Ga naar inhoud


Supersonic

Lid
  • Items

    100
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Supersonic

  1. bedankt voor reactie

    Heb alles nagelopen maar kan niks vinden, toch bljft het signaal bij 13 graden wisselvallige op en neer bij signaalzoeker gaan. Heb ook 13 op een andere ingang gedaan maar geen resultaat. Allemaal vreemd had eerst goed signaal. Een laatste optie is een stabmotor erop en kijken wat dan hotbird doet omdat ik op een rotpunt kwa. uitzicht voor de schotel zit.

     

    Groetjes

  2. Hallo allemaal,

     

    Heb een vreemd probleem, heb drie lnb's 19,2, 23,5 en 13.

    Op 19,2 en 23,5 goed signaal maar op hotbird niet stabiel schommelt tussen 45 en 60 snr. Krijgt het ook niet hoger terwijl het, eerst goed was. Heb niks verandert aan de instellingen. Dit allemaal op een triax van 88 cm schotel.

    Weet misschien iemand wat het kan zijn?. De switch is een maximum 4/1. Mijn dreambox is een 800 HD. De lnb's zijn ook van maximum. Hopelijk kan iemand helpen. Ben al een paar dagen bezig, maar niet gelukt. Alvast bedankt voor de tips die jullie mij kunnen geven.

     

    Groetjes

     

    Supersonic

  3. Hallo Allemaal,

    Geweldig topic, door deze ben ik goed geholpen voor het instellen van een multifeed op triaxschotel, waarvoor dank.

    Alleen heb het volgende, misschien hebben er meer mensen last van? Op 23,5 bij de RTl 4 HD komt het volume keihard binnen bij het zappen. terwijl op andere zenders niet het geval is.

    Weet iemand waaraan het kan liggen. Alvast bedankt voor de tips.

     

    Supersonic

  4. Hallo allemaal,

     

    Hier bij mijn nog niet gelukt. Met pli en mgcamd 1.20 config. De datum nog steeds 31-maart. Nu zie ik bij het opvragen van cardinfo staan inactive card canaaldigitaal seca2. Weet iemand een tip om de update binnen te krijgen.

     

    Alvast bedankt. Groetjes Supersonic <img src="/forums/images/graemlins/laugh.gif" alt="" />

  5. Hoi Allemaal,

    Mary key for Pli is te downloaden hoor. Allen men moet wel goed zoeken, en niet snel opgeven. Ik weet wel een link. Maar die kan ik niet hier plaatsen, omdat het om een commerciele link gaat. Dus effe goed zoeken, en gij zult vinden.

    Groetjes Hoessein <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

  6. Hoi, Ik weet niet of ik deze vraag mag stellen. Maar het gaat over de Mary in Pli panel. Krijg al een paar dag geen verbinding is de server down of is er een ander probleem. De rest doet het wel. Ik draai op dreambox met usb-stick met Pli emarld.

    Weet iemand wat ik eraan kan doen. Alvast bedankt Groetjes Hoessein

  7. Hoi allemaal, heb het volgende probleem, als ik de RSS newsreader plugin via blue panel download in Pli en ik de plugin wil opstarten geef die de foutmelding dat er geen config file is. Kan iemand mij helpen met een goede tip. Alvast bedankt Hoessein. <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />Ik heb een db 7000 met Pli op usb stick.

  8. Hoi, wat ik wil vragen is. Als je zap via je menu (zender bouquet) en je drukt op de groene knop zie jouw satelliets staan drie keuze mogelijkheden b.v nieuwgevonden, services, providers. Het gaat mij om de keuze nieuw gevonden. Ik heb een 7000 met images Pli emerald. Met Joske astra/hotbrid settings.

    Ik hoop dat nu wat duidelijker is. Want elke keer als er een nieuwe zender bij komt, komt die in de lijst terecht, en ook met zo nieuwe gevonden zender (vlag)

    En dat wil ik niet, hoe kan ik dat uitschakelen

    Groetjes Hoessein

×
×
  • Nieuwe aanmaken...