Ga naar inhoud


hetep

Lid
  • Items

    43
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door hetep

  1. Ik heb vandaag nieuwe LNB geïnstalleerd en nu ontvang ik bepaalde zenders niet. Het gaat om Ned2, SBS6, Fox, SBS9 en Comedy. En nog een aantal. Dit zijn allemaal zenders Verticaal, maar andere zenders die ook V zijn, die ontvang ik wel. Wat kan het probleem zijn?

    Je zou verwachten dat als de LNB kapot is, dat dan alle V zenders niet ontvangen worden.

    Wie helpt mij?

  2. Het probleem is inmiddels opgelost met de nieuwste software. Zie hieronder het antwoord van Rebox.Heb de software inmiddels geïnstalleerd en het werkt weer zoals het hoort.

     

    Er is sinds begin deze week een nieuwe versie ( 3.02.64) beschikbaar, waarbij het spoel/skip euvel is opgelost.

    Hier hebben we ook melding van gemaakt op onze website.

    Link software: http://www.rebox.tv/?s=3.02.64

     

    Veel succes.

  3. Tonskidutch ik heb toch duidelijk geschreven " dit was hun antwoord "

    Lijkt mij nog al duidelijk. Maar voor de ongeletterden onder ons. In het blauw vermeld is het antwoord van Rebox op mijn vraag over het doorspoelen.

  4. Het probleem ligt bij CD. Heb hetzelfde probleem en dit gemeld bij Rebox. Daar wisten ze gelijk wat ik bedoelde. Dit was hun antwoord.

     

    De rode draad die we hebben kunnen ontdekken is dat dit bij een of twee transponders plaatsvindt, zoals frequentie 12187 (waartoe o.a. NPO1 HD/NPO3 HD etc behoren).

    De reden voor deze diverse wijzigingen is de optimalisatieslag die Canal Digitaal maakt/wil maken ten aanzien van de wijze van moduleren.

    Door het 'opschonen' van een transponder kunnen er méér services aan een transponder worden toegevoegd.

    Plus de andere wijze van filtering die zij per heden toepassen tenslotte, wordt de 'trickmode' van de ontvanger hier of daar in de war gestuurd.

    Niet Rebox alléén heeft hier mee te maken.

    Hetzelfde issue hebben we ook met een aantal andere merken/modellen satelliet ontvangers kunnen constateren of vernomen van klanten.

     

    Er wordt momenteel gekeken hoe we de Rebox ontvangers weer goed om kunnen laten gaan met de veranderde Canal Digitaal werkwijze.

     

    We zullen dus nog even moeten afwachten, alhoewel het heel vervelend is.

  5. Het probleem van schakelen naar het programma dat je wilt opnemen is bekend bij Rebox. Er wordt aan gewerkt. Je kunt, als de opname is begonnen, wel weer gewoon terugschakelen.

    Dit soort problemen en andere kun je het beste ook bij Rebox melden. Zij kunnen er iets aan doen.

    Voor de rest is het een gweldige machine.

  6. ik had dezelfde problemen met de 9000. Is inmiddels met de oplossing van Audioniek volledig hersteld, maar toch besloten om een nieuwe aan te schaffen. Het zappen gaat wat trager dan met de 9000, maar wat is een paar seconden op een mensenleven.

    Veel succes met je 8220.

  7. Ik heb deze tuner nu een aantal weken en ik ben er zeer tevreden over. Had hiervoor een Rebox 9000 waar ik ook tevreden over was. Rebox maakt prima spul. Moest wel wennen aan de afstandbediening, daar de knoppen weer op een andere plaats zitten.

    Zeker een aanrader.

