Ga naar inhoud


harryb

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door harryb

  1. Hallo,

     

    ik ben sinds kort de enthousiaste eigenaar van een ET9000 met OpenPLI zonder enige ervaring met Linux receivers, maar wel met enige Linux ervaring. Heb o.a. een Topfield TF5500PVR.

    Nu kom ik er achter, dat als ik bij de TF de P+ en P- toetsen gebruik, ik direct naar het volgende/vorige kanaal zap, terwijl op de ET ik de kanalenlijst te zien krijg, waarbij de volgende/vorige zender geselecteerd is, maar ik dan steeds op de OK toets moet drukken om dat kanaal werkelijk te selecteren. De < en > toetsen doen wel wat ik eigenlijk van de P+ en P- toetsen verwacht.

    Is er een mogelijkheid om de functie van de P+ en P- toetsen aan de (m.i. normale) functie aan te passen?

  2. Origineel bericht van: Sjaak(k)
    Hallo harryb, als je diseqc goed is ingesteld voor beide tuners in het lnb menu dan kun je met de rode knop in je settingslijst switchen tussen de 2 tuners die worden dan geel of grijs/blauw.
    Bovenin je settingslijst komt dan "All tuner" of tuner "1" of "2" te staan. Met wat herhaalt drukken op de rode knop kun je de instelling maken die je voorkeur heeft laugh


    Sjaak, bedankt voor je duidelijke beschrijving: het werkt perfect.
  3. In de TF5500PVR zitten 2 tuners. Bij mij zit op tuner1 een schotel met 2 LNB's voor ASTRA1 en ASTRA3 en op tuner2 een schotel met 4 LNB's voor ASTRA1 ASTRA2 ASTRA3 en HOTBIRD. Standaard gebruik ik tuner1 om te kijken en tuner2 om op te nemen. Als ik een zender bekijk op de ASTRA2 of de HOTBIRD, dan schakelt de 5500 automatisch over naar tuner2, maar blijft daar dan ook op staan als ik terug ga naar een zender op de ASTRA1 of ASTRA3. Hoe kan ik gemakkelijk terugschakelen naar tuner1?

    Bij voorbaat dank.

    Harry

×
×
  • Nieuwe aanmaken...