Ga naar inhoud


jeffoto

Lid
  • Items

    39
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door jeffoto

  1. Quote

    Ziggo maakt het voornemen om het kabelsignaal bij oud-abonnees te blokkeren in een brief aan klanten bekend. Het is al jaren het geval dat oud-abonnees van het kabelbedrijf naar het ongecodeerde basispakket konden blijven kijken ondanks dat geen abonnementsgeld meer werd betaald. Op deze manier keken oud-abonnees die onder meer naar concurrenten KPN en T-Mobile waren overgestapt toch gratis naar Formule 1. In het ongecodeerde zenderpakket wordt naast Ziggo Sport in HD-kwaliteit onder meer alle andere kanalen van Ziggo en de drie landelijke kanalen van NPO in HD-kwaliteit doorgeven. Meer dan veertig andere tv-zenders – waaronder de zenders van RTL en Talpa – zijn in SD-kwaliteit te bekijken. Dit gehele zenderaanbod was voor oud-abonnees gedurende langere tijd zonder te betalen beschikbaar. Tot het moment dat Ziggo het kabelsignaal volledig afsluit, blijft dit overigens het geval.

    Bron: TotaalTV

     

    Dit is werkelijk humor dit artikel, als ik vertel dat ik sinds 1999 , UPC (voormalig Ziggo) op hun kantoor persoonlijk heb opgezegd.  (schriftelijk opzeggen kwam gewoon niet door) Ik kreeg een roze opzeggingsformulier mee die ik nog steeds als bewijs in een ordner heb bewaard. 

    Voor de jonkies onder de sat4all liefhebbers, destijds gooide UPC de een na de andere zender zoals bv eurosport van de kabel waardoor ik de wereld van satelliet tv / iptv ontdekte en gelukkig !

    Het signaal is dus nooit afgesloten (tot inderdaad vorige week 34), zowel eerst analoog niet en ook later digitaal niet, waardoor ik altijd gratis radio (voor de tuner, binnenkort sowieso voorbij) en tv (in geval van een korte iptv storing) erbij had.

    Maar nu komt het, weet je dat door dit verhaal ik mij realiseer dat ik mij enorm veel kosten heb bespaart door de jaren heen, reken maar uit anno 2021, dat is 22 jaar lang (na opzegging) gratis DKTV abonnement is 22 (jaar) X 12 (maanden) x (dktv abo per maand) E 22,- is meer dan E 5,800.

    Dat heb ik reeds lange tijd eruit gehaald qua investering schotel / iptv dat reuze meevalt (kost geen drol) en dat is symbolisch een lekkere vakantie naar een verre bestemming doen !

     

    Ziggo (UPC) bedankt !

     

    Iemand dit ook meegemaakt als oud abonnee ?

  2. @Bart, dank voor de tip van de F gtv, heel interessant.

    Dus heren bij deze sinds vanavond doe hij t weer op de andere oude maxytec box en tot mijn verassing toch nog vrij snel stabiel zapt.

    @ codx. Met vragen aan mijn "zwarte markt"provider moet je volgens mij heel voorzichtig zijn vandaar dat ik de vraag hier eerst dropte, voordat je Blocked ziet staan op je kast (bv met vpn) en niets meer kan bekijken.

     

    Laterzzzz

  3. @Bartje. ha ha😁, die Leelbox was popu in de UK. Maar idd t schijnt Formuler nu te zijn. Doe ik binnenkort, na afloop huidige abo. Welk model is t best ?

    @Tim. De provider wil de kastjes van MAC adres wijzigen in hun systeem. Maar ik ga daarvoor eerst de 4 jaar oude (goeie😄) Maytek in de berging zoeken dan wordt t gefixt

     

    Vrijdag laat ik jullie weten, thanks voor jullie hulp.

  4. hi iptv users,

     

    Ik heb een leelbox kastje waar mijn iptv abo erg onstabiel is, hij laadt geen zenders meer goed in (nee ligt niet aan geheugen).

    Als ik nu mijn abo overzet (internet adres bekend) naar een maytek kastje ( ongeveer 4 jaar oud) die ik nog ergens heb liggen zou dat kunnen ?

    Ik ben bang dat ik geblockt word als zijnde andere box maar wel een geldig abo, anders zonde. Dan moet ik nog de komende 10 maanden met dit laadprobleem uitzitten.

    pffff

     

    Laat me weten

     

     

    BVD

  5. LS.,

     

    Het blijkt nu een kloon te zijn deze dreambox 800 hd, mijn vraag is nu is een kloon te repareren ? Ik wil naar beverwijk zwarte markt gaan naar de satelliet handelaren om mij te helpen de benodigde software weer erin te plaatsen, maar als iemand weet of dit met een kloon niet meer mogelijk is bespaar ik mij de moeite voor deze hele reis daarnaartoe.

  6. Sinds kort ben ik overgestapt naar Linux mint(eerst windows).

    Maar ik ondervind problemen met dreamboxeditor (die je via wine kan installeren)om mijn wekelijks vernieuwde zenderlijst opgehaald van vhannibal.net naar mijn dreambox over te zenden. Diverse foutmeldingen.

    kortom mijn vraag is zijn er nog andere software behalve dreamboxeditor waarmee ik de zenderlijsten kan overzetten vanuit linux mint ?

     

  7. Amsterdam centrum schotels ? Die zijn er genoeg. Nou dan mag ik ook vrezen dat de alliantie mij gaat dwingen mijn schotel te verwijderen hier in hartje centrum. Altijd gedacht dat dit reeds was uitgevochten tot het Europees hof. Dus Totaaltv help ons verder met adviezen verder procederen ! want dit was het knullige amsterdams hof.

  8. Hartelijk dank,

     

    betreft reactie 1.

     

    http://mediencenter.sport1.de/de/tv_programm/wochenprogramm/index.html

     

    De Duitse sport 1 zend t wk basketbal niet uit, althans ?

     

     

    betreft reactie 2.

     

    Ik had t over Sport1 nederland. 

     

    Idd de feeds zijn ook een mogelijkheid. (En zal 7 oost en 10 oost ook in de gaten houden)

     

    Echter wil ik bijna alle westrjden zien, ha ha.

    Te beginnen vanaf morgenmiddag 12.30 u 

     

    Iemand anders nog meer tips ?

     

  9. Ik heb geen beeld meer op mijn 500+, daarnet deed ik via addons / gemini server /een download van CCcam - config 18/11/2010 die ik installeerde. Ik dacht dat zal wel erin moeten na de nieuwe CCcam 2.2.1.

    Daarna had ik alleen beeld op de FTA zenders.

     

    Met DCC is de dreambox wel on line, ik had de nieuwe CCcam 2.2.1 er net daarvoor op geinstalleerd die goed werkte, ik heb een nieuwe zenderlijst opnieuw erin gedaan, gereboot maar niets helpt.

    Weet iemand waar het aan ligt ? wat kan ik doen ?

    Als ik fabrieks instellingen kies ben ik alles kwijt denk ik.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...