Ga naar inhoud


wgfkas

Lid
  • Items

    72
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door wgfkas

  1. Hoi,

     

    Ik heb sinds kort het HD-pakket van Canal Digitaal. Het geval is echter dat ik niet op alle HD-zenders beeld heb. Ned1, 2, 3-HD heb ik bijvoorbeeld wel, maar RTL4, 5, 7, 8-HD niet. Ned 1-HD zit op de zelfde frequentie/transponder als RTL4-HD dus naar mijn idee kan niet niet aan de schotel afstelling liggen. Wel zag ik op de site van CD dat Ned1-HD vrij te ontvangen is en RTL4-HD niet. Bij CD zeggen ze echter dat mn pakket wel geactiveerd is.

     

    Ik heb een AB Ipbox 91HD met mediaguard 3 kaart en een triax 88CM in dezelfde opstelling als in dit topic:

     

    http://www.sat4all.com/forums/ubbthreads...nb_#Post1706380

     

    Hebben jullie nog tips/suggesties?

     

    Bvd

     

  2. Origineel bericht van: Stepdriver
    Het probleem hier is die ellendige epg van CanalDigitaal, op het moment dat je naar een nederlandse zender kijkt en de epg data wordt geladen dan springt de box in de panic omdat er weer door de heren van CD aan het signaal gerommeld is. Hier kan de box niet mee overweg en moet je dus de volledige epg uitschakelen wat je dus doet door dat bestandje te veranderen. Dit zal in de komende dagen waarschijnlijk wel weer goedkomen en tot die tijd is het veranderen van het bestandje de enige manier om de box aan de gang te houden als je naar een nederlandse zender wilt kijken. Hier kan waarschijnlijk geen software update voor komen omdat CD dus afwijkt van de standaard protocollen. Met het uitschakelen van de volledige epg hou je dus alleen maar now/ next over.


    Ach so,

    Het probleem heb ik trouwens alleen op de publieke, niet op de commerciele.
  3. Origineel bericht van: wiz
    ja daar heeft iedereen last van.

    Canal digitaal heeft weer aan de EPG zitten knoeien, nu stort je box in op het moment dat jij naar een zender kijkt waar epg op wordt verspreidt.

    Tijdelijke workaround:

    edit /var/private_epg_info, en zet een # voor alle mhw regels. Daarna rebooten en dan ben je van de panics af als je ned 3 kijkt of enige andere zender.

    Je bent dan natuurlijk wel je epg kwijt, die heb je met die workaround uitgezet.

    groet,

    Wiz


    Wat heeft Canal Anaal gedaan?
    En waardoor hebben wij daar last van?
  4. Citaat:
    Citaat:
    Citaat:
    Citaat:

    Als ik sommige kanalen met EPG verplaats naar een ander kanaal verdwijnt de EPG.


    Ik snap gewoon niet wat je precies doet. Misschien anderen ook, vandaar geen reactie? Gebeurt dit met de originele epg van Topfield of met een tap?


    Als ik een nieuwe tv-zender heb gevonden, heb ik onderin de nu-en-straks informatie van CDS. Als ik dan de tv-zender verplaats naar een door mij gewenst kanaal is die info weg.

    De 5000CI heeft idd geen taps(helaas) .


    Vreemd, hier werkt het wel. Tenminste als ik ergens een zender invoeg, dan blijft de EPG van de programma's erboven gewoon werken. Noem eens een zender waarbij je dat overkwam!


    RTL 8, BBC 3
  5. Citaat:
    Citaat:

    Als ik sommige kanalen met EPG verplaats naar een ander kanaal verdwijnt de EPG.


    Ik snap gewoon niet wat je precies doet. Misschien anderen ook, vandaar geen reactie? Gebeurt dit met de originele epg van Topfield of met een tap?


    Als ik een nieuwe tv-zender heb gevonden, heb ik onderin de nu-en-straks informatie van CDS. Als ik dan de tv-zender verplaats naar een door mij gewenst kanaal is die info weg.

    De 5000CI heeft idd geen taps(helaas) .
  6. Artikel Broadcast Magazine:

     

    Samenwerking Tien en RTL lijkt definitief

     

    Het lijkt erop dat Tien op zeer korte termijn definitief overgaat naar RTL en dat die laatste een sportkanaal gaat starten. Dat blijkt uit een intussen weer offline gehaalde dossierpagina van de site van RTL Nieuws. RTL Nederland geeft in een reactie aan dat aan het dossier geen conclusies verbonden moeten worden.

     

     

    Op deze pagina, die inmiddels weer leeg is, stond eerder vandaag onder meer: 'Nu Tien onderdeel wordt van RTL Nederland staat het Nederlandse medialandschap wederom compleet op z'n kop. RTLNieuws.nl schept orde in de chaos in deze mediaspecial. De deal met John de Mol's Tien/Talpa luidt een nieuw hoofdstuk in voor RTL.

     

    Nu Tien opgaat in het grotere RTL-geheel, zullen waarschijnlijk veel vertrouwde programma's van zender veranderen. Het ligt in de lijn der verwachting dat alle sportprogramma's op één zender geprogrammeerd zullen worden. Of dat nu op RTL 7 of op het kanaal van Tien - het nieuwe RTL 10? - zal gebeuren, is nog niet helemaal duidelijk.'

     

    Bekijk hier een screenshot van de offline gehaalde dossierpagina

     

    Reactie

     

    RTL Nederland laat Broadcast Magazine in een reactie weten dat het dossier van RTL Nieuws (dat dus tijdelijk online stond, overigens zonder dat op RTLNieuws.nl hiernaar gelinkt werd) past in de voorbereidingen die iedere nieuwsorganisatie zou treffen bij nieuws van deze grootte.

     

    Volgens RTL Nederland weet de redactie van RTL Nieuws momenteel niet méér dan andere nieuwsorganisaties en moet aan de inhoud van de dossierpagina dus geen officieel belang worden gehecht. RTL Nederland geeft officieel dus nog altijd "geen commentaar" op de al maanden aanhoudende geruchten dat RTL en Tien gaan samenwerken of fuseren.

     

    Succesvol

     

    Met de Eredivisie, Wimbledon en de Formule 1 op één zender lijkt een succesvol tv-kanaal geboren. RTL zou ook alleen het goedbekeken Eredivisie-voetbal op RTL 4 kunnen programmeren en de rest op de nieuwe sportzender.

    Met RTL 4 als meest brede zender van de RTL-groep lijkt het logisch dat goed scorende Tien-programma's als Gooische vrouwen en Deal or no deal hier worden geplaatst. Expeditie Robinson, Big Brother en De gouden kooi zouden goed passen op RTL 5. Vermoedelijk zal RTL 7 een kanaal blijven waarop programma's worden herhaald.

     

    Endemol

     

    Intussen stort John de Mol zich ook weer op zijn oude liefde; het bedenken en produceren van programma's. Onlangs kocht hij via Cyrte het door hem opgezette miljoenenbedrijf Endemol gedeeltelijk terug.

     

    Bron: Broadcast Magazine

     

     

     

    http://www.broadcastmagazine.nl/ccs/cont...ecategory_id=78

×
×
  • Nieuwe aanmaken...