Ga naar inhoud


j00st

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door j00st

  1. Citaat:

    Dat is interessant !! Wat is het typenummer van jouw toestel ??


    De LT-32S60 (linkje). Erg mooie TV, ik heb er nu een Strong 4355 Evolutions tuner op zitten. Beeld is ook wel behoorlijk goed via satelliet, maar dacht dat een tuner met HDTV ondersteuning helemaal perfect beeld zou moeten geven. Sowieso wil ik voor de toekomst, als men massaal HDTV gaat uitzenden, zo'n tuner. Wellicht is het verstandig te wachten totdat het werkelijk wat populairder wordt? (want als ik het goed begrijp heb je nu nog weinig kwaliteitsverschil via SCART of component / hdmi door de matige uitzendingen?)

    Bedankt voor de reacties trouwens <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />
  2. Vergeef me als deze vraag al vele malen eerder is gesteld, ik kon via de zoekfunctie helaas niets hierover terugvinden (maar dat zegt wellicht meer iets over mijn zoekkwaliteiten <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />)

     

    Ik ben op zoek naar een goede tuner welke een component uitgang heeft om aan te sluiten op m'n JVC HDTV. Ook zit hier een HDMI ingang op, maar nu is het mij niet geheel duidelijk wat beter is. Ik neem aan dat via deze ingang er ook een 1080i signaal kan binnenkomen?

     

    Betekent het feit dat er op een tuner component / hdmi / dvi zit ook dat deze automatisch geschikt is voor (toekomstige) HDTV kanalen? Dan heb ik over een tijdje ook nog wat voordeel aan zo'n tuner <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

     

    Laatste vraag: als je nu normale NL zenders ontvangt en deze worden via component naar je TV getransporteerd, welke resolutie voert 'ie dan door? Aangezien de PAL verhoudingen anders liggen, vraag ik me af of 'ie het automatisch correct scaled oid?

     

    Bedankt.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...