Ga naar inhoud


sanny

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door sanny

  1. Origineel bericht van: Drupke
    Kanaaldigitaal zegt toch wat anders:

    Citaat:

    6. Ik ontvang nu Tele2 Voetbal via CanalDigitaal. Wordt dit automatisch omgezet naar de nieuwe zender Eredivisie Live?
    Alle abonnees van CanalDigitaal die op dit moment een abonnement hebben op Tele2 Voetbal, of Tele2 Voetbal ontvangen in hun zenderpakket, ontvangen op korte termijn een brief van CanalDigitaal.

    In deze brief wordt u geïnformeerd over de ontwikkelingen rond Eredivisie Live en wat de mogelijkheden zijn voor het ontvangen van Eredivisie Live met uw Tele2 Voetbal-pakket of een ander zenderpakket.

    U ontvangt deze brief vóór de start van de nieuwe competitie, zodat u helemaal gereed bent voor de eerste wedstrijd die wordt uitgezonden via Eredivisie Live.

    Wanneer u op dit moment Tele2 Voetbal ontvangt, adviseren wij u deze brief even af te wachten. U hoeft zich vooral geen zorgen te maken.


    Bron: http://www.canaldigitaal.nl/web/2008/eredivisielive/veelgestelde-vragen.html



    Ze schreven in hun brief dat de abonnees met Tele-2 zich vooral geen zorgen hoefde te maken dus dat deed ik ook maar niet maar ik heb vandaag een brief ontvangen waarin ze het voetbal voor nog eens 9,49 Euro bovenop het huidige abonnement- waar dus al voetbal in zat- aanbieden. Had ik me dus toch best zorgen mogen maken. Ik ben in ieder geval teleurgesteld!!
  2. Ik ben een beetje aan het spelen met het Highland 2.12B image op aanraden van JaxcC. Dit loopt inderdaad goed. Ook heb ik het scriptje van hem gedraaid om de var dir wat meer lucht te geven waardoor het allemaal wat lekkerder zou lopen.

     

    Citaat:

    Maar wel te adviseren, zoals bij alle Images (HL-fantacy)eigenlijk, kopieer je /var grotendeels naar /var/data (hdd) indien mogenlijk.

     

    Copieer dit script inclusief ## naar een bestand met notepad of wordpad en save het als textbestand en noem het : vartohs.sh

     

    #################################

    #var to HD /Var/Data script v1.5

    # by Jaxc

     

    echo "Copying to Hdd"

    killall newcs mgcamd evocamd cardspider cs2gbox capmtserver CCcam gbox # (killall emu's)

    touch /var/tmp/gbox.kill

     

    A="emu keys keys0 etc scripts plugins www"

    for e in $A ; do

    rm -rf /var/data/$e #(remove files from HDD)

    mv /var/$e /var/data/ #(copy files to HDD)

    ln -s /var/data/$e /var/$e # (set symlinks)

    done

     

    killall httpd

    httpd -h /var/data/www #(set HTTPD dir to /var/data)

     

    echo "Var ready"

    #######################################

     

    copier nu het bestandje : vartohd.sh naar je relook in de map /var/data

    zet attribute naar 755

    start het script via telnet met ./vartohd.sh

    wacht op de regel “Var ready”

     

     

    Het niet legen van je /var kan

    * pixelatie

    * PANIC's

    * trage respons

    veroorzaken.

     

    Ik ben er nog niet helemaal van overtuigd of dit echt goed gewerkt heeft want ik krijg toch wel wat errors (folders die niet verplaatst kunnen worden etc). Waar ik nu nieuwsgierig naar ben is wat nu als werk directory wordt gebruikt door de relook; /var of /var/data. Of maakt dit niet uit omdat de afzonderlijke scripts en progs geen verwijzing nodig hebben naar een specifieke dir?

     

    Fijne dag

  3. Dank je wel voor je antwoord, JaxCc (Relook Whisperer).Ik schreef al dat ik een paar uurtjes aan het spelen was geweest met het fantacy image, wat dus niet genoeg is geweest, want anders had ik dat wel moeten ontdekken in het Nuemo menu. Ik heb een nieuwe database versie gemaakt en de relook geflashed naar Highland 2.12B. Eens kijken of dat mooier loopt. Ik heb nog wel een vraagje als dat mag?

