Ga naar inhoud


indieke

Lid
  • Items

    302
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door indieke

  1. Ik heb dit probleem. Ik installeerde de TVVlaanderen op een TV android box, waarop ook Kodi opstaat. De app loade zonder problemen, maar als ik iets wil bekijken, dan krijg ik de melding dat ik mijn mediaplayer moet "pairen" met  de tv Decoder.

     

    Go to settings "remote settings on your tv decoder. Filled the generate code in the input field above....

     

    Ik heb geen remote settings op mijn technisat tv decoder...... 

  2. Ik ga dan mijn abonnement veranderen naar basic light. De beeldkwaliteit is met mijn trage internetverbinding niet geweldig. Geen zin, om weer een verandering  aan mijn installatie te doen, daag dan maar. Kost me dan maar minder. 

     

    Ik zou niet met satelliet tv doorgaan, als ik niet in het buitenland woonde. zou ik er de brui aan geven. Al die kosten van modules, nieuwe coderingssystemen, veranderingen van sat, nou moe!

  3. VPN als je tante google of ome Bing gebruikt is Virtueel Privé Netwerk dat via het WAN {World Area Network} verbonden wordt

    je gaat op internet een verbinding aanmaken via beveiligde protocollen met een andere PC

     

    en wel een PC die staat in de regio waar Channel 4 online ontvangen kan worden (daar gaat het toch over in dit topic)

     

    er zijn wel wat voorwaarden om succes te hebben

    - a de down en vooral de Upload snelheid van die PC in die andere Regio

    - b een vlekkeloze verbinding van de stream op die PC in die andere Regio

     

    en nog een paar ditjes en datjes

     

    aan de schotel is dit niet gekoppeld, dat is allemaal internet verbininding via de ethernetkabel en router

     

     

    Ja dat heb ik begrepen. Ik heb simple tv gedownload en daar kan ik het adres van een stream intikken. Maar als ik iets vind , zit dat op slot.  Even beeld en weer weg.

     

    Ik heb ook Kodi player, maar heb dat nog niet kunnen configureren, en dan weet ik nog niet waar ik alles moet gaan halen.

  4. zoek een VPN uit Engeland dan lukt het zeker...

     

    gr.

     

    henk

     

    Ik weet dat dit al wat ouder is. Maar kun je hier meer uitleg over geven. Ik ken niet veel van VPN, en hoe het werkt.  Met simple tv, kan ik wel URL intikken en dan krijg ik beeld, maar voor even, maar.  Ik had een grote dure schotel, hier in Zuid-Frankrijk, maar die kan naar de prullenbak; met de nieuwe Astra print..... 

  5. Ik heb hier nu NLTV Asia geïnstalleerd  op mijn laptop. Heb 3 dagen proefversie. Nu, waarom kan  TVV niet met zo'n software aan komen?  De kwaliteit past zich heel goed aan je internetverbinding aan, geen enkele uitval, of vervelende berichten dat het "programma niet beschikbaar is, als het eens een bitje mist! 

     

    Ok, dat abonnement is erg duur, 900 bht per maand, maar als TVV dan toch streaming aan biedt, waarom doe je dat niet goed?  Met NLTV, kan ik dan nog opnemen en programmas terug bekijken van een week terug, handig ook als je niet in de zelfde tijdzone zit. Het mag dan duur zijn, maar toch handig op vakantie. Want je kunt het maandelijks opzeggen, dus juist elke keer een mand abonneren. Dus mijn keuze is gemaakt als ik op vakantie vertrek.

     

    Maar toch een gemiste kans. Ik BETAAL voor TVV, en thuis kan ik niet omheen de sateliet......

  6. Ik heb veel last met de applicatie op computer.

     

    This movie is not available for the moment, please try again later. Heel regelmatig, als ik de pagina ververs is het dan wel terug maar voor niet lang. Das niet te doen! Eigenaardig genoeg lijkt dit vooral voor HD programmas. Op VH1, had ik dat veel veel minder. Ik zit op het moment in Thailand, maar heb een betere internet verbinding als thuis.

