Ga naar inhoud


Erwan

Lid
  • Items

    79
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Erwan

  1. Een vrouw ligt in het ziekenhuis bij de gynaecoloog in de bekende houding als er een man in een witte jas binnenkomt.

    Hij kijkt eens goedkeurend tussen haar benen en verlaat de kamer.

    Even later nog één in een witte jas en nog één...

    Als de vierde binnenkomt vraagt ze wanneer ze nu eindelijk behandeld gaat worden?... Zegt deze: Geen flauw idee, wij zijn de gang aan het schilderen!

  2. De dreambox wordt wel een beetje warm, maar dat is het probleem denk ik niet. Zodra ik mijn hdmi signaal verlies en ik schakel mijn tv van de ene hdmi poort terug naar de poort waar mijn dreambox op zit dan heb ik weer beeld.

    Ik weet bijna zeker dat het probleem zich voordoet als ik een bepaalde zender kijk waar iets vreemds gebeurd met de resolutie.

    Bijvoorbeeld nickelodeon, dit is geen HD, maar wel 16:9 met zwarte balken onder en boven.

    Nu kan ik wel allerlei images proberen, maar ik vermoed dat ik steeds hetzelfde resultaat ga krijgen.

  3. Ik heb dit probleem ook, alleen heb ik een sony w5500 tv. Hij valt bij mij regelmatig weg op het nickelodeon kanaal. Dit is ook gelijk het enige kanaal dat niet HD is. Misschien zit het daarin ?

    Ik heb ook mijn firmware van mijn tv geflashed in de hoop dat het opgelost is, maar helaas. De hdmi kabel zit er goed in en ik heb verschillende hdmi ingangen op mijn tv geprobeerd, maar helaas.

    Ohja, ik draai Gemini 4.7.

    Iemand nog een tip ?

  4. Is het jullie ook opgevallen dat bijvoorbeeld nu op Net5 geen ondertitels aanwezig zijn ? Bij het ene programma heb je ze wel en het andere niet. Zo zijn sinds een paar dagen ook de ondertitels weg bij Discovery Showcase.

    Nu hebben we mooie hd kanalen, maar mis ik af en toe de ondertitels.

    Enig idee waar dit aan ligt ?

     

    Ok, nu zijn er weer ondertitels....

    De vrouw weer helemaal blij.

  5. Kijk eens aan, ik had al zo'n vermoeden dat de box de zendernaam weer terug renamed naar de originele naam. Ik had inderdaad ook wel eens gezien dat zenders spontaan van naam veranderden, bij de provider naam vind ik dit niet zo'n probleem.

    Wel grappig dat ik niet de enige ben die wat orde wil scheppen in de zenderlijst.

    Het locked vinkje had ik ook al gevonden in dreamset, maar nog niet uitgeprobeerd. Ik ga dit vanavond gelijk eens proberen.

    Bedankt voor de reacties !

  6. Ik wil graag zendernamen kunnen wijzigen in een settingslijst. Ik gebruik daarvoor DreamSet waar ik bijvoorbeeld de nederlandse zenders een nette naam wil geven: Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3.

    In DreamSet ziet dit er allemaal mooi uit, totdat ik de zenderlijst transfer naar mijn dm800.

    Nu zijn die 3 voorbeeld namen geworden: Ned 1HD, NED2, Nederland 3 HD.

    Als ik op mijn pc kijk (voordat ik de file upload) in de file lamedb dan zie ik netjes Nederland1, Nederland 2 en Nederland 3 staan, transfer ik nu de lijst naar mijn dm800 en ik haal daarna weer de file naar mijn pc dan zie ik niet meer Nederland1, Nederland2 en Nederland 3 staan, maar Ned 1HD, NED2 en Nederland 3 HD.

     

    Nu is mijn vraag hoe kan dit ? Zie ik iets over het hoofd ?

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...