Ga naar inhoud


ac6693

Lid
  • Items

    68
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door ac6693

  1. Een beetje hulp zou welkom zijn om snel van start te kunnen zonder vele pagina's van andere draadjes door te moeten spitten. Welke versies van enigma kun je waar halen die dan ook nog eens goed samenwerken met een Ascom cam (2.23) waarbij alle CD kanalen ook daadwerkelijk open gaan?

  2. @Alfons Verbiest

     

    Enorm bedankt voor je tip... Ben gaan zoeken.. Kwam het volgende tegen:

     

    Teletekst: als je bij een andere zender gekozen hebt voor DVB ondertiteling (bijv bij History HD) werkt teletekst op NL1HD niet meer (ook niet op de Belgische Eén HD). Als je dat weer uitzet doet teletekst het weer op NL 1 HD. Lijkt me een bug van de Topfield.

     

    En ja... ondertiteling via DVB stond bij mij aan Ned1 HD.

    Probleem opgelost!

     

     

  3. heb pas een nieuwe TF7710PVR. Daar heeft de update naar 2.23 firmware mij veel geholpen. Met 2.18 was niet mogelijk om 'terug' te zappen van een FTA zender naar een CD gecodeerde zender. Vooral de HD zenders werden dan niet meer herkend. Moest dan de Topfield uit en aanzetten om weer beeld te krijgen. Met 2.23 firmware is dit verholpen en loopt mijn topfield werkelijk als een zonnetje.......van en naar HD tussen CD en FTA is nu gewoon te zappen zoals het eigenlijk hoort. Om de 2.23 in mijn aston te krijgen heb ik wel mijn oude topfield 5510 moeten gebruiken.

  4. Lekker is dat... Ik wil juist soms programma's opnemen terwijl ik naar een ander kijk....

     

    Als ik het goed begrepen heb moet je dus dezelfde dag nog het een en ander decoderen anders is het einde oefening met die opname?.

     

    Heeft iemand nog een linkje met Topfield 5510pvr taps zodat er meteen gedecodeerd kan worden?

  5. Origineel bericht van: fatfreddy
    Dat vraag ik mij ook af er komen steeds meer offtopic reply's.


    Sorry.. Nog even een ontopic reactie..

    Bij mij eigenlijk heel goed beeld zowel op Eredivisielive 1 als 2. Soms wat kleurverschil maar dit kan zoals een paar postings terug wordt gesuggereerd, ook aan de aanlevering liggen.
    Ben er eigenlijk wel tevreden over zo.
  6. Ter info:

    Op een concurrent forum wordt de volgende melding gemaakt:

     

    Exclusief: gratis Duo LNB voor Eredivisie abonnees

    ...

    CanalDigitaal heeft besloten de abonnees tegemoet te komen. Dit aanbod geldt voor abonnees die een abonnement hebben (genomen) op Eredivisie Live en tevens kijken naar het Familie-pakket, het Entertainment-pakket, het Combi-pakket of Top-pakket met een geldige CanalDigitaal smartcard

    ...

    Via 'mijn canaldigitaal' (toegankelijk op de website van CanalDigitaal) kan desgewenst ook worden gekozen voor het ontvangen van een Duo LNB als men het stb of basispakket daar uitbreidt naar een Familie-, Combi-, Entertainment- of Toppakket in combinatie mét eredivisie live. Nadere details over online aanvragen volgen.

     

     

    Als dit waar is toch wel netjes van CD om er een DUO LNB erbij te doen.

  7. Origineel bericht van: René Verbiest

    Nou, inmiddels is op satellite magazine te lezen, dat ik met bovenstaande, er toch helemaal naast zit.

    Sport1 is het kanaal waarmee verrekent wordt. Ter compensatie van tele2 voetbal blijft dit kanaal in het entertainmentpakket zitten. En laat dat nu precies die andere manier zijn. Ik heb inmiddels via de CDS site al een abo op ECV1 en 2 afgesloten.

    Ook hier zullen ongetwijfeld de meningen verschillen, maar met deze oplossing kan ik prima leven.


    Anders ik wel :D :D ... Ik heb de ECV zenders ook afgesloten.. welkom Sport1 erbij.. prima deal
  8. Een ander concurrent forum maakt melding van het volgende... Als dit waar is dat is Tele 2 destijds niet helemaal voor niets toegevoegd...

     

    "In feite komt het er op neer dat iedere abonnee vanaf deze week een sportpakket met Sport1 en Eredivisie Live kan afsluiten voor € 19,95 per maand. Wie het entertainmentpakket afneemt krijgt bovendien Sport1 voortaan in dat pakket te zien als vervanger voor Tele2. Het eredivisie live aanbod is bij het entertainmentpakket, maar ook combi- en toppakket te zien als extra optie voor € 9,49 per maand."

  9. Heb ik bij een kennis een tijd mee zitten spelen (klooien).. Na het drukken op opslaan inderdaad helemaal onderin wordt de TP wel degelijk opgeslagen. Maar niet gesorteerd in de lijst met transponders. De nieuw toegevoegde transponder komt helemaal onderin te staan!! hou hier rekening mee. Vaak voeg je er meerdere toe omdat je denkt dat ze niet opgeslagen worden.

    En een keuze uit meerdere transponder met dezelfde naam geeft vervolgens ook weer problemen. Zorg er dus voor dat een bepaalde transponder daadswerkelijk maar een keer voorkomt voor een specifieke satelliet. Dus 11778 alleen bij Astra 3.

     

    Allen dan kon ik succesvol de HD zenders inlezen..

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...