Ga naar inhoud


petersatelliet

Lid
  • Items

    37
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door petersatelliet

  1. Petersat, de software op de ontvanger is ondertussen tamelijk gedateerd.

    Ik zou je aan willen raden eerst de actuele software op de ontvanger te installeren.

     

    Die vind je hier: http://www.rebox.tv/index.php/service-area/downloads/viewcategory/20-re-4000hd-pvr

     

    Je kan op deze site ook terug vinden hoe je deze software kan installeren.

    ceesv bedankt, ik ga de actuele software laten installeren ik hou jullie op de hoogte

  2. Mijn Rebox HD ontvanger heeft soms problemen met mijn externe harde schijf. Met de rode knop van de afstandsbediening neemt hij op (hij geeft de melding rechts in beeld) maar als ik de volgende ochtend wil gaan kijken moet ik eerst de stekker uit de ontvanger halen omdat alles geblokkeerd is. De opname is dan niet gelukt in de opnamelijst geeft hij een foutmelding. Andere opnamen zowel SD als HD doen het dan nog wel. De externe schijf is van een gerenomeerd merk.

     

    Wie weet raad ?

  3. Ik krijg geen kwaliteit op de Astra4a freq. 12724 Vert. symb. 3333 9/10 , hier zitten de ETNO en Taraf in HD kwaliteit, heeft dat te maken met de beam EG6 ? Ik kan wel Jurnal TV Moldova ontvangen op deze beam sterkte 86 % kwaliteit 68%

     

    Ik heb een triax van 90 cm gericht op deze satelliet alles goed ingesteld te weten transmission op DVB-S2, FEC 9/10, Modulation 8PSK, Pilot AAN . De sterkte is 86% de Kwaliteit echter is 0%

     

    Wie kan mij helpen ? Ik heb een REBOX RE-4000HD PVR. :(

  4. Gisterenmiddag gebeld en jawel hedenmiddag werken de HD zenders, Sattekop bedankt de enige oplossing, ik heb 75 eurocent uitgegeven aan CD

     

    Bij CD begrepen ze ook niet waarom het niet werkte, zij hebben ontdekt dat ik mij wel had aangemeld.

  5. De gelukkige winnaar

     

    Een man rijdt door de Z-tunnel. Een agent houdt de man tegen en zegt: ' Meneer, u bent de tienduizendste persoon die door de Z-tunnel rijdt, daarom krijgt u van ons 10.000 euro."

     

    'Dan kan ik eindelijk rijlessen nemen' zegt de man blij. ' Meneer, u moet maar niet op hem letten' zegt zijn vrouw verschrikt. ' Dat zegt hij altijd als hij dronken is'

    ' Zie je nu wel dat je met zo'n gestolen auto niet ver komt !' zegt oma, die op de achterbank zit en net wakker wordt.

  6. Bij mij werkt het ook niet, ik heb de juiste module, ontvanger en standaard werken Ned. 1 t/m 3 in HD, ik heb dit ingevuld n.a.v. de actie het ingang van 1 september maar werken ho maar... Het is niet mogelijk om opnieuw de actie in te vullen .

  7. Bij een vriend in Zaandam heb ik een nieuwe Triaxschotel 110 cm met een nieuwe goede LNB (Black Inverto) met een nieuwe motor geinstalleerd aan mijn Topfield TF7700. ontvanger.

     

    De Astra2, Astra1 en Hotbird komen bijna 100% binnen zowel kwaliteit als signaal maar hij wil graag meer arabische zenders ontvangen op de Badr. Ik heb de ontvanger ingesteld op de frequentie van MBC 11919 H 27000 en 11958 MTV Libanon maar zonder resultaat. Ook met een andere Topfield waar ik de Badr zenders al had ingelezen komt er geen beeld. Zelf ontvang ik de Badr4 namelijk wel. De bovengenoemde frequenties zijn bij mij de sterkste.

     

    De pijp waaraan de schotel is bevestigd staat waterpas.( Ik heb geen electronische waterpas).

     

    Wie kan hem/mij helpen aan Badr4 in de zaanstreek ? De schotel hangt aan het balkon en is staand gewoon te bereiken en bij te stellen.

  8. Bij het grof vuil heb ik een Visiosat schotel, waarschijnlijk is het type SMC 100. Nu kan ik er weinig mee omdat ik alleen de schotel heb en de bevestigingen aan de motor maar de stang + lnbhouder ontbreken in het geheel.

    Wie weet er voor mij een oplossing ? ik heb het geprobeerd met een aluminium stangetje uit de bouwmarkt die ik afgezaagd heb maar het luistert erg nauw.

    Alvast bedankt voor het meedenken

    <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

  9. Goedeavond, ik heb bij het grof vuil een Visiosat ANT SMC 100 gevonden , maar alleen de schotel niet het pijpje waar de LNB op gemonteerd wordt mijn vraag is hoe heet zo'n pijpje van aluminium en hoe wie weet hoe ik daaraan kan komen ?

    <img src="/forums/images/graemlins/crazy.gif" alt="" />

×
×
  • Nieuwe aanmaken...