  8. Ik merk de laatste dagen dat de EPG niet goed staat in mijn Rebox 9000. Programma's staan door elkaar of worden niet genoemd of op een verkeerde tijd. Nu ben ik al aan het stoeien geweest met de zomertijd in de tuner, maar dat lost het probleem ook niet op. Nu zag ik op een eerder onderwerp in mei dat dit probleem toen ook al speelde en ik vraag mij nu af ben ik de enige of zijn er meer met dit probleem en hoe kan ik dit oplossen. Een programma opnemen via de EPG gaat nu niet meer en moet volledig handmatig gebeuren.

    Graag een oplossing.

  9. Ik wil bijvoorbeeld naar SBS kijken en dan tegelijkertijd RTL7 opnemen. Ook wil ik de mogelijkheid hebben om naar Digitenne te kijken en deze eventueel ook op te nemen, dit dus niet tegelijk met het opnemen van RTL7. Dit laatste, het opnemen van Digitenne zal niet zo vaak voorkomen. Ik wil eigenlijk alleen naar 24 Kitchen kijken en TV Noord Holland. Is de VU+ duo wel met de HD mogelijkheid? Ik heb namelijk ook CD HD.

  10. Goedemiddag, wie kan mij helpen. Ik ben op zoek naar een nieuwe ontvanger, met HD en pvr, waarmee ik, naast 2 tuners ook Digitenne kan ontvangen.

    Ik heb nu een Rebox twin pvr, maar ik wil ook wel eens naar TV Noord Holland kijken en die zit niet op de schotel. De ontvanger moet gewoon werken, daar ik een leek ben op dit gebied. Dus niet 1 waar je constant aan moet sleutelen met software.

     

    Alvast bedankt voor je reactie.

  11. Aan Gors. De ontvanger staat 3 meter van de schotel en kan niet dichterbij. Daarbij is de sterkte 94% en de kwaliteit 80%. Ik heb het topic over 8PSK gelezen en ik heb ook een van de eerste series 9000. Zal het nog wel even aanzien en dan een nieuwe kopen. Ik lig er in ieder geval niet wakker van.

  12. Ben net bij Rebox geweest. Nieuwe loader er in gezet, maar dat lostte het probleem niet op. Kon kiezen om er een nieuw moederbord in te laten zetten. Kost toch zo'n 90 euro. Heb besloten om het nog maar even aan te zien en eind van het jaar een nieuwe 8500 te kopen.

  13. ja bij de dealer werkte het wel, maar toen was de ontvanger inmiddels warm en dan werkt alles. Bij thuiskomst dus weer niet, tot de ontvanger weer warm genoeg was en toen werkte het weer. Ga vanmiddag naar Rebox en ik wacht het af.

  14. Heb gebeld met Rebox en probleem is bekend. Er wordt eerst geprobeerd om een nieuwe loader er op te zetten en als dat niet lukt, dan een nieuwe moederbord. Ga morgen even langs en ben benieuwd of het probleem dan is opgelost.

  15. Vandaag de nieuwe LNB er op gezet en helaas het probleem blijft. Na een paar minuten dan is het probleem weg en kan ik normaal kijken naar de zenders op freq. 12188. Zal volgende week eens bellen met Rebox. De dealer wist het ook niet meer.

  16. Ben vanmiddag even bij de dealer geweest. Daar hetzelfde probleem. Hij heeft toen zijn eigen CD kaart er in gezet en weg probleem. Heeft de onderste kaartlezer opengemaakt en de kaart goed schoongemaakt en ja hoor, het werkte. Dus geen kosten. Bij thuiskomst gelijk de boel weer aangesloten en helaas... geen beeld. Heb toen de coax draden van de LNB omgedraaid en het werkte weer. Nog niet geweldig, dus het probleem zat duidelijk in de LNB. Ga dus gelijk een nieuwe halen en dan moet het probleem opgelost zijn.

  17. dank voor je aanbod. ga volgende week eerst nog maar even bij de dealer langs om te testen of het aan mijn tuner ligt of aan de LNB. Als ik de hele discussie volg over 8PSK, dan weet ik als leek niet meer of het nu aan de Rebox ligt of aan een LNB.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...