Ga naar inhoud


simmer89

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door simmer89

  1. Lijkt op een probleempje die ik ook had nadat ik het HDTV-pakket erbij genomen had, bij Canal Digitaal NL dan. Ik kwam erachter toen mij opviel dat er meer was afgeschreven en heb de online-factuur eens bestudeerd. Er bleek van mijn pakket weinig meer te kloppen en daardoor waren ook juist die zenders die je opnoemt op zwart bij mij. Canal Digital gebeld en het was meteen opgelost.

    Heb je niet iets veranderd onlangs aan je pakket?

     

     

  2. Ik vind het een interessant apparaat, maar zal het ook met de HD-uitzendingen van CD gaan werken? Ik heb iets gelezen over een 'push vod' systeem dat ze willem gebruiken om de mogelijkheid te geven HD-uitzendingen op te nemen. Geen idee of dat met deze ontvanger gaat werken. Weet iemand daar meer over?

  3. Een adresboek exporteren

     

    Wijs in het menu Bestand de opdracht Exporteren aan en klik vervolgens op Adresboek.

    Kies een indeling voor het exporteren. Als u het adresboek rechtstreeks vanuit Outlook Express wilt exporteren, kiest u Persoonlijk Microsoft Exchange-adresboek. Als u een bestand wilt gebruiken waarin de adresgegevens door komma's zijn gescheiden, selecteert u Tekstbestand.

    Klik op Exporteren.

    Kies een profiel dat het beste past bij het bedoelde gebruik van het geëxporteerde adresboek en klik vervolgens op OK.

     

     

    Adresboeken importeren

     

    U kunt adresboeken niet alleen importeren uit andere Windows Adresboek-bestanden (.wab), maar ook uit Netscape Communicator, een persoonlijk Microsoft Exchange-adresboek of een willekeurig tekstbestand (.csv).

     

    Voor Windows Adresboek

     

    Wijs in het menu Bestand de opdracht Importeren aan en klik op Adresboek.

    Selecteer het adresboek of bestandstype dat u wilt importeren en klik op Openen.

    Voor alle overige adresboekindelingen

     

    Wijs in het menu Bestand de opdracht Importeren aan en klik op Ander adresboek.

    Klik op het adresboek of bestandstype dat u wilt importeren en klik vervolgens op Openen.

    Als u het gewenste adresboek niet kunt vinden, kunt u het exporteren naar een tekstbestand (.csv) of een LDIF-bestand (LDAP Directory Interchange Format) en het vervolgens importeren met dat bestandstype.

  4. Deze problemen 'had' ik ook. Elke nieuwe softwareupdate was weer nieuwe hoop, maar helaas het kwam na een tijdje weer terug, meestal na een opname of vijf. Opnieuw formatteren hielp ook maar tijdelijk. Omdat mijn garantie afgelopen is, heb ik een week of drie geleden de Maxtor 160Gb vervangen voor een Samsung SV1604N. De Maxtor heb ik in een pc getest met PowerMax diag-prog en kwam goed door de test heen, maar bij een 2e maal 'advanced test' bleef ie hangen. Beetje vreemd dus en de Samsung werkt probleemloos. Als ie het na maanden nog goed doet dan weet ik dat dat het was, ik vind het nu nog te vroeg voor mijn conclusie. Ik heb ook de laatste firmware nogmaals geflashed (2x totaal dus) en factory reset e.d. . Ik weet niet hoe het met jullie garantie is en of jullie nog een harddiskje ergens hebben liggen. Jullie opnames blijven dan wel bewaard op de oude disk, mocht het niet de oplossing zijn...

×
×
  • Nieuwe aanmaken...