Ga naar inhoud


Gerardinho

Lid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Gerardinho

  1. Beste lezers,

     

    Ik heb een aparte schotel gericht op Atlantic Bird 3 om de Franse zenders te kunnen ontvangen. Ik maak gebruik van disq 1.0 waarik op 1 Astra en op 2 Hotbird heb staan. Nu wil ik op 3 de Atlantic bird zetten. Ik kan deze niet in de lijst van satellieten vinden. Kan ik deze toevoegen aan de lijst, en welke gegevens moet ik hiervoor in vullen?

     

    Alvast bedankt.

  2. Ik ben in het bezit van een topfield 5500 pvr en deze werkt sinds enige tijd niet meer. Probleem is dat na het opstarten van het apparaat na ongeveer 1 minuut alles vastloopt. En kan zelfs niet meer in het menu komen om alles te resetten. Ik woon sinds een half jaar in Frankrijk en heb geprobeerd via Topfield europa een adres te krijgen waar ik de topfield kan laten repareren. Tot op heden geen enkel respons behalve de automatisch gegenereerde mail dat er spoedig gereageerd gaat worden. Weet iemand een reperatieadres in Frankrijk of anders in Nederland?

     

    Gerardinho

  3. Citaat:
    mag ik vragen waarom je ook wilt uploaden via sat dat heeft alleen zin als je veel upload ,als je gewoon internet en het meeste download heb je echt aan ,je telefoon genoeg .de kosten wegen niet op tegen de voor delen .
    ik heb het alle twee gehad vroeger .


    Maar volgens mij ben ik niet telefonisch bereikbaar als ik dan aan het internetten ben. En kan ik er wel een router tussen gooien om op meerdere pc's tegelijk online te zijn? En hoe zit het met skype bellen als je ook videobeelden verstuurd, is het dan nog steeds mogelijk om een one-way-direction te nemen? Mocht dat zo zijn dan ben ik eruit, mocht dit inderdaad niet zo zijn zou ik graag tips hebben waar ik zo goedkoop mogelijk een 2way system kan krijgen.


    Gerardinho
  4. Ik ben al enige tijd op zoek naar een betaalbare oplossing voor een snellere internetverbinding. Ik woon in een buitengebied zonder kabel of adsl aansluiting. Enige mogelijkheid ADSL via schotel. Ik wil graag een tweeweg verbinding zodat ik onafhankelijk ben van welke telefoonmaatschappij dan ook. De abonnementskosten zijn nog te overzien alleen vraag ik me af of iemand weet waar ik de hardware goedkoper kan krijgen. Tot nu toe kom ik niet goedkoper uit dan 1499,- euro bij $#@%!%#$#@#!. Kan iemand mij verder helpen?

     

    Gerardinho

  5. Ik heb een topfield pvr 5500 en heb daarbij een Astoncrypt Module gekocht. Nu wil ik deze upgraden via het Otto kanaal maar er gebeurt helemaal niets. Ik las in berichten van vorig jaar op dit forum dat meerdere mensen dit probleem hebben gehad. Weet iemand hoe ik de module toch kan upgraden? Ik heb nu versie 1.0100B terwijl ik volgens mij een versie 2.10 zou moeten hebben. Ik heb overigens alleen een lnb op astra gericht.

     

    Gerardinho

×
×
  • Nieuwe aanmaken...