Ga naar inhoud


IntruderX

Lid
  • Items

    42
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door IntruderX

  1. Na inbouw 2.5 HDD 5400rpm op DM800 geen problemen m.b.t. signaalloss ondervonden tot nu toe, echter wel zodra ik een opname start freeze het beeld binnen 10 minuten en is het signaal op afgestemde kanaal compleet lost in space.

     

    Pas na stoppen van de nog lopende opname en reboot kan ik weer TV kijken, echter zodra ik weer een opname start binnen enkele minuten precies dezelfde vastloper.

     

    Ik ben vast niet de enige met dit probleem hoop ik? Iemand enig idee of zelfde ervaring?

     

    Mvg,

    IntruderX

     

     

  2. Ik heb de image ook in gebruik genomen, werkt allemaal prima, echter wil ook gbox op de DM800 kunnen draaien.

     

    Ik dacht dit op een simpele wijze erbij te installeren, nl Gbox_2.25 naar de map USR / BIN gekopieerd, CCcam verwijdert en Gbox2.25 voor mips hernoemt naar naar CCcam en tevens gbox config files gekopieerd keys map.

     

    chmod Scam naar 755 gedaan en dm800 een reboot gegeven. Daarna loopt Ronald image helemaal vast tijdens het booten. Heeft iemand Gbox al steady draaien op een DM800 zo ja, welke image is hiervoor het best geschikt?

     

     

     

  3. Origineel bericht van: Snuffer
    Gisteren gehoord dat er weer 800 modelen zouden zijn (voorradig)bij de importeur.
    deze zouden verbeterd zijn wat precies is mij niet duidelijk maar er waren verbeteringen iemand meer info?


    Volgens de leverancies zijn de uitgevallen boxen uitvoering getest en vanaf heden worden er nieuwe uitgeleverd waarbij alle problemen zijn opgelost.

    Gisteren de gok dan maar genomen en gelijk zo'n nieuw model aangeschaft na een lange tijd ongeduldig moeten afwachten omdat DM800 nergens meer te leveren was.

    Ik vraag me echter af of ik wel echt een nieuwe heb meegekregen omdat de box verdacht heet wordt en er stond een dream multimedia image met een oude datum van 6 juni op. Heeft een paar uur op een HD kanaal gestaan zonder Harde schijf in box, wordt dan zeer heet echter geen vastloper. Ik vraag me af als ik een harddisk installeer of dit wel goed gaat omdat de box dan nog heter zal worden. Volgens de leverancier moet je een externe Sata HDD aansluiten want een DM500/600 heeft hier ook problemen mee. Ik vroeg me af of dit hitte gedrag normaal is op een DM800?

    Mijn serienummer begint met 891013000214, iemand enig idee of dit een nieuwe reeks is?

    Wellicht heb ik een gerouteerneerde box meegekregen die voor nieuw wordt verkocht?

    Ik zie zelf nergens een zegel indien ik de box open maak. Weet iemand of dit ergens aan bijvb. een verzegeling is te herkennen?






  4. Vraagje?

     

    Als ik mijn storage op de usb poort van PC aansluit kan ik mijn Hdd in windows direct benaderen via een mass storage driver die windows XP automatisch installeert.

     

    Is zoiets dergelijks ook mogelijk om een externe hdd storage behuizing met usb aansluiting rechtstreeks op de usb aansluitpoort van een DM7000 te prikken en deze via een mount direct te benaderen?

     

    Bvd, thxs.

  5.  

    Waarom is dit op een dreambox zo ingewikkeld om subtitles erbij te krijgen. Op de oude humax was het slechts op een knop op de afstandbediening drukken en je had subtitles onder in je beeld. Op de nokia9500 hoefde je alleen maar het pidnummer van de subtitles erbij te zoeken en klaar.

     

    Op de dreambox met drtic of een andere plugin niet werkend te krijgen. <img src="/forums/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" /> Is hier niet een kant en klare plugin voor te downloaden zonder dat je met allerlei ingewikkelde settings moet vechten om subtitling werkend te krijgen? Wie o wie? <img src="/forums/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

  6. Da_Vinci5_2 is inderdaad een bagger image, op geen enkele wijze steady te krijgen. Welke emu je ook kiest, om de haverklap vastloopers en/of freezed je beeld. <img src="/forums/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />

     

    Inmiddels ook weer terug naar DaVinci5.0 Dit is tenminste een goedwerkende en steady image en tevens draait gbox hier ook als een zonnetje. Echter kan je deze beter niet in je flash zetten want ik kreeg gemini of andere images op mijn usb sticky niet werkend.

