Ga naar inhoud


SatelliteOfLove

Lid
  • Items

    59
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door SatelliteOfLove

  1. Hallo,

    Bij het zenderzoeken ontbreekt bij mij in de satellietlijst de EuroBird 1 (28.5°E).

     

    Daar staat volgens King of Sat Jazz FM op en dat ik graag ontvangen nu Arrow JazzFM verdwenen is.

     

    Heeft het toevallig een ander naam in de TF4000PVR of kan iemand me helpen door precies te vertellen hoe ik het kan toevoegen? De gebruiksaanwijzing is niet echt duidelijk. Ik heb een draaibaar schotel.

     

    Groeten,

    SarCor

     

     

     

  2. Heb je een apart kastje (Samsung of Topfield van KON) die je aansluit op je LCD TV via een SCART aansluiting? Dan heb je een minder beeld en dat komt omdat een digitaal ontvangen signaal van Digitenne (door de gebruikte SCART technologie) eerst wordt omgezet naar een analoog signaal en in je TV weer omgezet in een digitaal met kwaliteitsverlies en dus een minder beeld zeg maar gerust slecht).

     

    Heeft je LCD een DVB-T kaart aansluiting heb je het kasje niet nodig maar wel een Conax kaart en is de beeld volledig digitaal en dan heb je wel een veel beter beeld. Minder dan satelliet kwaliteit op een CRT TV maar zeer acceptabel voor mij.

     

    Heb je een kastje met een HDMI aansluiting naar je TV dan zal je ook een digitaal ontvangen zonder eerst een omzetting naar analoog. Maar dat heb ik zelf niet getest.

     

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...