Ga naar inhoud


coolgang

Lid
  • Items

    58
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door coolgang

  1. Ik heb de xml geprobeerd en geen extra hits. Ik heb geen splitters, rechtstreeks en met 2 verschillenden boxen geprobeerd. Mijn hd box doet het wel (sd kanaal erin). De sd box niet. Kan dat de frequentie te laag is. Ook kabels aangepast. Maar als iemand 122 mhz werkend heeft op een sd box hoor ik het graag! Dank voor het meedenken!

  2. Hi all,

     

    Ik heb een probleempje. Ik heb een oude 500-c sd liggen die ik nu tijdelijk gebruik. Wat ik ook probeer, ik krijg 122mhz er niet in (krijg geen lock). Handmatig ingevoerd.

     

    Met mijn hd box en kabelscan geen problemen. Kabel zelfs vervangen (hirschmann met ziggo keurmerk en coax my ziggo keurmerk), helpt niet. Ligt niet aan de box, ik heb eem 2e 500-c sd die het ook niet doet op 122 mhz.

     

    Alle andere kanalen worden wel gevonden.

     

    Wie kan mij op weg helpen om film1 en hbo er wel in te krijgen?

  3. Hi allen,

     

    Het is gelukt, het lag aan de bootloader, na de update ging deze als een speer. En begrijp me niet verkeerd, als Zgemma Openpli gebruikt zonder credits te geven is dat natuurlijk betreurenswaardig, want er wordt veel werk in gestopt en dit zou gewoon plagiaat zijn. Maar Openpli is ook zo erg goed, ik kan niet overstappen op bv OpenATV  :cry:  :(

  4. Hi Smetje,

     

    Ik heb geen picons erop staan. De skin is de standaard HD skin. Er is een nieuwe bootloader uit, wellicht dat dit helpt, zal het proberen en terugkoppelen.

     

    Daarnaast, ik heb een originele 500HD hier staan met "slechts 300mhz" met Openpli 4 en gaat ook als een tierelier...aan de snelheid van "slechts" 751 mhz zal het inderdaad niet liggen, het zou juist sneller moeten gaan.

     

    @ theparasol: Ik weet dat openpli de box niet officieel ondersteund, maar dat is geen reden om een box retour te sturen. Open ATV ondersteund de box bijvoorbeeld weer wel officieel. Ik vroeg me alleen af of anderen een dergelijk probleem hadden en hoe ze dat hebben opgelost.

  5. Hi,

     

    Ik heb sinds kort een H1 van Zgemma gehaald en recente software (van een week geleden) van Openpli erop draaien via de site van zgemma zelf. Nu merkte ik dat het menu een vertraging geeft via de ab. Dus als je klikt duurt het een halve seconde zo voordat het reageert. Ik weet niet precies waardoor het komt, ik kan een versie van openpli van nog een paar dagen eerder proberen, maar wellicht dat iemand weet waar het door komt?

     

    Het reageert traag vanaf het begin, zonder een plugin geinstalleerd te hebben. Een andere image kan, maar kan me niet voorstellen dat iedereen die op OpenPLi zit dit probleem zou hebben, anders was er volgens mij wel al wat van gezegd?

  6. Hoi,

     

    Ik heb een DM 500C gekocht waarop Gemini software zit. Deze box is geen originele box (clone). Ik wilde graag Openpli erop zitten omdat ik de cabelscan functie goed vindt van Openpli. Ik heb tot nu toe altijd met originele boxen gewerkt en heb geen problemen met images gehad.

     

    Omdat deze box een clone is kan ik mij herinneren dat je geen originele images kon gebruiken (time bombs oid). Betekent dit dat ik niet gewoonweg een imgae van de openpli site kan gebruiken maar een aangepaste? Zo ja, waar kan ik deze vinden? (googlen waarschijnlijk maar heeft iemand een goede site voor mij?).

     

    Daarnaast vroeg ik mij af of ik de image ook via het netwerk erop kan laden (zoals ik deed bij mijn dbox 2 en 500HD). Of is de 500C daar niet van gecharmeerd?

     

    Dank alvast!

  7. Hi allemaal,

     

    Ik heb een vraagje. Ik heb onlangs een tv gekocht met DVBT ondersteuning. Nu wilde ik Digitenne kijken, ik begrijp dat deze de Conax encryptie voert. Ik had nog een oude Matrix Reborn CAM liggen die ik (diep teruggravend in mijn geheugen) naar UCAS 3.2 of 3.1 had geconverteerd omdat ik de MRB 3.xx files op wilde zetten.