  7. TVV-Live is Chromecast compatibel en Stievie (free en betalend) niet.

     

    Willy

    Dat is leuk voor de tablet, voor mijn laptop maakt dit niet uit. Tevens moet de router die je gebruikt op vakantie dit toelaten.

     

    Ik begrijp alleen niet dat ze niet dezelfde soort van streaming gebruiken als Stievie. Net zoals bij TVNL Asia, laat dat zoveel meer toe. Vooral het opnemen bij deze laatste en uitgesteld kijken is ècht een meerwaarde.  Ik begrijp dat het vooral bedoeld is om plaatselijk te concurreren met Stievie, Telenet en anderen, om zowel  sateliet aan te bieden als op andere beelddragers.

     

    Dat hebben ze wel goed begrepen. Want als ik eens iets had gemist, kon ik Stievie nog gebruiken, en vroeg ik mij af of de betere beeldkwaliteit van sateliet die investering wel waard was.....

  8. Ok dit zit al in de post van de nieuwe website. Maar vond het toch beter een apart topic te beginnen.

     

    TVV krijgt hier veel kritiek, soms terecht. Maar eerlijk toen ik naar Frankrijk verhuisde, was ik erg blij dat ze begonnen met deze service. Nu ben  ik vaak in Azië. En zie toch een paar programmas zoals de  "De Mol", Stadion, champions league  enz

     

    Tot nu toe was Stievie free verreweg   de beste oplossing voor VTM programmas. Past zich aan, aan je internet -verbinding , kwaliteit goed. Alleen veel programmas niet te zien in the buitenland!  En natuurlijk VTM groep only.

     

    Stievie betalend, onmogelijk live hier, maar wel op te nemen. Beperkt tot het kleine scherm van de tablet......

     

    Zo deze nieuwe mogelijkheid va TVV is wel welkom! Maar.........Stievie free is beter van kwaliteit, maar met minder zenders. Uitgesteld kijken is ook mogelijk. En dat is wel handig als je in Azië bent.

     

    De mogelijkheid van stievie is zoveel beter. Als TVV dezelfde mogelijkheden had benut zelfde manier van streaming, dan was het perfect.  Hier in Azië is ook Asia NL. Zelfde soort aanbieding, maar heel duur, als de Stievie app.  Uitgesteld kijken, opnemen er wel bij.

    *

    Zo het idee is goed, maar de uitwerking middelmatig. Toch ben ik er blij mee, en hoop dat binnenkort uitgesteld kijken, opnemen mogelijk is, opdat betere kwaliteit mogelijk is dan de gewone streaming......

     

    Ondertussen kan ik hier toch maar lekker live streaming zien die anders onmogelijk zou zijn geweest.

  9. Ik heb niet eens een telefoon lijn

     

    Je hebt toch internet?   Ik heb GEEN telefoon abonnement, maar hier is glasvezel en consoorten, bijlange niet voorzien. Dus alles gaat via de oude telefoonlijn, die ook nog bovengronds is. In dit boeredorp gaan ze niet mee, met de nieuwe technologieën, en mogen we al blij zijn , met trage  ADSL...

  10. Er zijn manieren, om via het net te controleren of deze thuis staat. en iemand hier (een moderator?) schreef, dat bij orange france, de utp uit de ontvanger gaat, geen beeld, en inpluggen gebuur niks.

    Andere trukken kunnen ze ook doen, en fikse korting geven, als je alles in één neemt. dan zouden ze kunnen zeggen, je betaalt eenmaal, en je mag tot bvb 4 decoders gebruiken. Dan kunnen ze zoals anderen, een apart kanaal gaan gebruiken, en zolang deze connectie maakt beeld. Kabelbedrijven, passen dit ook al toe. Zelfs zonder internet, maar wel een kabelmodem, die alles netjes controleert.

