Ga naar inhoud


julius

Lid
  • Items

    257
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door julius

  1. Origineel bericht van: kpn
    BBC zenders in 2011 beschikbaar via TV van KPN
    Vandaag hebben KPN en BBC Worldwide Channels in Nederland een belangrijke distributieovereenkomst gesloten. In 2011 zal KPN vijf Britse zenders van BBC TV aanbieden via TV van KPN: klanten van KPN Interactieve TV(iTV) kunnen later dit jaar BBC One, BBC Two, BBC Three, BBC Four en BBC HD kijken, en klanten van KPN Digitenne BBC One en BBC Two. Bestaande klanten worden binnenkort persoonlijk geïnformeerd.

    Albert Vergeer, Directeur TV, Internet en Telefonie bij KPN: "We zijn zeer verheugd met de uitbreiding van ons pakket met de wereldberoemde BBC-zenders”. De BBC biedt een verscheidenheid aan interessante programma's. Uit eigen klantenonderzoek blijkt dat veel van onze klanten de programma's van de BBC waarderen en graag willen kijken."

    "Het doet ons genoegen om televisiekijkers in Nederland de kans te geven om deze zenders te bekijken via de snelgroeiende TV-platforms zoals Interactieve TV en Digitenne. De overeenkomst omvat ons pronkstuk BBC HD, dat een scala aan BBC HD-programma's biedt: van belangrijke sportevenementen zoals Wimbledon tot het muziekprogramma The Proms, maar ook gerespecteerde historische dramaseries," zegt Ian McDonough, Senior Vice-President en General Manager EMEA bij BBC Worldwide Channels.

    Klanten van KPN iTV ontvangen al BBC Entertainment, het internationale amusementskanaal van BBC Worldwide. Dit kanaal biedt comedyseries, dramaseries en amusementprogramma's met Nederlandse ondertiteling. Dit blijft in het pakket.


    Vanaf juni gaat KPN de bbc kanalen doorgeven. bericht zelf
    Bron: KPN
    Datum: 27-01-2011
  2. Vanaf dinsdag 16 september waait er een frisse wind door de tv-programmering van Noord. Onder de kop Groningen Vandaag geeft TV Noord dagelijks in een half uur een ruime blik op alles wat Groningen die dag bezighoudt.

     

    Die dinsdag wordt toch al een bijzondere dag. Niet geheel toevallig stapt het goed bekeken regionale tv-station op 16/9 ook over op het breedbeeldformaat van....16:9........

     

    Als een van de laatste regionale stations stapt tv noord over. Alleen omrop fryslan en omroep zeeland zenden nu nog in 4:3 uit.

  3. toch heb ik het gevoel dat ze cappen. Met Orange (zelfde telefoonlijn) haalde ik destijds max 18 Mbit per seconde met een upload rond de 80 Kb. Nu met telfort ligt mijn download op max 15 Mbit per seconde mijn upload ligt nu op max 100 Kb. Ik kan ook zien dat mijn telfort modem lager intraint met dezelfde bekabeling. Denk dat ik mijn modem nog even heel dicht op het is/ra zet misschien ligt het toch aan de bekabeling, of is het modem gewoon brak. Zit zelf 500 meter van de centrale. Voor mij is het wachten op glasvezel of snel kabelinternet en ik verwacht toch wel dat ze in een grote stad als Groningen glasvezel gaan aanbieden, zit hier in een studentenbuurt.

  4. we gaan off topic, om maar weer even on topic te gaan:

     

    Eurosport sluit overeenkomst met Ziggo

    mei 22, 2008 09:05 Categorie: hdtv nieuws

     

    Eurosport sluit overeenkomst met ZiggoEurosport heeft vandaag een grote distributie-overeenkomst gesloten met kabelexploitant Ziggo.

     

    De huishoudens in het kabelgebied van Ziggo zijn ook de komende jaren verzekerd van doorgifte van de sportzenders Eurosport en Eurosport 2. Eurosport is zowel analoog als digitaal beschikbaar en Eurosport 2 digitaal. Daarnaast zijn Eurosport en Ziggo overeengekomen dat de Eurosport HD zender wordt gedistribueerd.