    Als ik het scriptje run dan krijg ik wat terug ge echoed waarvan ik denk dat dat niet helemaal goed is:

     

     

    welcome to relook400s

    relook400s login: root

    Password:

     

     

    BusyBox v1.1.3 (2006.10.25-01:33+0000) Built-in shell (ash)

    Enter 'help' for a list of built-in commands.

     

    ~ # cd var

    /var # cd data

    /var/data # ./vartohs.sh

    : not foundh: ./vartohs.sh: 4:

    Copying to Hdd

    killall: newcs: no process killed

    killall: mgcamd: no process killed

    killall: evocamd: no process killed

    killall: cardspider: no process killed

    killall: cs2gbox: no process killed

    killall: capmtserver: no process killed

    killall: CCcam: no process killed

    killall: gbox: no process killed

    : No such file or directory

    : not foundh: ./vartohs.sh: 8:

    ./vartohs.sh: ./vartohs.sh: 10: Syntax error: word unexpected (expecting "do")

    /var/data #

     

    Het lijkt erop dat er helemaal niets gecopieerd wordt?

    Ik hoor het graag!

    Fijne avond

  4. Ik heb ook wat problemen met dit image van fantacy. Ik wil natuurlijk niet zeuren want ik vind het geweldig wat deze mensen allemaal maken en ik heb daar ook veel bewondering voor. Ik kom van een image van highland (2.11) Dit is een hele stabiele versie naar mijn mening, maar wil natuurlijk dingen uit proberen, dus gisterenavond Fantacy 2.12C geflashed. Lekker een paar uur mee gespeelt en ik vind het er prachtig uitzien. Jammer vond ik het wel een beetje dat de webinterface zelf geinstalleerd moest worden. Dat heeft me toch wel een uurtje gekost, ik kreeg steeds server errors (error 404 als ik het me goed herinner). Dit bleek veroorzaakt te worden door schrijf rechten. Ook vind ik dat het zappen wat trager is, behalve als je vanuit bv favorieten exit naar volledig scherm want dat gaat weer sneller als bij highland. En dan dit: Het klinkt heel raar wat ik nu vertel maar ik had de relook naar standby gezet toen ik naar bed ging gisteravond, word ik toch om 05.30 vanmorgen wakker, denk ik: wat hoor ik toch? was mijn antenne spontaan gaan draaien (diseqc motortje) geen idee of dat ding weer uit zich zelf zou stoppen dus maar gauw netschakelaar uitgezet. Het enige wat ik nog zag is dat er EPG in mijn display stond. Toen ik hem net weer aan zette kwam hij weer op met laatst gekeken programma (wat ook zo hoort) en stond er weer EPG in het display als programma naam. Als je nu op OK drukt op ab, zie je welk programma gekozen staat, nietwaar? Dit was Technisat kanal 5 op Astra in mijn programma lijst terwijl de antenne naar Telstar 12 stond te kijken. Heel raadselachtig vind ik dit allemaal en ik weet nog niet goed waar dit probleem zit. In iedergeval stonden er geen events gescheduled voor opname of zoiets. Zou er misschien al zoiets bestaan als de "Relook Whisperer"? Voor mij is dit image in iedergeval nog niet zo stabiel als bv Highland 2.11, maar dit alles kan natuurlijk ook aan mij liggen, want zoals gezegd; wil ik de mensen die dit alles maken complimenteren en niet bekritiseren, maar het leek me wel aardig om mijn ervaringen met dit image te delen. Dus petje af voor de mensen die deze images allemaal schrijven!

    Fijn weekend!

  5. Ja, had ik ook. Geen paniek! Begin eens opnieuw met een usb_all image, dus niet een *noboot image. Waarschijnlijk moet jij een image schrijven waar de boot sector word meegeschreven. Dat was het bij mij toen ik terug wilde vanaf enigma naar Highland.

    Succes

  6. Ik probeer ook de HDD aan de gang te krijgen, maar mij lukt het ook nog niet. Ik krijg een zwart scherm als ik VCR in menu kies.

    Overigens als ik in dat menu -zoals hierboven beschreven door "testarossa"- 'relook 400s' kies wat het zou moeten zijn, werkt de afstandsbediening niet meer. Heeft iemand ditzelfde?

     

    Ik heb nog een paar vraagjes over deze image als dat mag? Hoe kan ik nu weer terug naar een niet enigma image? Kan dat alleen met Jtag? Want de relook in USB mode zetten dmv aan/uit knop en pijltje omhoog werkt niet meer. Ik hoop dat iemand mij een stukje op weg wil helpen?

    Dank je wel

×
×
  • Nieuwe aanmaken...