  7. Regelmatig update ik een nieuwe settingslijst via het downloadmenu, meestal die van Joske. Echter als ik zit te zappen, bijvb. naar Discovery channel krijg ik bij sommige kanalen plotsklap een melding "service niet gevonden", en ik zap dan maar door naar het volgende kanaal, maar zie dat het daarvoor niet gevonden service direct verwijderd wordt.

     

    In de settingslijst geeft hij deze weer als "(removed service)", (item verwijderd met een nl locale menu). Dit gebeurt regelmatig bij het zappen, ik moet wederom een nieuwe lijst erin zetten om het kanaal weer terug te krijgen in de lijst. Iemand een idee wat hiervan de oorzaak is en hoe dit eventueel te verhelpen is?

     

    Mvg, IntruderX, iedereen nog eenn goed 2006 toegewenst <img src="/forums/images/graemlins/super.gif" alt="" />

  8. Met het progje Bitcontrol tv link incl multicast support kan je simpel met meerdere pc's via Windows Media Player in je huis tegelijk tv kunnen kijken via je droomdoos.

     

    Op de pc is dit via meerdere applicaties (VLC, tuxvision etc) en plugins werkend te krijgen.

     

    Aangezien mijn PDA ook voorzien is van windows media player en een wifi netwerk kaart ben ik op zoek naar een MPEG2 video decoder plugin op de pocketpc die de stream kan video-renderen via Windows Media Player Pocketpc versie?

     

    Weet iemand of dit mogelijk is en of een dergelijke pocketpc plugin of progje er al bestaat voor je PDA/PocketPC? <img src="/forums/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

     

    Lijkt me wel cool om videostreams van je dreambox op je pocketpc te bekijken.

     

    Gr. <img src="/forums/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

  9.  

    Werkt nog beter en eenvoudiger met het progje Bitcontrol tv link incl multicast support van meerdere pc's in je huis die tegelijk tv kunnen kijken via je droomdoos.

     

    Op de pc is dit via meerdere applicaties en plugins werkend te krijgen. Aangezien mijn PDA ook voorzien is van windows media player en een wifi netwerk kaart ben ik op zoek naar een MPEG2 video decoder plugin op de pocketpc die de stream kan video-renderen via Windows Media Player Pocketpc versie? Weet iemand of een dergelijke pocketpc plugin of progje er bestaat voor de PDA? Lijkt me wel cool om videostreams van je dreambox op je pocketpc te bekijken.

     

    Gr. <img src="/forums/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

    Intruder

  10.  

    Hallo Reptovis

    Op het forum van SmartWI kwam ik onderstaand citaat van jouw tegen? Bij deze wil ik jouw citaat even checken of dit inderdaad mogelijk is alvorens ik wellicht tot aanschaf van het stukje hardware overga. Zou je dit even kunnen bevestigen of dit inderdaad in combinatie met een emu op de DM werkt? Ik ben zeer nieuwsgierig of jij dit al werkend heb gehad?

     

    Gr, <img src="/forums/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

    IntruderX

     

    Citaat Reptovis smartwi forum:

    After the update from sept 25-05 the dreambox works fine without hardware Cam. So with software Emu newcamd, camd3 etc

    Reptovis

  11.  

    Ja helaas, effe de codering eraf gooien om iedereen effe lekker te maken, waarschijnlijk een marketing taktiek <img src="/forums/images/graemlins/anoniem.gif" alt="" />. In ieder geval zal mijn hindoestaanse vriendin er niet blij mee zijn <img src="/forums/images/graemlins/mad.gif" alt="" />.

     

    Had die Sat Max niet eerst de naam sony asia tv of iets dergelijks. Ik zie dat deze op de HB met irdeto2 en viaccess2 op slot zit. Op lyngsat staat doodleuk dat deze middels irdeto1 scrambled. Op astra2 is deze in ieder geval wel goed te ontvangen. Thx voor de tip, is mijn vriendin weer even zoet <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

  12. In de flash 2.6.9 draai ik de orginele image van dreammultimedia, release 1.09 14-03-2004 fp versie 1.05. De overige images, mardini, pli, hydra, rudream, gemini etc staan in de multiboot op een 256MB usb stick.

     

    Waar haal ik de 1.09.1d vandaan? Op de orginele site van dreammultimedia? Kan ik de flash dan zo overschrijven met een nieuwe versie zonder dat dit gevolgen heeft voor de multiboot sectie?

  13. De opnames gaan op zich goed, het lijkt er inderdaad op dat door gebruik van de harde schijf de droomdoos te warm wordt en de hitte invloed heeft op de onderliggende processor of het moederbord. Als ik de opname stop en tv kanalen ga kijken blijft het beeld eveneens trillen. Als ik de dreambox een half uurtje uitzet (om waarschijnlijk af te koelen) kan ik weer normaal zonder trillen tv zappen en de juist opgenomen film kan ik dan zonder schokken afspelen.