    Dat ware misschien een poging, om orca bij de mensen te krijgen.

    bvb een slogan, kijkt u op 3 plaatsen tv, en betaal je nu 2X voor een extra kaartje, voor enkel de Vlaamse zenders?

    schakel nu gratis over naar een all in one, met onze nieuwste generatie ontvangers, en betaal slecht éénmaal voor tv rechten, en zie tot op 4 plaatsen alle zenders van U abonnement. Geef een decoder zo goed als voor niks, en de anderen huren aan halve prijs, bij overstap en een contract van 24 maanden, en er zullen er misschien wel zijn, die er gaan inlopen. Want ja, op alle tv alle kanalen zien, en 1X betalen, terwijl we nu surplus betalen voor 2 kaartjes, en enkel de Vlaamse kunnen zien.

    Maar ondertussen zitten ze gevangen met hun orca systemen, maar het kwaad is geschied.

    Misschien eens gaan aankloppen bij TVV als werknemer om zo'n slogans te maken en TVV te gaan promoten. Wie weet verdien ik er een boterham mee  ;)

     

     

    Ik woon in Frankrijk. Ik heb tvv Vlaanderen, via een Belgisch adres en bankrekening. Ik heb internet bij Orange. In feite krijg je een "all in" arangement. Internet, tv, en kosteloos bijna heel de wereld bellen op vaste lijn. Voor 35 € geloof ik nu.

     

    TV kun je krijgen ia internet , schotel of antenne.  Gezien in Frankrijk, zoals in mijn boeredorp, internet traag is, werkt de televisie niet bij velen. Maar je krijgt dan een sateliet - ontvanger in de plaats. 

     

    Het controleren is zeer eenvoudig hoor.  Je intenetbox, werkt alleen op je eigen telefoonlijn. De sateliet box van Orange MOET daarmee verbonden zijn. Dus je begrijpt, als die box enkel werkt op een orange lijn, je nooit die box ergens anders kan gebruiken, omdat die verbonden is aan de lijn van je internetbox.

     

    Als TVVlaanderen deze techniek zou gebruiken, dan kan NIEMAND meer op de sateliet, als hij niet thuis kijkt. Dit wilt ook zeggen, dat TVV, het grote gedeelte van zijn klanten kwijt is.  Dus het bestaande systeem NIET ondersteunen, en enkel op "Orange" manier werken is zelfmoord  Enkel hun eigen boxen aan bieden, en langzaam overgaan in een nieuw systeem is aannemelijker.

     

    Maar deze jongen is het beu. Ik kijk sinds de oprichting officieel, doe niets verkeerd, alleen maar betalen met 0 service. Ik heb geen zin om weer alles opnieuw te kopen. Ik kan nu op andere manier (in mindere kwaliteit kijken). Stevie is daar een voorbeeld van.  Het enigste waarom ik TVV nu al niet buiten gooi is enkel omdat ik een projector heb, en dat de beeldkwaliteit van streaming veel minder daar op is.

  11. Stevie is een zéér duur product voor wat het biedt, zeker als je geen commerciële rotzooi kijker bent.

    De goedkoopste oplossing blijft dan nog een slingbox of een variant.

    Binnen het dvb-t gebied, gebruik ik een wifi dvb-t tuner, die werkt op tablet en smartphone's, is het nu android of apple.

    In real time opnemen kan ook.

     

    Ja, maar een nieuwe tuner is ook een investering en ik gebruik dit vooral als ik in Thailand ben, niet thuis...

  12. Interessant topic. Wat een geklooi echter. Stevie werkt op mijn Android, overal, als de ping en internet verbinding snel genoeg is. Ik heb er maar één probleem mee : dat het de opnames niet kunt streamen via google play, als je geen HDMI uitgang hebt. Dat is balen! Geen zin om een nieuwe Tab te kopen daarvoor.

     

    Kijk, waarom weer half werk hier? Als stevie wereldwijd werkt, een Nederlandse app TVASIA ook, (veel te duur echter!). Dat het top de computer ook werkt, is dan weer een voordeel. Ik zie echter geen verbeteringen er aan komen, dus zal het met Stevie moeten doen.  Maar een nieuwe tablet met HDMI koop ik niet!

  13. Een van mijn ontvangers geeft op dit moment nog steeds beeld op seca 3 gecodeerde uitzendingen met een Aston CI module.

    Alleen de nieuwste codering werkt niet met deze Aston ci.