     

    Ik begrijp nu dat ik voor Conax terug moet naar ZCAS. Alleen heb ik geen CAS, ik deed het altijd via mijn laptop. Is er een manier waarop ik terug kan naar ZCAS via de laptop? De upgrade dient via .upd te gaan. Of zou ik de file ZCAS.bin naar ZCAS.upd kunnen converteren (als dat kan) en de kaart opnieuw programmeren?

     

    Als bovenstaande niet kan, is er iemand in ongeving Zoetermeer die ZCAS voor mij terug wil zetten op mijn MRB CAM aangezien ik geen CAS wil kopen alleen hiervoor?

     

    Dank!!!

  8. Ok alvast een fijne koninginnedag toegewenst!! Voor mij is de dag een heel klein beetje verpest want heb iets heel doms gedaan. Ik had een beetje problemen met mijn instellingen van mijn image (Gemini enigma 1) op mijn dreambox 500. Heb toen de box teruggezet naar fabrieksinstellingen (probleem opgelost) en tegenwoordig moet je ccam zelf er weer in zetten. Heb ccam gedwonload en toen een domme actie gedaan, ik wist niet meer hoe het ging maar heb de file gebruikt om manual up te daten, maar niet in blue panel maar in software update. Moest de file toen nog renamen voordat de box die file herkende (root.scr zoiets?). Voordat ik doorhad dat de box de image aan het flashen was en niet ccam aan het installeren was, was het te laat. Ja ik weet het domme actie. De box reageert niet meer, het groene lampje brand wel. Ik kan geen ftp verbinding maken met de box. Hebben jullie raad voor me? Denken jullie dat een (nieuwe) flash met nullmodem wel gaat werken? Kan het op een andere manier? Heb de box al een paar uur uitstaan (alles weg) maar is niet ge-default. Graag jullie advies/iemand ook zo'n ervaring (denk het niet gezien de domme actie...ach ach....)

  9. Ik heb een klein probleempje. Ik merk dat dreambox webcontrol mij niet vraagt om mijn password als ik inlog. Als ik ip adres in mn browser type dan kom ik gelijk in webcontrol. Met DCC/ FlashXP etc moet ik wel root/password intypen om in de box te komen, dus er zit wel een password op.

     

    Heb Openpli 2.0 (met 1.0 had ik dat ook) Hebben jullie dat ook of weten jullie hoe je ervoor kan zorgen dat webconttrol om een password gaat vragen? Bij settings kom ik niet verder, er staat verder niets.

  10. Thanks!

     

    Gaat autobackup ook werken als ik de image niet update maar wissel van image? Ik denk erover na om naar Oozoon te switchen omdat ik bij PLi geen mooie skin kan krijgen waarbij de satelliet ook wordt gedisplayeed in het beeld. Alleen het pakket, maar ik wil zien op welke satelliet ik zit als ik een zender selecteer. Of heeft iemand een aanrader qua skin voor me onder pli image?

     

    P.S. Heb de box sinds een paar dagen dus als ik iets over het hoofd zie.....

  11. Ik heb eindelijk de dreambox 500HD gehaald en de pli image (luiheid voor cccams :D)op gezet. Vond de gui van Gemini eigenlijk veel mooier, maar daar gaat t nu even niet om.

     

    Als ik de image wil updaten, flash ik altijd mijn box geheel. Ik vind t irritant om dan mijn settings (lnb settings voor de verschillende zenders) elke keer opnieuw te configureren. Los van andere algemenere settings. Is er een mogelijkheid om de image up te daten met behoud van settings?

     

    Ik weet dat de image ook via het menu kan worden upgedate, maar heb dat nooit geprobeerd. Gaat t daar wel goed? (of uberhaupt nooit zo de image updaten?)

     

     

  12. Origineel bericht van: ArChie
    TS 2072 wordt met QAM-256 doorgegeven i.p.v. QAM-64. Waarschijnlijk moet je de modulation op 5 zetten. De rest van de settings blijft wel hetzelfde. Ook TS 2074 en 2108 worden met QAM-256 doorgegeven. Alle andere TS'sen zijn nog QAM-64, maar UPC gaat dat stap voor stap aanpassen om ruimte te creëren.


    Hi Archie,

    Heb pakket 2072 eindelijk te pakken! Ik had modulation op 5 gezet in cables.xml (en andere variaties met modulation, dus 1-9 in cables.xml gezet) Heel pakket 2072 te pakken gekregen! Geweldig! Bedank allemaal! Thread kan gesloten worden smile
×
×
  • Nieuwe aanmaken...