonlijk erg handig vond is de optie om standby meteen naar deep standby te laten zetten (milieu vriendelijk persoon dat ik ben). Klopt het dat dit er niet meer in zit of heb ik nog niet goed genoeg gezocht? Volgens mij zat dit in Garnet nog in het geavanceerde instellingen menu.

    Heb ik eruit gesloopt, ja. De meesten zetten de Dreambox gewoon in standby met de afstandsbediening. Echt helemaal uit kan altijd nog met shutdown. Ik kan wel een PPanel maken om die instelling weer mogelijk te maken (als ik tijd heb).


    Graag! Gemak dient de mens zeg ik maar daarom gebruik in een logitech 885 afstandbediening die met één druk op de knop alles uitzet dus t/m Garnet ook de dreambox meteen in deep standby! Klein detail maar trouwens voor de rest werkt het geweldig <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />
  9. Even heel iets anders. Ik heb overal gezocht in de nieuwe menu's maar wat ik niet meer kan terugvinden en persoonlijk erg handig vond is de optie om standby meteen naar deep standby te laten zetten (milieu vriendelijk persoon dat ik ben). Klopt het dat dit er niet meer in zit of heb ik nog niet goed genoeg gezocht? Volgens mij zat dit in Garnet nog in het geavanceerde instellingen menu.

  10. Citaat:
    Klinkt mischien een beetje als een windows helpdesk,
    Heb je ook (enigma) geherstart?


    Inderdaad had ik Enigma geherstart. Inmiddels had ik al de icons.esml uit Garnet gekopieerd naar Helenite en het werkte weer! Bedankt voor alle hulp! <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />
  11. Citaat:
    In /var/tuxbox/config/mv/icons.esml staat in het begin commentaar met teken. Daarom gaat het in de RC mis. Verwijder je dit commentaar dan zijn de picons goed.


    Misschien een domme vraag maar ik heb het commentaar weggehaald in icons.esml maar heb nog steeds geen picons (wel uiteraard picons aan in het menu in de MediaPlicon skin! DB7020). Is er nog iets wat ik moet doen of heb ik teveel commentaar weggehaald? <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />
  12. En dat zou heel goed en ook heel logisch nieuws zijn <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> Blijft het alleen vreemd dat op twee identieke vragen aan CD over dit onderwerp er twee totaal verschillende antwoorden komen <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

    We moeten Maart maar even afwachten dus om te zien wat er echt gaat gebeuren.

  13. Citaat:
    Ik lees deze draad met meer dan gem. belangstelling. Ben ontzettend nieuwsgierig of de Multytenne naar behoren werkt onder alle weersomstandigheden. Want ik denk dat ik deze schotel ook maar aanschaf. De test die ik heb gelezen zijn nl allemaal zeer positief.


    Prima schoteltje, werkt erg goed op alle 4 de satellieten zelfs hier in London. Geen centje pijn gehad de laatste dagen, zelfs toen de pannen van het dak waaiden en de regen horizontaal viel <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />
  14. @ Doorus

    Ik had laatst hetzelfde, in een keer alle NL zenders kwijt en met geen mogelijkheid meer terug terug krijgen. Alles geprobeerd, pidscans, menu wijzigingen, you name it. Uiteindelijk heb er een oude Euromuis firmware ZONDER sleuteltjes ingefietst, en toen werkte alles weer. Daarna gewoon weer de Eurevo + sleuteltjes en alles werkte weer gewoon. Heel vreemd maar misschien wekt het voor jou ook?

  15. Ik ben ook nog van die tijd, heb ook nog staan plakken en knippen met mijn bandrecorder en heb alle Grandmixen van Ben Liebrand nog op cassettes staan! Mijn platen mix ik nog steeds met mijn twee technics 1200 mkII van 15 jaar oud, alleen voor de MP3's op mijn harde schijf gebruik ik deze progjes. Ben het met je eens dat vroeger de dance muziek veel interessanter was, elk nummer was speciaal en elke Zaterdag ging ik naar Kareltje in Utrecht om nieuwe dance platen te luisteren en te kopen. Nu kan iedere Piet Jan een programma-tje kopen en een dertien in een dozijn nummer in elkaar flansen. Er zijn zeker nog heel goede DJ's (ik ben een grote fan van Carl Cox) maar tegenwoordig zijn het producers die omgeturned zijn naar DJ's en hun techniek is vaak zo-zo. Anyway, terug on Topic, waar je ook aan kunt denken zijn de USB MP3 mixers van Hercules en Behringer geloof ik, die werken ongeveer als CD mixers met crossfaders maar dan met MP3 tjes van de harde schijf. En ik weet het niet zeker maar volgens mij kan de Behringer ook Aux inputs aan dus je zou er eventueel ook een CD of Platen speler op aan kunnen sluiten.

  16. Citaat:
    Helaas is mixmeister geen echte DJ tool, wel leuk om lange mixen te editten maar ook zeer ongebruikers vriendelijk, plus punt van mixmeister is weer dat het online kan streamen en je er leuk radio station van kan bouwen.


    Klopt, ik gebruik het ook alleen om hele precieze mix cd-tjes te branden voor in de auto van mijn nieuwe MP3 tjes! Vind het trouwens redelijk gebruiksvriendelijk (het is maar wat je gewend bent) maar het is niet echt een live DJ tool. Voordeel is weer wel dat je kunt blijven prutsen binnen de wave-vormen om een perfect klinkende mix overgangen te maken! Voor live mixen gebruik ik Ableton.
  17. Ik gebruik zelf Mixmeister Pro 6 wat heel erg simpel is te gebruiken om automatische Mixen te maken of mix-Cd's te branden en verder Ableton live wat niet een specifiek MP3 mixprogramma is maar waar je wel MP3's in kunt droppen, op beat mixen en heel veel effecten kunt toevoegen (tot aan je eigen geprogrammeerde ritmes, synthpartijen, etc.). Van beide programma's kun je trial versies downloaden. Veel Mixplezier <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

×
×
  • Nieuwe aanmaken...