Ga naar inhoud


RiesB1968

Lid
  • Items

    63
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door RiesB1968

  1. Ik ben er ook klaar mee, met CD dan! Na de afgelopen maanden verschillende keren zwart beeld te hebben gehad, in combinatie met de waardeloze klantenservice en prijsverhoging heb ik IP-TV besteld via glasvezel. Dat draait hier inmiddels probleemloos met HD pakket en ben - tot nu toe - zeer tevreden. Deze week ga ik met abo opzeggen.

  2. Ook hier sinds gisteren 21.00 het beeld op zwart... Soms heel even terug. Ik dacht het zal vanochtend wel opgelost zijn, maar nog steeds niets!

    Ben er nu wel klaar mee. Ik ga overstappen naar HD tv over glas. Ga het vandaag nog bestellen.

  3. @Sprietje.Ik heb al 6 jaar een abo op deze kaart. Daarbij stoor ik me ook aan de "service" van CD. Na vanochtend een kwartier in de wacht (a 15ct per min) te hebben gehangen werd me verteld dat het een bekend probleem is sinds gisteravond en ze moesten het nog op de website zetten. Hopen dat het vandaag nog in orde komt.

  4. Ik heb sinds gisteravond 20.00 uur geen beeld op alle gecodeerde zenders. Ik dacht dat het lag aan mij CD kaart, dus verschillende keren opnieuw de card geactiveerd via SMS en internet. Vanochtend maar eens gebeld met CD en nu blijkt er een grote storing te zijn. Verder waar veel klanten last van hebben. Hier nog niets te vinden? Iemand anders ook problemen?

  5. Sinds enkele dagen heb ik problemen met de EPG van CD. Heel vaak helemaal geen info (op geen enkele zender), of soms alleen maar 2 programma's. Bij menu instellingen heb ik al gekeken en EPG een keer aan en uitgezet. Het vreemde is dat de TF iedere dag wel netjes EPG aan het laden is, maar dus geen nieuwe info. De zoekfunctie leverde hier verder niets op...

     

    Alvast dank voor hulp/tips.

  6. Sinds enkele weken heb ik met mijn twintuner Topfield problemen met decoderen. Ik heb een CD abonnement en een Aston dual CI. Deze heb ik vorige week laten voorzien van de recente software. Als ik een gecodeerd programma wil decoderen verloopt dit heel traag, loopt vast of het sleuteltje blijft groen/geel. Na decoderen geeft het programma soms ook nog problemen bij afspelen.

     

    Gewoon rechtstreeks TV kijken verloopt allemaal prima en de kwaliteit van het signaal is allemaal prima. Ik heb de zoekfunctie al gebruikt, maar daar kom ik tot heden niet verder mee.

     

    Wie kan mij verder helpen?

  7. Hoi,

     

    Zojuist een zender erbij gezet om tips op te doen voor de vakantie <img src="/forums/images/graemlins/cool.gif" alt="" />

     

    Alleen ik heb geen geluid op Travel 10920/22000 horizontaal. Zou iemand eens kunnen kijken of dit in de uitzending zit? Anders weet ik het ook niet.

     

    Alvast dank.

     

    Gr, Richard

  8. Ik heb mijn MP3 collectie op de TF gezet. Dit kan met een USB kabel naar de PC. Het gaat alleen erg traag. Je hebt hier het standaard communicatieprogramma voor Altair om de TF te verbinden met de PC.

     

    De MP3 staan erop, maar veel mogelijkheden heb je niet. Je kunt geen playlist importeren (voor zover ik weet). Ik heb alle MP's nu alfabetisch van At/mZ opgeslagen in je een mapje op de TF.

     

    In de praktijk doe ik er dus weinig mee en gebruik de PC nog steeds al juke box met Music Matchbox.

  9. Hoi,

     

    Misschien een stomme vraag... Wij kijken regelmatig naar VH1 classic, maar ik kan de programmering nergens vinden op internet <img src="/forums/images/graemlins/blush.gif" alt="" />

     

    De EPG van CD geeft ook niet aan. Zelfs op vh1.com word ik niets wijzer <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

     

    Heeft toevallig iemand een tip waar ik de online gids van VH1 classic kan vinden?

     

    Gr, Richard

  10. Hallo,

     

    Ik gebruik de standaard EPG van CD. Alleen begrijp ik niet waarom ik met de TF alleen de gids van de huidige dag kan raadplegen. Mijn collega heeft een Inverto7000 en kan iig met de standaard CD gids 2 dagen vooruit kijken. Dit moet dan met de TF toch ook mogelijk zijn.

     

    Doe ik iets fout, of is dit een beperking van de TF?

     

    Gr, Richard

     

    ps. Ik heb inmiddels van de tap gelezen voor een uitgebreide gids van 7 dagen. Misschien ga ik dit in de toekomst eens proberen als ik wat meer tijd heb...

×
×
  • Nieuwe aanmaken...