Ga naar inhoud


Velderaf

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Velderaf

  1. Het leek mij dat het inderdaad zou moeten kunnen als je het programma zelf niet gebruikt, maar een export doet via het file "ddump" en dan direct in de tweeder receiver laadt via "dbload". (Te vinden in de directory van het programma).

     

    De zaak wordt wel geimporteert, maar de volgorde van de kanalen is na import toch anders.

     

    In ieder geval bedankt voor de tip :)

  2. Hallo allemaal,

     

    Ik heb een tweede Technisat ontvanger gekocht. Ik had er al 1 in de slaapkamer en heb er 1 bijgekocht voor in de woonkamer, aangezien mijn Samsung Smart TV de nieuwe codering van Canaldigitaal niet aan kan.

     

    Nu wil ik graag op beide ontvangers dezelfde kanalenlijst geinstalleerd hebben. Dat vind ik wel zo prettig. Bij mijn oude Topfield was er een menuoptie aanwezig om de kanalenlijst te exporteren en importeren. Dit vind ik op de Technisat niet terug.

     

    Is er iemand die mij kan vertellen of het mogelijk is de kanalen van dit type ontvanger te exporteren en importeren, en indien dit mogelijk is, hoe ik dat kan doen?

     

    Ik heb me al platgezocht op het internet, maar kan over dit onderwerp niets vinden.

     

    Bij voorbaat dank voor het antwoord op mijn vraag.

     

    Velleke

  3. Ik heb op die Humax 1000 ook geprobeerd OTA te updaten maar krijg een melding dat er geen nieuwe updates zijn. Nou meen ik me te herinneren dat ik ergens iets moest invullen. Ik geloof ASTRA 19,2 - 12669 - Verticaal - 22000 - 5/6.

     

    Maar waar in hemelsnaam kan ik dat doen.

     

    Ik heb nog zo een apparaat die een tijd geleden wel automatisch ging updaten. Ik heb daar toen ook eens wat ingevuld maar ik ben helemaal de draad kwijt. Volgens mij kon je die gegevens invullen als je bij "System" de knop "Software updaten" koos.

     

    Ik zoek me rot naar de oplossing want dit ding is een partij traag dat wil je niet weten.

     

    Groetjes en bedankt!

     

    Kan iemand mij een kleine hint geven a.u.b.

  4. Hoi! Ik heb 2 van die dingen. De ene heb ik al een tijdje en die update netjes OTA. Gisteren heb ik er een showmodelletje bijgekocht. OTA werkt niet dus ik denk dan download ik dat filetje wel bij Humax. Ik ben hier langsgefietst: http://www.humaxdigital.com/deutsch/hcsa/download/products/PR-HD1000.asp

    Op welke download link ik ook klik, ik owrd gewoon in de rondte gestuurt. Ben ik nou gek of wat? Weet iemand een oplossing voor mij a.u.b. want ik word helemaal knots. De firmware die er nu inzit is ontwikkeld door Fred Flintstone en kornuiten uit Bedrock City. Ik kan op google, in e-mule en op een torrentsite ook geen firmware vinden dus dat is ook weer opgelost. Bedankt voor de hulp alvast.

  5. Bedankt voor je snelle antwoord! Ik kon het inderdaad niet terugvinden in de tekstfiles, maar misschien zijn mijn lenzen beslagen <img src="/forums/images/graemlins/ooo.gif" alt="" /> . Ik had die schakelknop wel geprobeerd op de AB maar daar kreeg ik ook geen resultaat mee. Misschien ben ik te haastig geweest of heb ik niet gezapt na het omschakelen naar Seca. Ik ga het zo even proberen en zal het resultaat daarna even posten. Nogmaals bedankt voor alles!

  6. Hallo! Dit ziet er erg mooi uit moet ik zeggen hoor! Even een korte vraag: Als ik de kanalen opnieuw inscan, staan bij mij de meeste kanalen (zwart) op Irdeto(key # 4). Als ik dan op de A knop druk en de boel op Seca zet, dan krijg ik pas beeld. Ik heb me rot gezocht naar een manier dat dit automatisch gebeurd, maar kom er niet uit. Kan iemand mij een hint geven die me de goede richting opstuurt? Hardstikke bedankt. Ook voor de moeite van het maken van deze software <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

×
×
  • Nieuwe aanmaken...