    Ik heb ook wel eens een Aston module gehad die na een paar jaren de geest gaf.

    Ook het steeds insteken en verwijderen van een ci module belast de stekker verbinding, die is daar niet voor ontworpen.

     

    Canaldigitaal ruilt door CD geleverde seca CI modulen kostenloos om wanneer je zenders met de nieuwe codering wilt ontvangen.

     

    Ze hebben altijd duidelijk aangegeven dat je het risico loopt met alternatief aangeschafte ontvangst apparatuur ooit geen beeld meer te hebben.

     

    Nu de CI module was op dat het moment het enigste dat ik kon gebruiken TVV bood mij geen module aan. Ik geloof ook dat hij kapot is

  14. Beste indieke

     

    Je moet niet lopen klagen over geen ontvangst van CanalDigitaal met een CI-module die niet van CanalDigitaal is.

    En dat een CI-module net zo duur is als een satellietontvanger is niet waar. Je koop de witte  CI-module al voor €52,95.

     

     

     

    Ha ha,  jij wilt verkopen. Ik denk eerlijk dat de module gewoon kapot is. Niet van TVV is flauwekul, loopt al enkele jaren. En dan zou het gisteren hier klachten geregend hebben. Maar goed, als we het niet meer goed krijgen, en je garandeert dat eht werkt, dan kunnen we weer eens in de buidel tasten.

     

    Ik ben eerlijk, alsi ik alleen in Belgë zou komen, weg die handel! Wat dat al gekost heeft over de jaren, veranderingen coderingen, nieuwe lnb's enz, dan is kabel tv, toch wel goedkoper.

     

    Oh ja , ik deed mijn kaart in de oude Astoncam, en die werkte daar prima in. Nou ja, de oude Nederlandse SD kanalen, en geluid op de vlaamse...

  15. Beste u zal vrees ik uw Aston module moeten upgraden naar NAGRA3 CODERING.

     

    OF DEZE UPDATE AL BESTAAT MOET U NAVRAGEN BIJ UW SATELLIETLEVERANCIER.

     

    Heb net bij klant met oude echostarr ontvanger met dubbele ci reader en twee vaste kaarten hetzelfde voorgehad.

     

    2 ingebouwde kaartlezers werken perfect maar zeer traag.

     

    met nieuwe grijze CI Module en nagra dadelijk beeld en schakeld veel sneller over van zender naar

    zender.

     

    Alles gaat over naar Nagra 3..........

     

    Groetjes

     

    Koostronics

     

    ps oude rode ci modules van tvv vlaanderen doen het ook niet meer !!!

     

     

    Wel, dat is dan niet meer netjes.  Die CI cam's kosten bijna evenveel als een ontvanger. Hoe vaak hebben ze ons, legale kijkers op kosten gejaagd?  Eerlijk ik heb sateliet nodig, omdat ik meestal in Frankrijk verblijf, maar ben dat gedoe gewoon beu!  Als die veranderingen en kosten over de jaren, het is niet meer mooi. Dit werkte, veel berichten over pirateren, heb ik niet meer gehoord.

     

    Je kint toch verdorie je klanten met een CI module, die altijd heeft gewerkt, toch niet zonder enige verwittiging op zwart zetten? Enfin, ik bel TVV maandag op. De module kan nog altijd kapot zijn, dat kan gebeuren. Indien de CI noet meer zouden werken, werd hier toch sowieso meer geklaagd, of dit gemeld.  

     

    Enfin is die andere ontvanger, dat rotding , nog voor iets goed.....LOL

     

    Maar ik vraag me af , of er hier toch niets mis is. Als al die Aston 2 cams niet meer zouden werken, dan kreeg je hier een regen aan klachten, toch?

  16. Deze dus:

     

    Ja dat is de kaart en die WERKT zonder cam. In die reserve ontvanger werkt de kaart + cam ook, niet, maar wordt nogmaals de Cam wel herkend.

     

    Dez combinatie cam en kaart werkt al JAREN op deze ontvangers en dus sinds vandag niet meer. De Technisat ontvangers zijn  Identiek

×
×
  • Nieuwe aanmaken...