     

    Ik draai de laatste mardini op multiboot, echter pli, hydra vertonen het zelfde gedrag. Op dezelfde configuratie had ik voorheen een kleine 20 gb harddisk en maakte ik de opnames op verschillende images zonder enige problemen.

     

    Het lijkt erop dat de problemen (van wellicht warmte?) ontstaan op de grotere harde schijven? Daarom zal ik er eens een flinke koeler bij mijn hdd inbouwen of dit helpt, ik had gelezen dat 2 elko voldoende zou zijn om de problemen te verhelpen, kennelijk is dit niet genoeg en speelt er bij grote hdd wellicht een warmteprobleem. Het schokken onstaat ongeveer als de temperatuur van de hdd rond de 58 graden bereikt.

  14. Na een opname van ongeveer een uurtje op interne 160GB Western Digital hdd begint het beeld te schokken en te trillen van mijn DM7000. Ik heb er al 2 elko's tussen de stroomvoorziening en hdd gezet, echter het probleem blijft. Is het zinvol om er nog een ventilator bij te zetten of kan ik maar beter uitkijken naar een andere (voor DM7000 goedgekeurde) hdd?

  15. Deze adapter werkt prima, ik gebruik deze ook in mijn desktop pc.

    Zou dit ook een oplossing zijn voor de voedingsproblematiek van de DM7000? Een 2.5 inch produceert toch minder warmte omdat deze slechts op 4200 rpm draait ipv 7200?

     

    Hebben de 7000-s nou een koelingsprobleem of is dit een spanningsprobleem? Overigens heb ik een willekeurige hdd van 160gb ingebouwd die niet op het lijstje van dreammultimedia staat, nog geen problemen gehad. Zijn er hier op het board mensen waarbij hun DM7000 kapot zijn gegegaan dientengevolge van een niet goedgekeurde hdd? Graag hun ervaring?

  16. Vandaag eindelijk met suc6 mijn kaartje a.d.h.v. DB geactiveerd. Als je reeds via internet een actievatiesignaal hebt aangevraagd en het niet voor 24:00 lukt moet je devolgende dag inderdaad effe CD bellen om weer een signaal in de lucht te krijgen (als je tenminste gehoor krijgt).

     

    Naar 6x bellen eindelijk gehoor gekregen omdat bij 5 voorgaande pogingen plotsklap de verbinding bij CD wordt verbroken.

     

    Bij navraag aan de CD-mw blijkt dat het activatie-signaal maar tot 24:00 s'avonds wordt verzonden en daarna stopt. Direct na de aanvraag wordt het binnen het uur iedere 20min verzonden (dus 3x). Na het uur van de aanvraag echter nog maar 1x per uur tot 24:00 s'-nachts.

     

    Zet in de newcamd.conf de osd = enigma, dan zie je tenminste of je box naar het kaartje kijkt ipv je emu.

  17. Met Camx hier hetzelfde probleem bij C+ kanalen. Gisteren PSV - Feyenoord opgenomen en trilt om de haverklap bij het afspelen. Kort daarvoor een film op fta opgenomen, deze speelt zonder enkel probleem af. Het moet haast wel een probleem zijn dat samenhangt updaten van keys en/of type codering (seca)?

  18. Vraagje: ik heb de mardini als multi boot op USB gezet. Hoe kan ik die image dan benaderen voor mijn camx file .. moet ik die dan gewoon in de originele flash image ftpen of hoe anders ?? ik heb geen idee. camx.config staat niet gewoon in var/etc en alles wat ik in /var/mnt/usb/fwpro/<imagenaam>/var/etc zet is bij rebooten weg??

  19. Bestaat er al een ander tooltje dan Hsic voor de hummie die een andere emu gebruikt dan die radegast emu? Hsic werkt alleen via die radegast. Ik wil hummie met mijn dreambox via newcamd of camx cs-en ivm freezers van radegast. Iemand hier ervaring mee?

  20. Ik twijfel ook tussen een aanschaf van een DM7020 en DM500? Weet iemand of je met die nieuwe DM7020 CS al werkend kan krijgen. Ik lees dat het met een DM500 wel mogelijk is. Ik overweeg ook een DM500 vanwege het prijsverschil, het zijn al dure tijden met die Euri. Aangezien ik via mijn nokia9500 al vele jaren geleden via HD kon opnemen is een DM7020, afgezien HD support mijn inziens het prijsverschil niet waard?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...