Ga naar inhoud


t161849

Lid
  • Items

    62
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door t161849

  1. Enige jaren geleden ook al eens problemen gehad met een Sony versterker (STRxxx surround receiver). Hier viel af en toe het geluid weg van de surround links- en rechts kanalen.

    Een mogelijke oorzaak was, na wat speurwerk op diverse fora, een slecht gesoldeerde print. Hierbij was het advies om de contacten van de componenten opnieuw te solderen, de verbindingen zagen er ook niet al te solide uit.

    Dit bleek uiteindelijk de oplossing te zijn, nadat ik de print opnieuw gesoldeerd had heb ik nooit geen problemen meer gehad.

     

  2. Ik heb ook een VW TDI (Bora) en bij ca 120000 km ontstonden problemen met de koppeling (2 massa-vliegwiel).De eerste symtomen waren rammelende/soms krakende geluiden vanuit het vooronder. Een hoop gelazer met de vw-dealer gehad, waarbij uiteindelijk de koppeling en vliegwiel meerdere keren vervangen is geweest. Dit door onkunde en gestuntel van vw.

    Als je koppeling verder goed aangrijpt, niet trilt,niet doorslipt etc zou ik er gewoon mee doorrijden. En voor eventuele vervanging hoef je echt niet naar een vw garage, de plaatselijke vakgarage doet het ook volgens het boekje, mits hij orginele of bekendere onderdelen gebruikt.

     

  3. Hier sinds 6 jaar een stab HH100 icm een funke 100cm. Dagelijks wordt er meerdere keren gedraaid tussen 42E en 19 E. De stab heeft vanaf het begin reeds speling maar deze lijkt niet toe te nemen, ik heb er ook geen last van. Het signaal is altijd goed ook bij de wat minder sterke transponders een stabiel signaal.

    Wel begint de stab tijdens het draaien wat te kraken. Ik zit eigelijk al ruim een jaar te wachten tot ie het begeeft.

  4. Ik heb die TV niet, wel is het zo dat de zg smart-instellingen van de meeste TV's meestal niet optimaal zijn voor de gebruiker thuis.

     

    Ik kwam er onlangs achter dat sommige DVD's van disney een test hebben om de TV optimaal in te stellen (contrast, helderheid, kleur, schertpte) onder THX-test.

     

    Gewoon eens proberen, weet je in ieder geval dat je tv redelijk ingesteld staat. Maar het blijft natuurlijk een kwestie van smaak wat je zelf mooi vindt.

  5. Ik heb er ook een van 1965, Zundapp, geforceerde koeling 50 CC , en het type is mij even onbekend. Helaas geen foto en hij ligt in onderdelen in de schuur.

     

    Ik mis nog een buddy en een voor-spatbord, en er zit flinke speling op de kruk-as. Ook is de brommer al eens overgepoten door de vorige eigenaar.

     

    Binnenkort toch maar eens aan het werk om deze weer eens aan de praat te krijgen.

     

    Het is nog veel werk, maar de moeite waard.

  6. Hier koelt ie niet lager dan 4 a 5 gr bij normale kamertemperatuur, wat mij betreft koud genoeg.

     

    Met een omgevingstemperatuur momenteel van 28 graden geeft ie een temperatuur aan van 7 a 8 C, dus ook nog net oke.

     

    De beloofde 3 graden heb ik nog nooit gezien, maar ook twijvel ik aan de temperatuurmeting in het apparaat, als ik naar het fustje kijk staat daar wat rijp op.

  7. Gebruik van andermans werk dient middels een licentie te gebeuren, hiervoor moeten dus afspraken gemaakt worden met de houder van het auteursrecht.

     

    Of je kennis auteursrechten moet betalen, ligt aan de afspraak en deze zijn waarschijnlijk niet gemaakt. De reeds betaalde rechten voor de midifiles lijken mij een vergoeding voor eigen gebruik, geen licentie

     

    Meer info op deze site auteursrecht.nl

  8. Rohkis,

     

    36 oost moet makkelijk kunnen met 1.20 schotel, ik heb hier goede ontvangst op 100 cm. Als je zoekt op een bepaalde frequentie: 12708 Verticaal 4340 is sterk genoeg om de sat te vinden.

     

    Ik weet niet hoe je de schotel uitricht, gebruik je Diseqc of iets dergelijks?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...