Ga naar inhoud


henkkie

Lid
  • Items

    50
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door henkkie

  1. Bedankt heb dit eerst geprobeerd maar lukte niet dus opnieuw geflast met de software van maart 2019 en toen ging het wel na alles te hebben ingesteld een upgrate gedaan naar de nieuwste open pli en u werkt alles weer lekker.

    Nogmaals bedankt.

    Gr.Henkkie.

  2. Hoi  gisteren dacht ik mijn decoder te updaten , hij liep nog op open pli van vorig jaar en kreeg geen updates meer.

    Na het downloaden van open pli 7.1 en deze in mijn box te hebben gezet ziet hij alleen een lan verbinding.

    Die is er niet en is heel moeilijk te regelen door de afstand naar het modem.

    Hij werkte perfect op wlan met ingebouwde wifi kaart.

    is er een mogelijk heid om wlan te starten zodat ik weer verbinding met internet kan maken?

    Of moet ik terug naar een oudere versie van open pli?

    Groeten Henkkie

     

  3. Beste Tonskidutch,

     

    lees net je bovenstaand berichtje omdat ik mijn huidige vu+duo2  wil vervangen voor een nieuwere versie(is ongeveer 6/8 jaar oud) en om dat hij af en toe de smartkaart niet meer leest en pas na een harde reset het weer doet. Maar dat terzijde , wat bedoel je met alle smartkaarten per 1 juni gekoppeld aan de receiver?

    Ik gebruik mijn kaart overdag vaak op mijn werk en s'avonds thuis , dit zijn twee verschillende adressen en decoders.

     

    Groeten Henkkie

  4. Hoi,Ik heb hier een namaak vu+solo2 die draait op Blackhole 2.0.9.0 .Nu ziet hij mijn C+ smartkaart niet in de card reader.

    Heb nog nooit met Blackhole gewerkt maar moet er een file of plugin geladen worden om de reader te activeren?

    Het liefste zou ik draaien op openpli maar dat schijnt niet te mogen.

    Kan iemand mij helpen?

     

    Groeten Henkkie

     

    Geen support voor namaak hier!

  5. Even een aanvulling Heb een fastscan gedaan zoals hierboven  beschreven en het probleem is opgelost.

    Ja ik heb een Vu+duo.

    Ook de freq. in de HD lijst zijn nu weer aangepast en alles werkt weer.

    Gr.Henkkie

  6. Hoi hier precies het zelfde probleem met de lijst van Henksat dus het ligt aan de zenderlijst.

    Aan mijn satelliet opstelling is niets veranderd.

    Maar nu weet ik niet hoe ik een nieuwe lijst erin krijg , ben er al een poos uit omdat openpli met de lijst van Henksat prima werkte.

    Hoe kan ik het oplossen?

  7. Sinds lange tijd in het bezit van een C+ kaartje met een bassis HD abbo.

    In september zag ik aan de afschrijvingen dat het 1 euro duurder was geworden na een telefoontje naar C+ zeiden ze dat het bassis abbo was verhoogt van 9,95 naar 10,95.Maar dat de c+ site nog moest worden aangepast.

    Nu eind december is de site nog steeds niet aangepast en kun je een abbo op het bassis pakket kopen voor 9,95 terwijl ik 10,95 moet betalen zo ook een 2 de kaart van 1,00 naar 1,50.

    Vandaag weer gebeld na 10 minuten het antwoord per 1 september is het abbo verhoogt maar de internet site is nog niet aangepast dit zal snel gebeuren.

    Ik voel me een beetje belazerd maar misschien heb ik het mis.

     

    Groeten Henkkie

  8. Beste Wim,

    De Ariva 200 6b7 patch in volgens mij niet het zelfde gebleven.

    In de 6b6 patch was het audio geluid per zender verschillend bij de een 3 streepjes en als je dan naar een andere zender ging was het volume ineens 5 of 6 streepjes(dus veel harder)in de 6b7 patch is dit niet meer het geval.Wat betreft het cc verhaal weet ik het niet.Ik heb een paar posting terug gevraagt of het mogelijk is om een usb hub aan te sluiten zodat je een wifi adopter te samen met een harde schijf kan aansluiten.Helaas geen antwoord gehad maar weet jij het misschien?

    Groeten Henkkie

     

    ALS IK ALLES WIST HOEFSE IK NIETS TE VRAGEN!!

  9. Ben wel benieuwt naar het cc verhaal.Weet iemand of je door middel van een usb hub(b.v.4 usb poorten)kan aan sluiten 1 voor de harde schijf 1 voor een draadloze netwerk adopter enz kan gebruiken.

    Heb de nieuwe firm erop gezet en had net als bovenstaande eerst alleen een knipperend Welkom.Na hem met de computer opnieuw van firmware te hebben voorzien draait hij weer daarne weer de 6b6 versie via usb geladen en nu draait het goed.

    Groeten Henkkie

  10. Hallo hier even een reactie, er is bij irdeto het een en ander aangepast zodat het niet meer open is ,ik geloof dat dit voor alle deco's het zelfde is.Wel is er nieuwe firmware waar op dit moment Bis op atra 1 en hotbird diverse franse kanalen open zijn(viacces3).Verder kan ik zeggen dat dit een geweldige deco is met een haarscherp hd beeld.(heb wel een hd abbo voor 5 euro bij c+) Verder werkt hij prettig alleen het zappen gaat niet zo heel snel.Firmware venieuwen en kanalen lijst bewerken via de computer gaat prima en snel.

    Groeten Henkkie

  11. Beste spotvogel,

    Heb sinds 4 dagen de ferguson arriva 200hd pvr en heb daar de patch firmware op gezet en inderdaad is de keywissel au.Gister was op mijn philips alles weer dicht maar de bovenstaand opntvanger draait vrolijk door.Ben zeer blij met deze deco heb nog geen vastloper of echt probleem gehad.Ga komende week de functie time shift en opnemen op 1 kanaal en kijken op een ander kanaal uitproberen(wel binnen 1 transponder)

    Groeten Henkkie

  12. Wim je hebtweer gelijk kwam thuis gelijk proberen na 5 minuten nog geen beeld toen trok ik mijn kaartje eruit en jawel gelijk beeld op film1.Ik denk dat ik toch een cursus duits moet gaan doen hoewel op mijn leeftijd zal dat niet mee vallen en door mijn werk heb ik niet zo veel tijd.

    Ik hoop dat ik als ik vragen heb toch bij je aan mag kloppen ook al zijn het misschien voor een specialist met de ariva zoals jij domme vragen.

    Groeten Henk

×
×
  • Nieuwe aanmaken...