     

    Eurosport, de grootste pan-Europese sportzender*, is vanaf 25 mei 2008 beschikbaar in High Definition (HD); de lancering valt samen met de start van Roland Garros, de tweede tennis Grand Slam van het jaar. De Eurosport HD zender is een simultane uitzending van Eurosport. Dit betekent dat dezelfde evenementen tegelijkertijd in zowel standaard als HD kwaliteit worden uitgezonden.

     

    Voor de Eurosport Groep is de lancering van Eurosport in HD één van de belangrijkste prioriteiten in 2008.

    In een mooi sportjaar op Eurosport met onder andere Roland Garros, UEFA Euro 2008, Tour de France, Olympische Spelen Beijing 2008 en de US Open tennis op de kalender is het een uitgelezen kans een HD zender in de markt te zetten. Eurosport HD heeft van alle Europese sportzenders het grootste in HD geproduceerde sportaanbod. De ruim 3.3 miljoen klanten van Ziggo komen vanaf 25 mei royaal aan hun trekken met een fantastische sportzomer in het vooruitzicht.

     

    “Ik ben ontzettend blij dat we in Ziggo, de grootste kabelexploitant in Nederland, dé partner hebben gevonden om Eurosport HD in Nederland te lanceren. Deze deal onderstreept verder het grote vertrouwen in onze organisatie en de hoge kwaliteit waar wij om bekend staan”, aldus Danny Menken, Managing Director Eurosport Benelux.

     

    Jean Thierry Augustin, General Manager, Distribution & Development, Eurosport Groep, zegt: “Sport, vooral LIVE**, is heel spectaculair in High Definition waardoor het kijken van sport op televisie nog meer een belevenis wordt. Als grootste sportzender in Europa is het een logische stap ons sportaanbod nu ook in HD kwaliteit aan te bieden. Met Eurosport, Eurosport 2 en Eurosport HD zijn we in staat om alle Ziggo abonnees een versterkt televisie aanbod aan te bieden.”

     

    “Onze klanten willen nog beter beeld en geluid en dan ligt het voor de hand om naar HD content te kijken. Om die reden zijn wij hartstikke blij dat wij tot overeenkomst zijn gekomen met Eurosport over de doorgifte van haar HD-kanaal. Want het zijn met name ook de sportliefhebbers die hoge eisen stellen aan de beeld- en geluidskwaliteit”, aldus Marcel Nijhoff, CCO van Ziggo.

     

    Bron: hdtvnieuws

  5. Origineel bericht van: Satwatcher
    Er is officieel tot op dit moment overigens nog geen akkoord tussen Ziggo en Eurosport over doorgifte van Eurosport HD.

    Dit even ter info.


    Heb je op de site van ziggo gekeken?

    Origineel bericht van: ziggo site
    Televisie Z1 biedt de programma’s waar Nederlanders al jaren met veel plezier naar kijken. Je kijkt en luistert naar de bekende zenders (zoals Nederland 1, 2, 3 en de commerciële zenders) en ontvangt in totaal 60 televisie- en 60 radiozenders in analoge en digitale kwaliteit. En wil je meer, kies dan voor televisie in digitale kwaliteit. Superieure digitale kwaliteit krijg je met HDTV. In High Definition kijk je naar zenders als Brava HD, Eurosport (vanaf 25 mei) en Nederland 1 (vanaf 1 juni). Voor de digitale beeldkwaliteit heb je het Installatiepakket Digitale Televisie nodig.
    http://www.ziggo.nl/producten/televisie/
  6. Ik heb nu sinds 31 januari telfort internet, modem draait sinds die tijd al stabiel, is alleen in het begin een paar keer gereset maar draait nu al:1315:21:07 uur. Mijn upload is vooral vooruit gegaan (van 80 naar 100) download zit op een stabiele 2MB/s (ongeveer 16,5 Mbit) In het begin was het even schrikken qua rekening, maar nu betaal ik elke maand maar echt 20 euro. Nu alleen nog mijn analoge lijn opzeggen, door m'n nummer te laten uitporteren naar budgetphone.(nog steeds niet de stap genomen) Scheelt me weer 10,50 per maand smile

×
×
  • Nieuwe aanmaken...