Ga naar inhoud


Flexy

Lid
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Flexy

  1. Herstarten na elke frequentiescan werkte ook niet. Zelfde probleem. Een aantal zenders deden het niet (No Signal). Ik heb het probleem echter wel weten op te lossen. Als ik de frequentie van de zenders die “No Signal” geven, opnieuw scan met Search mode op Manual en Network Search op Normal (geen NIT) dan vind hij de zenders opnieuw en slaat hij ook alles goed op. Het heeft ff geduurd, maar ik heb nu alle zenders.

     

    Iedereen bedankt voor de moeite.

  2. Hallo,

     

    Ik heb een Preium HD met kabel-tuner en als ik handmatig de zenders zoek, vind hij ze ook. Als ik vervolgens op een andere frequentie zoek, krijgen een aantal zenders die het eerder wel deden nu de melding No Signal. Als ik vervolgens weer op de frequentie ga zoeken, vind hij ze ook wel weer, maar doen andere zenders het weer niet.

     

    Wie heeft hier een oplossing voor. Ik draai met versie 0.9.4219

  3. Hallo,

     

    Ik heb cccam draaien om mijn dreambox 500C en wil graag de kanalen kunnen zien in de webinterface. Nu begrijp ik dat je daar de cccam.channelinfo en eventueel de cccam.providers bestanden voor nodig hebt. Ik ben op zoek naar iemand die mij deze kan geven voor Ziggo.

     

    Wie helpt mij.

     

    Alvast bedankt.

     

    Gr. Flexy

    • Like 1
  4. Hallo,

     

    Is het al iemand gelukt om op een Nokia Dbox2 TVHOME te kijken op een legale manier? Ik wil het ook graag aan de praat hebben.Ik weet dat er waarschijnlijk een multicam in moet. Graag HULP.

  5. Hallo,

     

    Ik ben aan het stoeien met een Neutrino image (bv sportster). Ik krijg het niet voor elkaar om zenders te vinden. In Enigma lukt het me wel. Wat doe ik fout? In Sporster staat steeds Deutsche Kabelcom als provider e.d.

  6. Ik heb sinds kort een Nokia Dbox2 met een yadi-image erin. Nu heb ik geen kaart en vraag mij af of ik als ik zenders ga zoeken, ook zenders te zien moet krijgen. De dbox2 vind met geen mogelijkheid zenders. Al is het beeld maar zwart, dan weet ik (als ik er een kaart in stop) dat hij het ook doet. Wie kan mij helpen?? Ik woon in Bedum, 10km boven Groningen, dus als iemand al een zenderlijst heeft, mag hij mij die natuurlijk ook toesturen.

     

    Gr. Alex van der Laan

×
×
  • Nieuwe aanmaken...