Ga naar inhoud


wevie666

Lid
  • Items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door wevie666

  1. @voyager:

     

    dat is eigenlijk dan goed nieuws, alleen nu moet er eerst een romdump gemaakt worden en dat kan ik in elk geval niet.

     

    @Bas232:

     

    Codx heeft al bewezen dat de controlwords die van een officiële tuner terugkomen (via season) en van oscam hetzelfde zijn. Ze leken in eerste instantie anders maar dat kwam omdat oscam de checksums in de controlwords fixte. Dat mag niet als er sprake is van additionele postencryptie door de box/cam zelf. Ik verwacht dat de de gebruiker een setting in oscam heeft staan dat controlwords met onjuiste checksums genulled moeten worden dan kun je inderdaad concluderen dat de controlwords anders zijn maar dat is (gelukkig) niet het geval.

     

    Nou... aangezien de laatste OTA firmware update voor de CI module niet een complete firmware is kan de hunt naar een complete romdump beginnen ;)

    Zijn er gegevens en/of fotos van de binnenkant van zo`n module beschikbaar? Ben benieuwd welke componenten hier inzitten..

  2. Hallo

     

    Dank boes voor de reactie

    Soms zit je zo te staren dat je ergens gewoon langs op kijkt

    Dat wat jij zegt doe ik ook altijd en werkt normaal gesprokken perfect dus snapte ook niet waarom dat niet wou

    Ik weet niet waarom maar moest in het menu onder enigma 2 nog een keer verder naar beneden scrollen en daar een keer op set default values drukken en wala alle zenders tevoorschijn

     

    M.v.g.

     

    Het probleem lijkt hem te zitten in de "TV Service Types", wanneer je deze zet op "1, 4, 22, 25, 134, 211, 212, 213" (via set default values) leest hij alle kanalen netjes in.. Eindelijk opgelost!

  3. Is er iemand die toevallig juiste instellingen heeft voor een setup met een duo-lnb? De astra 19,2 pakt hij zonder problemen, op de 23,5 krijg ik hem maar niet afgesteld. Heb er wel een nieuwe zenderlijst via SatChannelEditor ingezet, ik heb geen idee of dit er mee van doen heeft?

     

    Overigens, met de normale software pakt hij wel gewoon kanalen op de 23.5.

  4. Zeer interessant allemaal!

     

    Wat ik mij afvraag, de unlooper die gebruikt wordt, wat doet deze precies? Zover ik heb gelezen op internet is met deze apparatuur de voedingsspanning te glitchen, en de kloksnelheid op zeer hoge waarden in te stellen. Is het dan zo dat er een aanval op de hardware van de kaart wordt gedaan? Dus op een mogelijk slecht ontwerp van de hardware? Of is dit echt een aanval op de software die in de kaart draait?

     

    Of heeft iemand een link in de goede richting met meer info? (En ja, de Italiaanse motorfiets is al tig keer ondersteboven gelezen wink )

     

     

     

     

  5. Hallo,

    Sinds kort ben ik in het bezit van een arion 9300. Alles werkte perfect, incl. teletekst. Maar opeens werkt het teletekst niet meer. Het beeld blijft zwart op nummer 100 staan. Ik heb daarvoor wel extra kanalen gezocht, misschien ligt het daar aan?

     

    Wat moet ik doen om teletekst weer aan de praat te krijgen?

     

    Gr Gerben

  6. Citaat:
    ik weet niks van roms av rev en dergelijke maar waarom

    Citaat:
    rom 02 was het maar waar.


    als iemand een site weet waar het allemaal staat uitgelegd graag.

    net ergens gelezen dat ze met dubbele keys werken 00/01 en 10/11
    dus vier regels keys in de emu.


    Ja inderdaad, ik zou graag ook wat meer over Nagra2 lezen.
    Wij heeft er een site met een beetje meer informatie?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...